Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky dělala jste některá test 9dpo? Já to jen dnes zkusila ze zvědavosti
Ahojte holky. Už jsem přidávala diskuzí ale teď jsem viděla tuhle. Vidíte něco na testu? Teď jsem 30 DC má má přijít za dva dny dělala jsem si test ne z ranní moči a vyšlo mi tohle
@Albatros2022 mě už přijde ze všude po takovém čase vidím úplně cokoliv. Já mám zase tohle
Tak uvidíme holky jak to dopadne. Třeba po první dávce hormonu se konečně po takové době zadari
@Terezarr Tak snad se povedlo ms má přijít za dva dny zítra ráno zkusím ještě z ranní moči. Ale poboliva mě břicho jakoby měla ms přijít takže uvidím ![]()
@Albatros2022 Tak to máme? ASI? Stejný termín, tak budu držet palce🤞 Také ne povolila podbrisek jako na ms, ale jen chvílemi a už mě začala bolet prsa, tak uvidime. Měříš BT?
@Adinneesskkaa snad ano v jiné diskuzi co jsem udělala píší že je to úplně negativní test možná na fotce to tak vidět nejde ale vidí to všichni okolo mě. No nevadí zkusím ještě ráno z ranní moči 😄
Já to dělala prave včera a dnes jen tak ze zvědavosti včera i dnes jswm zkusila dat i do černobíle barvy a je to tam nicméně nikde není napsáno, ze to neodejde.. po takové době jsem už připravena na vše ![]()
Jen pro porovnání
@Adinneesskkaa já si myslím že to bude v pořádku máš pěkně druhou čárku ![]()
@Albatros2022 tak teď uvidíme jak na tom všechny budeme
snad už se všem pořadí. A jak dlouho se snažíte?
@Adinneesskkaa no asi 5 měsíců u dcery jsme se snažily přesně rok