Problém s dýcháním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.8.14 20:28
@marketa0211 píše:
@pavelrathousky ve mi 21 let.Jsem na rodičáku se synem. Dostanu jen holtera na 24 hod. Jinak na preventivce vše v poho.Na utz ledvin půjdu též preventivně. Mám páteř operovanou.Ale více mě bolí spodní oblast zad. Jazyk bych měla mít v pořádku, zkoušela jsem to podle internetu.

Operace po nějakém úraze to byla? Ono ten jazyk by musel vidět někdo, kdo tu čínu dělá, protože tam je hodně věcí, které se sledují atd… Což po internetu prostě nejde. I když ho třeba pošleš po netu, tak každý monitor má jiné kalibrování barev a tudíž to není prostě to pravé ořechové. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
3.8.14 20:38

@pavelrathousky skoliosa páteře to byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.14 20:45
@marketa0211 píše:
@pavelrathousky skoliosa páteře to byla.

A od té doby máš ty problémy nebo to bylo i před tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
3.8.14 20:47

@pavelrathousky spíš teď poslední měsíc. Záda mě občas teda bolely.Ale to dýchání je až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.14 20:53
@marketa0211 píše:
@pavelrathousky spíš teď poslední měsíc. Záda mě občas teda bolely.Ale to dýchání je až teď.

Další problémy nejsou? Zimomřivost, strach o něco (o sebe, o život, o mimčo, o zvíře,…), špatné spaní (probouzení se často v noci), špatné vidění (ale přitom brýle nepotřebuješ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
3.8.14 21:02

@pavelrathousky ten strach by byl. Jednou jsem měla depku, že. neuvidím vyrůstat svoje děti. A celkově se děsím, na co mi přijdou. V noci mě budí malej a pak kolikrát nemůžu usnout. Kvůli špatnému dýchání, ale sama od sebe se nebudím a jiný problém taky nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.14 21:13
@marketa0211 píše:
@pavelrathousky ten strach by byl. Jednou jsem měla depku, že. neuvidím vyrůstat svoje děti. A celkově se děsím, na co mi přijdou. V noci mě budí malej a pak kolikrát nemůžu usnout. Kvůli špatnému dýchání, ale sama od sebe se nebudím a jiný problém taky nemám.

Víš, strach je normální reakce člověka (tak jako další emoce). Pokud ale člověk je ve strachu hodně dlouho (a nebo v jiné emoci), oslabuje si orgán, který tomu přináleží (v tomto případě jsou to ledviny) a ten pak oslabuje další orgány, které jsou s ním propojeny. Ještě mě napadá, nemáš astma (ale to asi nemáš)? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
3.8.14 21:21

@pavelrathousky zatím asi ne. Doktorka mě na žádná vyšetření neposlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.14 21:26
@marketa0211 píše:
@pavelrathousky zatím asi ne. Doktorka mě na žádná vyšetření neposlala.

Oki. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
3.8.14 21:45

@pavelrathousky plus ještě malý dodatek. Trochu mě pobolívá čelist, zuby a někdy takový "tlak " v uších a krku.Ale to už není tak hrozné. Uvidíme, co ukáže holter a utz ledvin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
4.8.14 07:16

@pavelrathousky ne, jink jsem v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.14 19:18
@Zdeňka86 píše:
@pavelrathousky ne, jink jsem v pohodě

Chápu to tedy správně, že tě často bolí v bedrech, ale potíže s dýcháním jsou až teď? Je to tak? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
4.8.14 19:25

Tyto stavy mam taky, ale az ted v tehu. Manzel me vzal k doktorovi, tam me hnali na neurologii, kde mi pichli slaby Mezocain a zabralo to. Minuly tyden me to ale postihlo znovu, tak jsem zvysila prijem tekutin a taky dobry. Behem 10 minut to polevilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
4.8.14 19:29
@pavelrathousky píše:
Pokud tě bolí v bedrech (bedra = oblast žeber) a hůř se ti dýchá, jsou to příznaky na nerovnováhu ledvin (tady bych byl však opatrný a hlavně nic nekupuj, protože na kompletní diagnózu je potřeba jazyk a puls). Ledviny, podle čínské medicíny, mají na starosti nadechnutí a plíce vydechnutí. Co máš za práci? Stresové prostředí? Věk? Nějaké vyšetření máš za sebou nebo něco takového?

To by odpovidalo tomu, ze mi pomohla obycejna voda… Vzdy jsem si uvedomila, ze jsem toho vypila malo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.14 19:32
@januschka píše:
To by odpovidalo tomu, ze mi pomohla obycejna voda… Vzdy jsem si uvedomila, ze jsem toho vypila malo…

Nemáš chuť i často na slané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast