Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dnes už jsem mluvila se třemi známými, nikomu z nás v noci na dnešek nespalo dítě! Malý se normálně budí jednou za noc, na dnešek jsme nezamhouřili oko. Nebyly nějaké erupce na slunci nebo tak? ještě někdo podobnou zkušenost?
@Ostružka : me spali obě děti docela dobře, stejně jako ostatní dny, možná i lépe ![]()
Mě se na dnešek dcera vzbudila asi ve 4,30 a hodinu jí trvalo než zase zabrala
Na včerejšek pro změnu prudil půlku noci kocour ![]()
Tak asi fakt nějaké erupce, protože náš tříleťák, který spí normálně celou noc, tak se ve tři ráno vzbudil úplně čupr a bylo po spaní ![]()
@Ostružka u nás jsou cypaté poslední 3 noci a včera jsme odumřeli všichni odpoledne, což není normální - spali jsme víc jak 3 h
cosi se děje ![]()
Mě se kluk taky vzbudil ve 3 ráno a byl čilej jak rybička. Ale přikládala jsem to tomu, že včera celej den prospal
A dnes ráno od 6 do oběda otravnej a ukňouranej. Před hodinou konečně zabral.
Hm, mě děti spaly jako vždycky. Takže mladší dobře a starší blbě. ![]()
Roční si vyžádal kojení v 20.00 před spaním, pak v 22.30, 00.30, 2:15, 4.00, jsem myslela, že mě klepne
a řev a řev, stání v postýlce a prostě vyváděl. I manžel nakonec vstal v ty 4 ráno a radši odjel do práce
Asi fakt erupce na měsíci, hrozný. Já myslela že má růstovej spurt o nemoci, co teď prodělal. A naše 4 letá taky spala blbě
Asi na tom něco bude.
U nás taky erupce
A měla jsem sto chutí v noci těm dvěma „erupcím“ zakroutit krkem ![]()
Děcka spali celou noc, jak obvykle. A po obědě nejmladší spí od 11:30 do teď.
Syn spal stejně jako vždy, totálně na prd… dcera spala dobře a jednu chvíli se ze spaní smála ![]()
U nás taky erupce. Budicek v 5 ráno a to normálně spime do devíti ![]()