Problém s dýcháním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
973
29.7.14 18:14

@marketa0211 co je holter? To je to, většina potíží bývá od páteře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
29.7.14 18:35

@Zdeňka86 to je 24 hodinové monitorování srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
29.7.14 20:04

@Zdeňka86
Co neurogenni tetanie? Nakrm se horcikem… magnesii lactici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
29.7.14 20:46

Já to mám těd taky jen s tím rozdílem že mám náběh na zápal plic ale mám to od včera odpoledne celkem mě bolí na hrudníku tak přemýšlím asi to budu nuset nějak řešit ale bojím se že mě doktorka pošle do špitálu uvažuju jestli jít ráno k obvodní a nebo zavolat rychlou do toho mám problémy se srdcem akorát to musím nechat na ráno páč podle rodičů to nic není a bojej se volat rychlou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
29.7.14 21:00

@BellinkaX magnesium baštím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
30.7.14 07:13

Pokud chcete a přežijete můj pravopis, popíšu zde cvik, jak uvolnit páteř,(respektive skříplí nerv srdce a plic)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
30.7.14 08:14

Za sebe - pravopis přežiju, cvik mě zajímá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
30.7.14 09:24

Je to velmi snadny a bezpečny. Dáš dlaně do očních důlků, lokty před sebe. Někdo druhý, nejlépe někdo s rodiny, někdo kdo je vižší než ty tě vezmě ze zadu, obejme a vezme dlaněmi za tvoje lokty.Ty se hluboce nadechneš, vydechneš a on tě při vydechování zvedne na svou hruť. V páteři v tu chvíli musí pokřupat, jinak je cvik bez účinku. Je velmi důležité, aby se každý co nejvíc uvolnil, aby jste byli jak guma, jinak to nejde.Taky se to nemusí podařit na poprvé, je třeba přijít na ten správný grif. Tento cvik je docela známí, možná najdete i někoho, kdo s tím má více skušeností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
2.8.14 22:17

@Zdeňka86 tak jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.14 17:23
@Zdeňka86 píše:
Zdravím, potřebovala bych poradit. Od včerejška mám problém s dýcháním - je to takový pocit jako když se chci nadechnout ale žadný vzduch do plic nejde, k tomu ještě závratě! V noci jsem spala dobře ale od rána znovu. Když ležím je to o dost lepší ale jakmile se zvednu a posadím - konec… Dnes jsem byla u dr. plíce a srdce na poslech ok.Tlak taky dobrý. Napsal mi papír na internu, že pokuď se to nezlepší máme jet!
Přítel je doma, hlídá děti, takže můžu odpočívat ale od neděle jde už do práce, tak se bojím, že se to nezklidní a co potom, když nebudu mít sílu na děti!
Co myslíte, máme jet už zítra? Nebo si tam zavolat a poptat?
Díky moc…
PS:těhotná nejsem!!!

V bedrech tě nebolí (kříž)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
3.8.14 19:42

@pavelrathousky mě bolí dost záda a hůř se mi dýchá. Může to být i něco s plícemi? Je to dost nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
3.8.14 20:00

@pavelrathousky ahoj, v kříži mně dost bolí většinou! @marketa0211 byla jsem v nemocnici, protože se to už nedalo vydržet a na plícich nic nemám, jsem zdravá jako rybička - takže buď to budu mít od zad a nebo psychika :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.14 20:10
@marketa0211 píše:
@pavelrathousky mě bolí dost záda a hůř se mi dýchá. Může to být i něco s plícemi? Je to dost nepříjemné.

Pokud tě bolí v bedrech (bedra = oblast žeber) a hůř se ti dýchá, jsou to příznaky na nerovnováhu ledvin (tady bych byl však opatrný a hlavně nic nekupuj, protože na kompletní diagnózu je potřeba jazyk a puls). Ledviny, podle čínské medicíny, mají na starosti nadechnutí a plíce vydechnutí. Co máš za práci? Stresové prostředí? Věk? Nějaké vyšetření máš za sebou nebo něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.14 20:13
@Zdeňka86 píše:
@pavelrathousky ahoj, v kříži mně dost bolí většinou! @marketa0211 byla jsem v nemocnici, protože se to už nedalo vydržet a na plícich nic nemám, jsem zdravá jako rybička - takže buď to budu mít od zad a nebo psychika :nevim:

Jinačí obtíže nemáš? Zimomřivostí netrpíš? Studené nohy. Špatné spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
3.8.14 20:18

@pavelrathousky ve mi 21 let.Jsem na rodičáku se synem. Dostanu jen holtera na 24 hod. Jinak na preventivce vše v poho.Na utz ledvin půjdu též preventivně. Mám páteř operovanou.Ale více mě bolí spodní oblast zad. Jazyk bych měla mít v pořádku, zkoušela jsem to podle internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí