Problém: Občanský průkaz do 24 hod

Anonymní
24.6.21 23:24

Problém: Občanský průkaz do 24 hod

Ahoj, stala se mi dost blbá věc. V sobotu máme odletět do Řecka a cestuji na Občanský průkaz, ale co čert nechtěl dnes se mi poškodil Občanský průkaz. Vypadla mi peněženka aniž bych si toho všimla a vzal ji Pes a než jsem si toho všimla celkem ji rozcupoval. Nejde o rozcupované peníze, ale taky kousl do Občanského průkazu, bohužel na místě v rohu kde je ten čárový kód. Tudíž bych se chtěl zeptat jestli máte zkušenosti z Vydáním nového občanského průkazu do 24 hodin.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
307
24.6.21 23:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.21 23:33

Už jsem si dala termín hned na zítra ráno v 8 tak stále doufám že se to snad stihne. Zkusila jsem sem napsat z důvodu nějaké životní zkušenosti s tímto. Jestli náhodou je možné že to stihnou ten den nebo jestli až druhý pracovní den bude k dispozici.

• Citovat
  • Upravit
alena1995
24.6.21 23:48

Ano, tuším že za 1500,– druhý den s možností vyzvednutí v Praze.

• Citovat
  • Upravit
20
25.6.21 14:04

Já dostal náhradní občanku hned ten den co jsem tam byl :) dostal jsem takový papírek a stálo to 200kč mám pocit ale nejsem si jistý, 1500 v mém případě to určitě nebylo, Moravskoslezský kraj

Edit: menší typ pro všechny, pokud oznámíte ztrátu nějakých dokumentů bude potřeba uhradit poplatek, pokud řeknete že peněženka byla odcizena někde v klubu když jste byli pod vlivem alkoholu nic platit nebudete :) - vlastní zkušenost, peněženku jsem měl doma ale nějakým způsobem jsem vytratil občanku. Tenkrát jako chudý student byla každá koruna dobrá a poplatek nepřipadal v úvahu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
26.6.21 15:21
@Informace02 píše:
Já dostal náhradní občanku hned ten den co jsem tam byl :) dostal jsem takový papírek a stálo to 200kč mám pocit ale nejsem si jistý, 1500 v mém případě to určitě nebylo, Moravskoslezský krajEdit: menší typ pro všechny, pokud oznámíte ztrátu nějakých dokumentů bude potřeba uhradit poplatek, pokud řeknete že peněženka byla odcizena někde v klubu když jste byli pod vlivem alkoholu nic platit nebudete :) - vlastní zkušenost, peněženku jsem měl doma ale nějakým způsobem jsem vytratil občanku. Tenkrát jako chudý student byla každá koruna dobrá a poplatek nepřipadal v úvahu :mrgreen:

nejsou tak blby a budou chtit doklad od policajtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.6.21 16:37

@iiiv po mě nic nechtěli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...