Problém s e-shopem

4
17.8.15 13:58

Problém s eshopem

Dobrý den, hledám někoho kdo měl/má stejný problém, či někoho zběhlého v zákoně. Objednávala jsem zboží v hodnotě cca 4 tisíce v eshopu, platila jsem na dobírku, zboží jsem převzala (zaplatila) a po rozbalení zjistila, že mi bylo dodané jiné zboží včetně cizí faktury (zboží v hodnotě cca 3 tisíce) je to již 11 dnů co se snažím marně dovolat na kontaktní telefony - oba jsou vypnuté, zmínka o dovolené na eshopu žádná, před 10dny jsem psala e-mail s žádostí o návrhu řešení situace, nikdo neodpověděl. Shop je přes celou republiku (alespon tam má napsané sídlo), v recenzích na heurece byla víceméně spokojenost s obchodem. Začínám docela panikařit a jsem naštvaná protože zboží bylo dárek pro přítele. Dnes jim chci napsat urgenci, ale mám pocit že to bude bezpředmětné. Na stránkách mají postup reklamace informovat mailem a odeslat zboží (ne na dobírku), toto bych udělala jen kdyby se mnou normálně komunikovali a ne že mají vypnutej tel a na mejly nereagují. Co dál dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
17.8.15 14:11

Stalo se mi něco podobného, zboží v hodnotě asi 7 000 Kč, převzato na dobírku, po rozbalení jsem zjistila, že mi poslali něco podobného, ale v levnější variantě (cca 4 000Kč). Napsala jsem dopis (vrácení zboží a jaký důvod), to jsem dala podepsané do krabice a zaslala zboží zpět, to samé jsem jim poslala mailem. Za měsíc byly peníze na účtě, na mail ani telefon nereagovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
17.8.15 14:27

@Ficak A o který e-shop šlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.8.15 14:30

Nechtěla jsem původně zveřejnovat, pokud by svou chybu napravili a byla s nimi komunikace, ale tento shop si asi nezaslouží nic jinýho než aby lidi věděli…www.svetzbrani.cz, zboží přišlo s logem www.hobby4men.cz vlastník je uveden u obou stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
17.8.15 14:30

Prostě pošli zboží zpět s odstoupením od kupní smlouvy s důvodem že zaslali špatné zboží. a ze zákona ti do 14 dnů musí vrátit peníze.
Pokud se tak nestane, můžeš na ně poslat čoiku, ale ti ti nepomůžou max mu dají pokutu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.8.15 14:35

@jakanas já právě nevím jestli odstupovat od smlouvy nebo poslat zboží zpět jako reklamaci, pro mě by bylo lepší právě reklamace a aby poslali zboží správný. Případně reklamaci a peníze na účet. Mě se to zdá spíš na reklamaci, odstoupení vypadá jako bych si to rozmyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.8.15 14:36

@Ficak Prostě to tam pošli a to co nejrychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.8.15 14:39

@radkka no asi jo stejně mi nic jinýho nezbyde tak at to stihnu do těch 14dnů…jen doufám že za chvíli tady nebudu se zpovědí nemám zboží ani peníze a nedostane se mi odpovědi že jsem blbá že jsem to tam poslala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.8.15 14:44

@Ficak No stát se může všechno. Mně se to stalo s celorepublikově známým a dobře hodnoceným eshopem. Konečně jsem se tam dovolala po měsíci čekání (placená linka, věčně obsazená, stálo mě to celkem dost) a oni až po mém rozhořčeném telefonátu zjistili, že jim něco přišlo, do té doby vůbec netušili, že něco takového mají řešit a tvrdili mi, že jsem jim nic neposlala :roll: Tak jsem jim ofotila podací lístek a zaslala jej na mail… tak mi poslali peníze zpátky, ale poslali mi jen 3/4 ceny, takže další dohadování, než poslali zbytek :zed: Už si tam nekoupim ani baterky. To jen, aby sis nenadávala, žes to koupila třeba v nějakém neznámém obchodě, to se děje všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová