Probiotika Biopron Junior pro 3týdenního

1223
13.2.15 16:47

Probiotika Biopron Junior

Potrebuju radu maminky :(

Mam syna, 21 dnu stareho, papa Nutrilon do ktereho kapem espumisan na prdiky a zacpu. Dnes jsme ho spotrebovali a vysledek nic moc. Koupili jsme probiotika v sackach Biopron Junior ale je od ukonceneho 1.mesice, dal mi ho lekarnice i presto, ze jsem ji rekla jak je maly stary… Mate nekdo zkusenost? Myslite ze mu to muzu dat?

Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25178
13.2.15 17:39

@Sabuliin Nemám zkušenost s těmi probiotiky, co píšeš, ani s UM, ale… espumisan naší malé taky nepomohl. Lepší byli Laktobacílky (taky probiotika). Taky je na nich, že jsou až od 1.měsíce, ale doktorka říkala, že je mám dávat, že se dávájí i v porodnici. Takže v klidu, to malému nemůže ublížit. Ze začátku bych ještě zkombinovala třeba se Sab, protože ty probiotika zaberou třeba až za 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
13.2.15 21:19

Espumisan je chemia…to by som fakt nedavala. Ak ho boli brucho, tak skus na tyzden nedavat Vigantol… precitaj si pribalovy letak…sposobuje bolesti brucha, krce, nedymani a pod.
Ja som davala od 1 tyzdna preventivne BioGaiu. A mala som kupeny krem Pupik…ten je super. A tiez som mala aj Baby Calm…tiez mi pride dobry.
Inak to nevadi, ze sa pise, ze od 1m..probiotika mozes dat kludne aj teraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
16.2.15 14:24

@Monika123 Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie