Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, užívám Probio od Harmonela a chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s timto produktem? Jsou to probiotika s vlákninou. Na zácpu nefungují vůbec, akorát jsem po nich nafouklá. Tak nevím jestli je mám brát a časem se to zlepší nebo ne. Beru je dva měsíce. Díky za zkušenosti.
Když jsem sobě, nebo dětem kupovala probiotika, tak jsem kupovala od Naturevia. I když jsem je kupovala v lékarně, paní mi je doporučila jako první. Vždycky mi pomohly
@Martinare píše:
Ahoj, užívám Probio od Harmonela a chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s timto produktem? Jsou to probiotika s vlákninou. Na zácpu nefungují vůbec, akorát jsem po nich nafouklá. Tak nevím jestli je mám brát a časem se to zlepší nebo ne. Beru je dva měsíce. Díky za zkušenosti.
no ono by se na zácpu mělo používat bifi… probio je naopak při průjmu.
Mě probio na průjem pomohlo ![]()
Taky by bylo dobré nechat si udělat ten test mikrobiomu. V jakém stavu máte střeva
od téhle firmy je nejlevnější.
Tak ono probio je na oba případy, já k probiu mám ještě i life. a můžu říct že mi to pomohlo. ![]()
Zdravím… obnovuji diskuzi k probio od harmonelo
Jak jste na tom??? Já čekám na výsledky testů ale zatím beru probio CBD a lifku…tři týdny…zatím nepozorují změny… což je asi na zázraky brzo pokud je tělo hodně zanesené toxickými látkami a po léčbě ATB… děkuji 7a vaše zkušenosti
@ESlunce píše: Více
Já jsem ho několikrát měla a byla jsem spokojená, hezky se mi upravilo trávení. Ale probiotika střídám a zkouším různé, protože když někam jedu, tak tyto nemůžu vzít sebou, musí se uchovávat v ledničce. A je to pak nepohodlné řešit někde na dovolené. Ale byla jsem spokojená i s probiotiky v kapslích od Doterry, od Magu a nebo hodně dobré byly Garden of Life Dr. Formulated.
@ESlunce píše: Více
Jednou pro vždy - tělo se s toxiny dokáže vyrovnat samo, ledaže bys bydlela někde u Černobylu. Víc svému zažívání prospěješ lehčí stravou, dostatkem pohybu, vlákniny, fermentovaných potravin atd.