Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vítám všechny nové i stálé snažilky, snad říjen přinese všem štěstí ![]()
@LucieP90 píše:
On už je říjen?![]()
Není, ale snad logicky ty co už ví že jim to v září nevyšlo se budou snažit v říjnu a 1DC jim mohl už začít v září.
Ja cekam ovu nekdy pristi tyden, tak to stihnu jeste v zari, ale vysledek se dozvim v rijnu.
A jinak to bude ted 4. cyklus snazeni.
Mám 9,5 letou lumpici doma ![]()
A strašně by chtěla sourozence už roky. Ale s jejím tatínkem spolu nejsme 7 let. A trvalo než jsme poznali Strejdu co nás má rád obě dvě.
na druhý pokus to bohužel nevyšlo, tak snad příště.
![]()
Držím pěsti pro štěstí aby Vám to konečně také děvčata vyšlo. Říká se hodně palců, hodně kopanců. ![]()
Mě to před 4 roky vyšlo v říjnu napoprvé máme chlapečka.. Teď bysme chtěli holčičku takže zkoušíme aspoň 3 dny před ovulací..
takže počítám že teď to bude trvat déle, v září to nevyšlo mám úplně bílo, tak zkusime v říjnu ![]()
@Venesí kolik ti je jestli se můžu zeptat?
Ve 20 jsem otehotněla ani nevím jak, vždy se směju že jsem spala s otevřeným oknem plod byl mladší než dle MS a chlap na cestách 3 týdny. Dítě jsme naplánovali
Teď ve 30 už je to horší. Teď jdeme do poradny zítra na odběry. Bohužel mám ženské potíže které se musí řešit, věkem se to zhoršuje.
@Tulipan30 je mi 26 když mi bylo 21 vysadila jsem hormonální antikoncepci rok jsme přerušovali abych se očistila
a když jsme se rozhodli tak to bylo hned
od té doby taky jenom přerušujeme..
Jo a ještě bych chtěla dodat že jsem byla na císaři… Vím že po něm můžou být nake srusty a td., ale popravdě jsem nikde nic na tohle téma nečetla a nestudovala, takže nevím jak se to má.. ![]()
Ja mam dceru, ktera bude mit v lednu 6 let. Tehda vysla hned napoprve, tak to byl trosku sok. Sourozence jsem oddalovala kvuli praci a ted, kdyz bychom chteli, tak zatim nic.
V 19ti jsem chtela jit darovat vajicka, ale byla jsem nevhodna, pry mam malou kapacitu vajecniku. Tak nevim, zda i toto muze byt treba uz problem + vek 30. ![]()
@Venesí
Lékař říkal, že jaký koliv zasach a operace je problém. Kor když je jich víc. Také jsem po císaři + další operace a prý to může být problém. Ale zase je hodně žen co jsou po císaři a maj jich za sebou víc v prodku
takže pokud jsi zdravá tak bych strach neměla.