Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky, dr nám doporučil probiotika. Dcera 10nů. V lékárně mi doporučila Probiomaxík Baby (dr.max) máte zkušenost? děkuji
Nemám a na Heurece taky zatím není žádná recenze - asi je to novinka. Osobně bych ale dala přednost osvědčené BioGaie (BioGaia Protectis kapky) - 10 ml (dvojnásobné množství) za cca 450 Kč, zdá se to hodně, ale vyjde to levněji než jiné 5 ml probiotika. A kvalita je myslím i vzhledem ke kladným recenzím prověřená
.
@Mefag-r Já je synovi dávám asi čtrnáct dní (jsou mu tři týdny). Řekla bych, že zabírají, na bolesti bříška netrpí, někdy je trochu nervózní a ukňourany než se vykadi, ale neřekla bych, že ho bříško bolí.
Těžko říct zda by to nebylo stejné i bez probiotik
![]()
@Mefag-r
Dávala jsem a myslím, že pomáhaly. Nicméně nevím, jestli jsem měla problém jenom já nebo to je normální, ale strašně špatně se mi z toho kapaly - než jsem těch 5 kapek vykapla, tak se mi málem urvalo dítě
![]()
@dickys Tak u biogaia mam opacny problem, nestacim pocitat, jak rychle to kape.
..
@e008 píše:
Biogaia je az od 1 mesice.
Dle naší dětské se může už od narození, u donošených dětí.
@dickys @berua13 děkuji, vyzkoušíme a uvidíme. A dáváte je na lžičku a mícháte s mlékem, nebo rovnou do pusinky.
@Mefag-r Dávám je na plastovou lžičku a rovnou do pusinky, s mlékem nemicham.
@Mefag-r Nemáš zač. Teda doufám že je to tak dobře… radši koukni na příbalový leták ![]()
Mě to ani jinak nenapadlo ![]()
@e008 píše:
Biogaia je az od 1 mesice.
Omyl. Narodilo se mi miminko v 33tt a v nemocnici tato miminka dostávají Biogaiu od narození. I u první dcerky ji v porodnici doporučovali od narození.
Maminky, jak dlouho vám ta lahvička od dr maxe vydrží? A také se vám tak špatně kape?