Maxík - stimulační program pro předškoláky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
287
3.1.16 10:26

Maxík - stimulační program pro předškoláky

Nemáte někdo prosím zkušenost s tímhle programem? Ať už jako rodič nebo paní učitelka? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
3.1.16 11:02

Měli jsme ve školce, zkušenost jako rodič - podle mě každá podpora motoriky a pozornosti je dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
3.1.16 11:50

Maxíka máme doma, asi rok, syn se za tu dobu zlepšil o 100%. Tento rok půjde do školy.
Ale musí se opravdu poctivě denně cvičit, jinak to je na houby. Co ví jeden den, to druhý den zapomene a potom to je nanovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
3.1.16 14:11

Já právě ve školce pracuji a v lednu je termín školení - cena nemírná :mrgreen:, ale zdá se mi to zajímavé, pro učitelky i pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.19 23:18

Obnovuji diskuzi. Program me zaujal a rada bych se svym ditetem kurz zkusila. Narazila jsem na problem a to ten, ze se slozite hleda, kde kurz podstoupit. Jsou velke rozdily v cene, rozptyl 300 - 600 za 30 minut, proto bych rada doporuceni, u koho jste byli spokojeni. Dale vetsinou maji stranky velmi jednoduche (chapu), clovek se moc nedozvi. Takze reference bych moc pri vyberu ocenila. Idealne oblast Praha Zapad, Kunratice, Jesenice, Chodov, Opatov, Haje, Branik, ale blizky dojezd neni to nejdulezitejsi.
Prosim anonym kvuli bydlisti. Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
73
23.8.19 21:09

@Anonymní.. Hledám ve stejné lokalitě jako ty…nejlepe Jesenice, Chodov, Kunratice… Našla jsi něco v okolí? Budu vděčná za zkušenost, či doporučení. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
24.8.19 08:55

Obvolejte SPC a PPP, zeptejte se speciálních pedagogů ve školce nebo skole.
My jsme maxika delali pod vedenim logopedky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
2.12.20 20:52

Je tu někdo, komu Maxík nepomohl? Mám pocit, že u syna to má opačný efekt. Po 2 měsících drží tužku hůř než kdy dřív. Doma ho nedonutim, aby chytl správně a učitelka také ne.

• Citovat
  • Upravit
16376
2.12.20 22:00

Předškolák sedí doma, už má vyplněno milion sešitů od Bednářové atd., tak si říkám, že to chce něco dlouhodobějšího a ucelenějšího.

Je tady někdo, kdo vede stimulační kurz Maxík? Prosím, napište mi do SZ (nebo klidně sem). Všechno je korektní, normálně zaplatím, domluvíme se na postupu.
Doba je složitá na hledání pedagoga… V okolí tři logopedky mají plno, jedna na dálku chce za online hodinu 700,– - to mi přijde dost…oslovila jsem různě po netu, ale bud neberou nebo vůbec neodpovídají, tak to zkouším tady. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí