Infekce močových cest u miminka

91
11.2.15 22:04

infekce močových cest u miminka

AHoj holky mám 7 měsíční malou a měla horečky myslela jsem že to jsou zoubky, ale na druhý den hned 40 horečky :( valila jsem k doktorce a máme infekci v moč. cestách nechápu člověk se tak stará a ted tohle máme atb. Máte prosím zkušenosti zabere to? Doktorka říkala pokud to nebude ok tak nemocnice… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3645
11.2.15 22:32

Kamarádky chlapeček měl ve 2měsících také infekci močových cest. Rovnou ho poslali do nemocnice, tři dny byl na JIP, pak ho přeložili na normální pokoj/kamarádka tam mohla být s ním, jen na JIP nebyla/, celkově tuším tam byli skoro dva týdny. Píchali mu ATB - co vím, tak mu to zabralo asi po dvou-třech dnech. Doteď-má 8měsíců-jezdí do nemocnice na kontroly, zrovna zítra jedou na kontrolu.
MOC držím pěstičky, ať vám brzy léky zaberou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.2.15 22:48

Držím palečky, určitě to zabere :hug: já si to prožila před měsícem s ani ne 14 denním miminkem, nás poslali do nemocnice rovnou, že je malinkej, ATB v kapačce měl 3 dny, pak nás naštěstí pustili, a 10 dní bral ATB vsirupu plnou dávku, a teď ještě bere udržovací, a za týden jdeme na nějaké vyšetření ještě. nám ty ATB v kapačce zabraly hned, ale fakt, že jsme to podchytili včas, první ATB dostal 24 hodin od začátku horečky(měl max 38,5 teplotu) teplota mu úplně spadla cca 7 hodin po první dávce léků, a od té doby byl bez viditelných příznaků, takže jsme měli štěstí. taky netuším, jak se to mohlo stát :? držím palce, ať jste v poho. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
11.2.15 23:32

Když jsme byla s malou v nemocnici, byla tam maminka taky s mimuškem tříměsíčním a prý jí řekli, že to dělají pampersky, že to není první případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8649
11.2.15 23:52

Syn měl ve 2 měsících, v nemocnici jsme teda nebyli, atb zabraly rychle a je to často z jednorázových plen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
12.2.15 01:45

Mě Dr. zdůrazňovala, ať určitě nepoužívám vlhčené ubrousky, že to pak způsobuje přesně tyto problémy.. No něco na tom, asi bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
12.2.15 11:26

No tak už jsme bez horečky tak snad atb zabírají a zítra budem vědět víc no snad to bude ok :) a co doporučujete za plenky? máme pemprsky i vlhčené ubrousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.2.15 11:47

Ahoj, my jsme se vratjli z. emocnice minuly tyden.Maly mel zanet moc cest a ledvin, byli mu 4 tydny. Dostaval atb v kapackach, byli jsme tam 10 dnu, celou dobu jsem byla s nim, nejprve na jip, pak na beznem pokoji. Nepouzivam vlhcene ubrousky vubec, plenky pampers. Kde to chytil nezjistili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
12.2.15 12:35

No kapačky fajn ale jak přinutíte mimonko v 7 měsících aby bylo v klidu aby si to neoddělala atd…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.2.15 13:03
@aandreaaL píše:
No tak už jsme bez horečky tak snad atb zabírají a zítra budem vědět víc no snad to bude ok :) a co doporučujete za plenky? máme pemprsky i vlhčené ubrousky.

tak aspoň že tak, to nad bude dobrý. té kapačce se snad vyhnete. u nás to bylo snadný, ve 14 dnech, aby si to nestrhával :( a 7m nevím. ale určitě se tomu vyhnete. ty plenky netuším, já zase měla jednu chvíli strach, že to má z látkových, starší 2 komplet na jednorázu, a ok, nejmladšímu jsem 2 dny před horečkama zkusila asi 4 krát látkovku, a zánět. i když dr v nemocnici říkal, že to tím nebude, ale docela dlouho sjem se pak látkovek bála, skoro 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí