Problém s dobírkou

21091
10.11.18 14:09

@DontMindMeh No, ona by měla mít přece schovaný podací lístek, kam se píšou obě adresy.Tak ať ti to ofotí a zkontrolujte to . Jinak ty to nijak neovlivníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9371
10.11.18 14:11

Jestli je to jak píšeš, chyba je na straně pošty a odesílatel musí podat reklamaci, kterou s ní vyplní u přepážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
10.11.18 14:15

je to problém pošty a paní, která balík odesílala. Ty na tom nic řešit nemusíš a jestli pošta tvrdí, že peníze vrátili tobě, tak na to snad musí mít doklad s tvým podpisem. Přijde mi to, že odesílatelka kecá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
10.11.18 14:19

@ivašot. TAky mně to tak přijde. Ona sama ve svém vlastním zájmu měla schvoat podací lístek a podle toho to kontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
10.11.18 14:22

Ano, adresát je v tomhle případě bez jakýchkoli problémů či povinností vůči odesílateli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
10.11.18 14:29

Řešila bych to u přepážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
10.11.18 14:43
@pocker píše: Řešila bych to u přepážky.

Paní, pokud není odesílatelka, nic nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
10.11.18 14:49
@P4ja píše:
Paní, pokud není odesílatelka, nic nevyřeší.

a navíc ani nemá důvod nic řešit, ona žadnou chybu neudělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
10.11.18 14:50
@ivašot. píše:
a navíc ani nemá důvod nic řešit, ona žadnou chybu neudělala

JJ, asi tak. Řekla bych, že to zkouší, jestli by jí peníze neposlala ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
10.11.18 16:29
@DontMindMeh píše:
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit, zda někdo nemá podobné zkušenosti jako já. Asi před měsícem jsem si od jedné paní objednávala věci na dobírku, věci mi přišli poštou asi před 14 dny, tak jsem pošťačce zaplatila požadovanou částku a balík si převzala. Paní ale peníze stále nepřišli, a když volala na poštu, řekli jí, že napsala špatnou adresu a peníze se tudíž vrátili mě, přitom mi žádné peníze zpět nepřišli, takže je nemám ani já a ani paní… Neví někdo jak postupovat dále? :?

Myslím si, že je to hloupost. Pokud se mám v balíku nějak poničila složenka (peníze jsme si nechali posílat na účet), tak nám z pošty poslali složenku na jméno a peníze jsme si vybrali hotově na poště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32086
10.11.18 16:38

No tak nějak se mi to nezdá ;) . Paní napsala špatnou adresu ? Jako že sama neví, kde bydlí? Napsala bych jí, že je to věc mezi ní a poštou, já že jsem zaplatila a víc mě nezajímá. A pokud má pošta papír, že jsem peníze převzala a můj podpis, ať ho směle předvede. Paní pravděpodobně kecá a snaží se z tebe vyrazit peníze ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová