Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz na tetované holky. Nechám si tetovat jméno dcery. Nicméně se mám dvě místa a nějak si nedokážu vybrat. Můžu poprosit fotky tetování na krku a na vnitřní straně ruky jako myslím pod ramen
Proc si nenajdes obrazky na internetu?
To jsem dělala, nejsem blbec. Ale vnitřní strana ruky se jménem moc není.
@Anonymní píše:
To jsem dělala, nejsem blbec. Ale vnitřní strana ruky se jménem moc není.
ja mam tetovani na vnitrni strane ruky, ale neposlu, byl to muj napad…je tam jmeno syna a kapesni hodiny s casem, kdy se narodil a datum…je toho plny internet ![]()
Moje kamaradka ma tetovani jmena sveho manzela na zapesti a je to fakt pekny ![]()
Kapesní hodinky jsem zavrhla, tak v pohodě.. spíš mě zajímá jak to tam vypadá na holce. Chci to malé, nic extra velkýho. Na netu jsem našla jen hlavně nějaký ornamenty atd. Jména ne.
@Camael píše:
@alexsona
Manžela?? Optimistka!
Pochybuju ze ti tady bude nekdo posilat fotky svych tetovani. Si to tam. ttrba napis gixou a uvidis jak to vypada ![]()
@alexsona píše:
Moje kamaradka ma tetovani jmena sveho manzela na zapesti a je to fakt pekny
co když změní manžela?
@Bebuu Tak nepošle no a? Jak vidíte odpovědi jdou i bez fotek. Ještě něco přínosného pro mě máte?
Ahoj, mám dotaz na tetované holky. Nechám si tetovat jméno dcery. Nicméně se mám dvě místa a nějak si nedokážu vybrat. Můžu poprosit fotky tetování na krku a na vnitřní straně ruky jako myslím pod ramen