Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už jsem si dala termín hned na zítra ráno v 8 tak stále doufám že se to snad stihne. Zkusila jsem sem napsat z důvodu nějaké životní zkušenosti s tímto. Jestli náhodou je možné že to stihnou ten den nebo jestli až druhý pracovní den bude k dispozici.
Ano, tuším že za 1500,– druhý den s možností vyzvednutí v Praze.
Já dostal náhradní občanku hned ten den co jsem tam byl
dostal jsem takový papírek a stálo to 200kč mám pocit ale nejsem si jistý, 1500 v mém případě to určitě nebylo, Moravskoslezský kraj
Edit: menší typ pro všechny, pokud oznámíte ztrátu nějakých dokumentů bude potřeba uhradit poplatek, pokud řeknete že peněženka byla odcizena někde v klubu když jste byli pod vlivem alkoholu nic platit nebudete
- vlastní zkušenost, peněženku jsem měl doma ale nějakým způsobem jsem vytratil občanku. Tenkrát jako chudý student byla každá koruna dobrá a poplatek nepřipadal v úvahu ![]()
@Informace02 píše:
Já dostal náhradní občanku hned ten den co jsem tam byldostal jsem takový papírek a stálo to 200kč mám pocit ale nejsem si jistý, 1500 v mém případě to určitě nebylo, Moravskoslezský krajEdit: menší typ pro všechny, pokud oznámíte ztrátu nějakých dokumentů bude potřeba uhradit poplatek, pokud řeknete že peněženka byla odcizena někde v klubu když jste byli pod vlivem alkoholu nic platit nebudete
- vlastní zkušenost, peněženku jsem měl doma ale nějakým způsobem jsem vytratil občanku. Tenkrát jako chudý student byla každá koruna dobrá a poplatek nepřipadal v úvahu
nejsou tak blby a budou chtit doklad od policajtu
Ahoj, stala se mi dost blbá věc. V sobotu máme odletět do Řecka a cestuji na Občanský průkaz, ale co čert nechtěl dnes se mi poškodil Občanský průkaz. Vypadla mi peněženka aniž bych si toho všimla a vzal ji Pes a než jsem si toho všimla celkem ji rozcupoval. Nejde o rozcupované peníze, ale taky kousl do Občanského průkazu, bohužel na místě v rohu kde je ten čárový kód. Tudíž bych se chtěl zeptat jestli máte zkušenosti z Vydáním nového občanského průkazu do 24 hodin.