Snažení o miminko 2022-2023

Kleryna
20.9.22 22:06

Snažení o miminko 2022-2023

Dobrý den, zakládám tuto diskuzi pro maminky co se pokouší o první nebo druhé miminko.. Hlavní je milý a respektující kolektiv. Žádné nadávky, ponižování a podobné.. Děkuji

Abych se představila, jsem Klára maminka 1,5 ročního syna Alexe a manželka 🙂
O druhé miminko se snažíme zatím první měsíc (neúspěšně)
Nedávno jsem byla na gynekologii kvůli silným bolestem podbřišku, tak mi paní doktorka doporučila STM metodu, aby jsme zjistili jestli to nesouvisí s cyklem 🙂
Přeji ať se to všem podaří bez komplikací a ve zdravý 🙂 :kytka:
Ráda si přečtu vaše příběhy 🙂 :srdce:

Příspěvek upraven 26.09.22 v 23:07

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1967
20.9.22 22:10

Ahojda … moc rada se přidám ;) já jsem maminka skoro už 9 lete slečny a nechavame volný průběh druhemu zlobidlu…bez tělíska jsem už nějaký 4 roky… teď v posledních dvou cyklech jsem pozorovala ze se mi cyklus prodloužil o cca 4 až 6 dni :think: chystám se na preventivku tak snad bude vše Ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kleryna
20.9.22 22:12

@Muu_1990 držím palce ať se povede 🤞 🍀

• Citovat
  • Upravit
1967
20.9.22 22:19

@Kleryna dekuju moc… jen u nás je to stim snažením takové zapeklitý … přítel nerad sex na povel ale dítě chce :P naše snažení je spis už nějakou dobu takové ono se jednou zadari… a nějak už mi asi došla trpělivost … takže zkusím ovulacni testy a asi ho už znasilnim :lol: a jak jste na to vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kleryna
20.9.22 22:55

@Muu_1990 no u nás by chuť byla z obou stran 😅 ale syn je dost kontaktní a náročný, takže ne vždy to vyjde 😂 jsme bohužel bytě kde máme, obývák, ložnici dětský pokoj v jednom a zvlášť je kuchyň a koupelna 😂 😅 takže ani to soukromí moc není, sehnat bydlení v téhle době je nemožné (moc drahé) 🙈
Jinak to docela plánujeme 😅 zkoušíme babské rady na holčičku 😅 rádi by jsme doma páreček :smiling_face_with3_hearts: hodně lidí mě považuje za blázna 😅 🤨 ale rádi bychom to i stihli do konce roku 😅 kvůli rodičku, abych jen přešla z jednoho na druhý 🙂

• Citovat
  • Upravit
2040
21.9.22 09:06

Ahoj, rada se pridam. Jmenuju se Alena a nase holcicka ma dneska 22 mesicu. Zatim se cilene nesnazime (popravde nejak neni na spolecne chvilky moc cas a nalada), ale rada bych do 3 let holcicky porodila nebo aspon byla tehotna. Uvidime, jak to vyjde…
Chlapovi by jedno ditko stacilo, sam je jedinacek, introvert, samotar a dcerka je ted dost divoka, ale ja bych jeste miminko chtela - kvuli sobe :srdce: ale i kvuli ni (byla by jedinacek a jedine vnuce z obou stran a proste mi prijde skoda, aby k sobe v cele rodine nikoho nemela).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kleryna
21.9.22 09:07

@KraliceAlice tak to držím palce 😌 🤞

• Citovat
  • Upravit
Kleryna
22.9.22 17:15

Tak dneska MS dorazila, tak jsem 1dc 🙂

• Citovat
  • Upravit
2128
22.9.22 21:35

Ahoj,
já se k vám také přidám, v červenci jsem potratila. Sice se zadařilo hned napoprvé, miminko nám dokonce ukázalo srdíčko, ale bohužel pak odešlo, zamlklý potrat :andel:

Nakonec jsem musela na operaci, ale už je vše v pořádku, tak jsme to zase zkusili. Ovulaci nemeřím, prostě to děláme :D :D

Žádné dítě ještě nemáme, ale samozřejmě mám obavy, že to prožiju znovu :(

Je mi čerstvě 29 (potrat proběhl ve 28).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kleryna
22.9.22 22:05

@TeeeT Ou tak to mě mrzí, ale držím palce ať se povede duhové miminko 🤞 🍀 a nebojte se toho, určitě to tentokrát vyjde 😇 😊

• Citovat
  • Upravit
2128
23.9.22 11:58

No já jsem hrozně zvědavá, co bude..

Dnes jsem cca 5DPO (mívám cca 2 dny ovulační bolesti, jinak to nemerim) a od dnešního rána mám normálně menstruační bolesti, relativně silné. Přitom do menstruace mám ještě určitě 10 dnů. Tak si říkám co se děje..

Po revizi jsem tedy měla menstruaci silnou a delší než obvykle, ale přesně 28 dnů po zákroku.

Tak si tak říkám, jestli je to ještě dozvuk operace anebo jestli se třeba zase hned nezadarilo 8o což jsem teda nečekala. Dodržela jsem šestinedělí a pak uz jsme to neřešili.

Každopádně to tentokrat budu zatím brát s rezervou, dokud miminku nebude bušit srdce jako zvon :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kleryna
23.9.22 12:52

@TeeeT tak uvidíte, držím palce 🤞 :andel:

• Citovat
  • Upravit
492
23.9.22 13:02

Ahoj…já mám doma dvou a půl letého chlapečka…ten se povedl na poprvý…na druhé jsme čekali dlouho ( my se začali snažit už před prvním rokem syna takže @Kleryna mě jako blázni neprijdete…bohužel jsem o něj přišli ve 23tt teď v červnu…další samozřejmě chceme, ale je to dost čerstvý na to aby jsme se cíleně snažili…ale doufám že 2022-2023 to bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
23.9.22 15:55

@Kleryna já si nemyslím ze jste blázni … spis té obdivuji ze jdete do takhle malého rozdílu mezi dětmi ale aspoň to k sobě budou mít blíž… ;) ja teprv zjišťuji ovulaci podle ovulacnich testu … zatím ovulace nikde ale pomalu se blíží :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
23.9.22 15:56

@TeeeT Achuj a nemůže to byt teprv ovulace? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie