Probiotika - bez přidaných látek

Smajlík1
4.1.16 11:54

Probiotika - bez přidaných látek

Dobrý den,
ráda bych se zeptala. Dcera má šest let a bere ATB na zánět ucha, koupila jsem jí probiotika, ale když jsem si četla jejich složení, obsahují i další přidané látky (např. protispékací apod.). Nevíte o nějakých, která mají „přírodní složení“, bez umělých látek, sladidel apod. Co jsem zatím našla v lékárnách, tak mají tyto další látky všechny.
Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
4.1.16 11:57

Bílý jogurt, ideálně hollandie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smajlík1
4.1.16 12:01

Hollandii se jí snažím dávat, ale je to nejedlík a bílý do ní samotný nedostanu.

• Citovat
  • Upravit
72725
4.1.16 12:03
@Smajlík1 píše:
Hollandii se jí snažím dávat, ale je to nejedlík a bílý do ní samotný nedostanu.

tak do toho šupni ovoce nebo tak něco - to probiotikům neublíží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
4.1.16 12:05

Teré máte? my většinou kupujeme od swissu, ale ted nemám krabičku doma, tak nevím zda to obsahuje nebo ne, manžel tedkom koupil od dr.maxe a tam to je co jste popisovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smajlík1
4.1.16 12:05

Ani nevíš, jak se každý den snažím :lol: :lol: :lol: a stejně to někdy nevyjde

• Citovat
  • Upravit
Smajlík1
4.1.16 12:37

Máme od swissu. A jelikož nemůžu do dcerky každý den dostat jogurt, tak bych potřebovala právě nějaká probiotika (hlavně po ATB), ale to složení se mi moc nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
14771
4.1.16 13:14

No popravdě myslím že ty průjmy, které by případně mohly nastat jsou horší než 7 kapslí lactobacílků. stejnak se bere 1 za den. a když s to vezme antibiotika jsou větší svnstvo, ale bohužel někdy to bez nich nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smajlík1
4.1.16 13:31

Určitě je lepší těch pár dnů dát probiotika než nic, jen jsem chtěla vědět zda nejsou nějaká přírodnější (nemyslím teď jogurty).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML