Probiotika od Harmonela

79
31.3.21 07:55

Probiotika od Harmonela

Ahoj, užívám Probio od Harmonela a chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s timto produktem? Jsou to probiotika s vlákninou. Na zácpu nefungují vůbec, akorát jsem po nich nafouklá. Tak nevím jestli je mám brát a časem se to zlepší nebo ne. Beru je dva měsíce. Díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31.3.21 16:52

Když jsem sobě, nebo dětem kupovala probiotika, tak jsem kupovala od Naturevia. I když jsem je kupovala v lékarně, paní mi je doporučila jako první. Vždycky mi pomohly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.4.21 21:40
@Martinare píše:
Ahoj, užívám Probio od Harmonela a chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s timto produktem? Jsou to probiotika s vlákninou. Na zácpu nefungují vůbec, akorát jsem po nich nafouklá. Tak nevím jestli je mám brát a časem se to zlepší nebo ne. Beru je dva měsíce. Díky za zkušenosti.

no ono by se na zácpu mělo používat bifi… probio je naopak při průjmu. :-) Mě probio na průjem pomohlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.12.21 09:28

Taky by bylo dobré nechat si udělat ten test mikrobiomu. V jakém stavu máte střeva :) od téhle firmy je nejlevnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.21 14:49

Tak ono probio je na oba případy, já k probiu mám ještě i life. a můžu říct že mi to pomohlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
19.2.23 15:59

Zdravím… obnovuji diskuzi k probio od harmonelo
Jak jste na tom??? Já čekám na výsledky testů ale zatím beru probio CBD a lifku…tři týdny…zatím nepozorují změny… což je asi na zázraky brzo pokud je tělo hodně zanesené toxickými látkami a po léčbě ATB… děkuji 7a vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.12.25 13:15
@ESlunce píše: Více

Já jsem ho několikrát měla a byla jsem spokojená, hezky se mi upravilo trávení. Ale probiotika střídám a zkouším různé, protože když někam jedu, tak tyto nemůžu vzít sebou, musí se uchovávat v ledničce. A je to pak nepohodlné řešit někde na dovolené. Ale byla jsem spokojená i s probiotiky v kapslích od Doterry, od Magu a nebo hodně dobré byly Garden of Life Dr. Formulated.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
28.12.25 21:43
@ESlunce píše: Více

Jednou pro vždy - tělo se s toxiny dokáže vyrovnat samo, ledaže bys bydlela někde u Černobylu. Víc svému zažívání prospěješ lehčí stravou, dostatkem pohybu, vlákniny, fermentovaných potravin atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí