Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bebuu píše:
@lovkyně tak musi najit jineho se stejnym jmenem
jíný se stejným jménem, to už by byl osud
@lovkyně nic neni nemozne…muj znamy mel kdysi protelkyni…po ni jinou manzelku s kterou se rozvedl a ted uz je 4 roky s dalsi a vsechny maji stejne jmeno ![]()
@Anonymní píše:
@Bebuu Tak nepošle no a? Jak vidíte odpovědi jdou i bez fotek. Ještě něco přínosného pro mě máte?
Proč jsi anonymní? Mít tetování je nějaké citlivé téma?
@Bebuu píše:
@lovkyně nic neni nemozne…muj znamy mel kdysi protelkyni…po ni jinou manzelku s kterou se rozvedl a ted uz je 4 roky s dalsi a vsechny maji stejne jmeno
alespoň se nesplete
@lovkyně není to citlivé jen mám radši když není vědět kdo jsem. Chci se vyhnout třeba nějakým řečem okolí ![]()
Takhle přišel jednou manžel domů a že prý má pro mě překvápko, svlíknul triko a přes celé břicho moje jméno
, jsme mu říkala že až se rozejdeme tak té nové se to líbit nebude, navíc můj ksicht má na noze
, písmena o vel 5cm a za ty roky se moje jméno zvětšuje. Tchýně když to viděla tak se chytala za hlavu
. Já bych si jméno nedala ale máme společné tetování ale 2 dny před svatbou to byla blbost, mě ta noha docela bolela
. Tatér je společný kamarád a prý že stejně si měníme tělní tekutiny tak to vezme 1 jehlou
ale na tom kotníku to bolelo dost ![]()
Kluky vytetované mam ale malou ještě ne, do obrázku s klukama už to nejde tak musim vymyslet něco speciálního
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz na tetované holky. Nechám si tetovat jméno dcery. Nicméně se mám dvě místa a nějak si nedokážu vybrat. Můžu poprosit fotky tetování na krku a na vnitřní straně ruky jako myslím pod ramen
vyzkoušej si to tady a uvidíš jak to vypadá
mám s tím zkušenost
http://www.virtoo.cz/
@Anonymní píše:
@lovkyně není to citlivé jen mám radši když není vědět kdo jsem. Chci se vyhnout třeba nějakým řečem okolí
Jakému okolí? Tetování bude stejně vidět, co si tam necháš vytetovat a kam je jen tvoje věc. Pomlouvat, nebo chválit tě budou v reálném životě, tady to máš jedno
Ale mám tu pár známých a vidam se s nima. Tetování už mám, takže řeči snasim dobře. Jen nechci prostě být znát. Občas není blbý být inkognito ![]()
Jméno děti a jaký to má vlastně smysl? Žádný, jen trend matek, které si mají jak odůvodnit nějaké hloupé tetování dítěte. Naprostý nesmysl, mnoho studii to díky bohu odmítá s tím, že to proste nedělají, ani já osobně to nedělám, protože se mi to jeví jako kravina.
Priste si procti diskuze ktere jsou zalozene a mozna najdes co hledas…