Problém po vysazení HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.9.22 08:20

Problém po vysazení HA

Dobrý den,

Tento měsíc jsem vysadila HA, mám přibližně 7-8 dní do menstruace. Tedy, tak, jak jsem mívala před HA, už tři dny mě v noci budí bolest jako na ms, říkala jsem si, že se tělo zbláznilo a budu menstruovat o hodně dříve, ale ms to už třetí den rozhodně není.
Nemáte někdo zkušenost? Nemám jít k doktorovi? To bych si přišla trochu hysterická, nic jiného, výtok, pálení nebo podobně, nemám. A jeste rict, že mě to trápí hlavně v noci, no připadala bych si jako blázen. Tak se jdu zeptat sem :mrgreen:.
Diky moc za jakoukoliv odpověď. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2095
23.9.22 08:48

Tělo si zvyká na to, že je bez antikoncepce. Dej tomu čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
23.9.22 08:50

Brala jsi antikoncepci, kdy všechny hormonální mechanismy byly potlačeny. Počkej do MS, tělo se ted bude srovnávat. Můžeš mít menzes i nepravidelně. :) :) Pokud bolest bude přetrvávat, tak vyraž k dr. Ale podle mě můžeš mít ovulaci například a m/s přijde později, než cekas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.22 09:07

Díky za odpovědi, ovulace, tu jsem hlidala testem, ta byla před tydnem. Ale je mozne, ze je to proste po ha cele pokroucene z ha. Tak budu cekat. Jinak uz mam klasicky PMS, prsa, jak balon, proste jako bez ha. Jen me driv nikdy nebolelo v noci bricho. Jeste v noci…
Kazdopadne, mi stejne nezbyva, nez pockat, jestli se to pristi mesic objevi zase a stane standardem nebo je to proste jen hormonální koktejl. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex