Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hollandii se jí snažím dávat, ale je to nejedlík a bílý do ní samotný nedostanu.
@Smajlík1 píše:
Hollandii se jí snažím dávat, ale je to nejedlík a bílý do ní samotný nedostanu.
tak do toho šupni ovoce nebo tak něco - to probiotikům neublíží ![]()
Teré máte? my většinou kupujeme od swissu, ale ted nemám krabičku doma, tak nevím zda to obsahuje nebo ne, manžel tedkom koupil od dr.maxe a tam to je co jste popisovala
Ani nevíš, jak se každý den snažím
a stejně to někdy nevyjde
Máme od swissu. A jelikož nemůžu do dcerky každý den dostat jogurt, tak bych potřebovala právě nějaká probiotika (hlavně po ATB), ale to složení se mi moc nelíbí.
No popravdě myslím že ty průjmy, které by případně mohly nastat jsou horší než 7 kapslí lactobacílků. stejnak se bere 1 za den. a když s to vezme antibiotika jsou větší svnstvo, ale bohužel někdy to bez nich nejde…
Určitě je lepší těch pár dnů dát probiotika než nic, jen jsem chtěla vědět zda nejsou nějaká přírodnější (nemyslím teď jogurty).
Dobrý den,
ráda bych se zeptala. Dcera má šest let a bere ATB na zánět ucha, koupila jsem jí probiotika, ale když jsem si četla jejich složení, obsahují i další přidané látky (např. protispékací apod.). Nevíte o nějakých, která mají „přírodní složení“, bez umělých látek, sladidel apod. Co jsem zatím našla v lékárnách, tak mají tyto další látky všechny.
Moc děkuji.