Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Od moji kamarádky maminka si chce nadělit na padesátiny piercing do nosu. Říkala, že si ho vždycky chtěla nechat udělat, ale že nikdy nenašla odvahu, až teď
Je fakt, že na 50 nevypadá, řekla bych ji o deset let míň, má vysportovanou postavu a je fakt kočka. Ptala se mě na můj názor, protože moje mamča piercing v nose má už léta a vůbec mi to nepřijde zvláštní. Řekla jsem ji proč ne? Když je to její přání, neměla by se dívat na ostatní, kteří ji odrazují že je stará. Co si o tom myslíte vy?
@Markvetinka když jí to udělá radost…třeba nakonec zjistí, že to není ono a dirku si nechá zarůst…
Dyt dneska u spousty 50 letych vubec nepoznas kolik vlastně mají.
Hodně jich cvičí, ji zdrave, dbá na sebe.
Je to bohužel fakt, že kolikrat 50tka strčí s přehledem do kapsy i nás 30tilete
.
Jestli chce piercing tak má asi mladého ducha, tak proč ne.
Tak proč ne, když s tím bude sladěná ona, nikdo to nakonec moc řešit nebude. Znám dost lidí, co si nadělují k 50. kérku.
@hanka.br. píše:
Taky si myslím, že je na to stará a že bude směšná.
Taky si myslím.
@Markvetinka pokud je to jej přání, tak proč ne
ale osobně bych si piercing nepořídila ani v 15…
@Markvetinka
ještě mě napadlo profesně je paní kdo? Možná bych koukala, kdyby naše pediatra v předdůchodovém věku (jako je jí víc než 50, uznávám) se objevila s piercingem a děti by se jí na to určitě zeptaly bez obalu. Tak jen jestli hrozí, že s tou změnou bude nějak konfrontovaná díky profesi.
Proč ne, když je to její přání. Navíc piercing není trvalý a až se jí přestane líbit, tak ho může v klidu vyndat a mít ho jako vzpomínku někde v krabičce.
Má bohatého manžela pracovat nemusí, ale miluje psi, tak vlastní cvičák a učí psi. Takže v povolání ji to nebrání:-) Její manžel si právě na padesátku nechal udělat kerku
a nepřijde mi to divné sluší mu to. A nevím proč by měla být směšná, taková malá tečka v nose skoro nejde vidět ![]()
@Markvetinka K padesátinám jsem si tedy představovala něco efektnějšího než malou tečku, kterou pořídíš za 70 korun. Je to nakonec její věc, ty ses ptala, co si o tom kdo myslí. Takže jestli jsi nechtěla slyšet názory, neměla ses ptát.
To jo, nadělili si společně Maledivy. To je dárek, který si chce pořídit ona sama, takové tajné přání. Tvůj názor samozřejmě beru, jen mi nepřijde, že je žena v padesáti hned stará…to potom v šedesáti je asi jednou nohou v hrobě.
No kdyby ho padesatileta zenska uz mela, tak je to pohoda. Pokud si ho ale necha pichnout az ted, obavam se, aby pred okolim nevypadala ponekud smesne.Tak by pusobila na me.
@hanka.br. píše:
@Markvetinka K padesátinám jsem si tedy představovala něco efektnějšího než malou tečku, kterou pořídíš za 70 korun. Je to nakonec její věc, ty ses ptala, co si o tom kdo myslí. Takže jestli jsi nechtěla slyšet názory, neměla ses ptát.
Piersing rozhodne nestoji 70 kč. Samotný kvalitni sperk co se tam musi dat do vpichu stoji kolem 200-300 a samotne propichnuti 700 ve studiu ![]()