Tetování jména

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bebuu
16.8.15 22:09
@Anonymní píše:
@Bebuu Tak nepošle no a? Jak vidíte odpovědi jdou i bez fotek. Ještě něco přínosného pro mě máte?

Priste si procti diskuze ktere jsou zalozene a mozna najdes co hledas… :zed:

• Citovat
  • Upravit
83
16.8.15 22:11
@Bebuu píše:
@lovkyně tak musi najit jineho se stejnym jmenem :)

jíný se stejným jménem, to už by byl osud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
16.8.15 22:14

@lovkyně nic neni nemozne…muj znamy mel kdysi protelkyni…po ni jinou manzelku s kterou se rozvedl a ted uz je 4 roky s dalsi a vsechny maji stejne jmeno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
83
16.8.15 22:15
@Anonymní píše:
@Bebuu Tak nepošle no a? Jak vidíte odpovědi jdou i bez fotek. Ještě něco přínosného pro mě máte?

Proč jsi anonymní? Mít tetování je nějaké citlivé téma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.15 22:16

@Bebuu díky za tip. :D

• Citovat
  • Upravit
83
16.8.15 22:16
@Bebuu píše:
@lovkyně nic neni nemozne…muj znamy mel kdysi protelkyni…po ni jinou manzelku s kterou se rozvedl a ted uz je 4 roky s dalsi a vsechny maji stejne jmeno :mrgreen:

alespoň se nesplete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.15 22:17

@lovkyně není to citlivé jen mám radši když není vědět kdo jsem. Chci se vyhnout třeba nějakým řečem okolí ;)

• Citovat
  • Upravit
59394
16.8.15 22:20

Takhle přišel jednou manžel domů a že prý má pro mě překvápko, svlíknul triko a přes celé břicho moje jméno 8o 8o, jsme mu říkala že až se rozejdeme tak té nové se to líbit nebude, navíc můj ksicht má na noze :mrgreen: :mrgreen:, písmena o vel 5cm a za ty roky se moje jméno zvětšuje. Tchýně když to viděla tak se chytala za hlavu :mrgreen:. Já bych si jméno nedala ale máme společné tetování ale 2 dny před svatbou to byla blbost, mě ta noha docela bolela :mrgreen:. Tatér je společný kamarád a prý že stejně si měníme tělní tekutiny tak to vezme 1 jehlou :lol: ale na tom kotníku to bolelo dost :jazyk:

Kluky vytetované mam ale malou ještě ne, do obrázku s klukama už to nejde tak musim vymyslet něco speciálního :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
16.8.15 22:20
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz na tetované holky. Nechám si tetovat jméno dcery. Nicméně se mám dvě místa a nějak si nedokážu vybrat. Můžu poprosit fotky tetování na krku a na vnitřní straně ruky jako myslím pod ramen

vyzkoušej si to tady a uvidíš jak to vypadá :palec: mám s tím zkušenost
 http://www.virtoo.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.8.15 22:21
@Anonymní píše:
@lovkyně není to citlivé jen mám radši když není vědět kdo jsem. Chci se vyhnout třeba nějakým řečem okolí ;)

Jakému okolí? Tetování bude stejně vidět, co si tam necháš vytetovat a kam je jen tvoje věc. Pomlouvat, nebo chválit tě budou v reálném životě, tady to máš jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.15 22:23

Ale mám tu pár známých a vidam se s nima. Tetování už mám, takže řeči snasim dobře. Jen nechci prostě být znát. Občas není blbý být inkognito :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.15 22:25

@Lima69 Super,děkuju :)

• Citovat
  • Upravit
20677
16.8.15 22:26
@Anonymní píše:
@Lima69 Super,děkuju :)
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
17.8.15 07:01

@Camael Tak on ji ma taky na zapesti vytetovanou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.19 09:48

Jméno děti a jaký to má vlastně smysl? Žádný, jen trend matek, které si mají jak odůvodnit nějaké hloupé tetování dítěte. Naprostý nesmysl, mnoho studii to díky bohu odmítá s tím, že to proste nedělají, ani já osobně to nedělám, protože se mi to jeví jako kravina.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová