Piercing v 50?

108
16.8.15 08:31

piercing v 50-ti?

Od moji kamarádky maminka si chce nadělit na padesátiny piercing do nosu. Říkala, že si ho vždycky chtěla nechat udělat, ale že nikdy nenašla odvahu, až teď :-D Je fakt, že na 50 nevypadá, řekla bych ji o deset let míň, má vysportovanou postavu a je fakt kočka. Ptala se mě na můj názor, protože moje mamča piercing v nose má už léta a vůbec mi to nepřijde zvláštní. Řekla jsem ji proč ne? Když je to její přání, neměla by se dívat na ostatní, kteří ji odrazují že je stará. Co si o tom myslíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
16.8.15 08:38

@Markvetinka Já myslím, že proč ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
16.8.15 08:52

@Markvetinka když jí to udělá radost…třeba nakonec zjistí, že to není ono a dirku si nechá zarůst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
16.8.15 09:10

Taky si myslím, že je na to stará a že bude směšná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.8.15 09:20

Dyt dneska u spousty 50 letych vubec nepoznas kolik vlastně mají.
Hodně jich cvičí, ji zdrave, dbá na sebe.
Je to bohužel fakt, že kolikrat 50tka strčí s přehledem do kapsy i nás 30tilete :oops:.
Jestli chce piercing tak má asi mladého ducha, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
16.8.15 09:24

Tak proč ne, když s tím bude sladěná ona, nikdo to nakonec moc řešit nebude. Znám dost lidí, co si nadělují k 50. kérku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
16.8.15 09:27
@hanka.br. píše:
Taky si myslím, že je na to stará a že bude směšná.

Taky si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
16.8.15 09:31

@Markvetinka pokud je to jej přání, tak proč ne :think: ale osobně bych si piercing nepořídila ani v 15…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
16.8.15 09:34

@Markvetinka
ještě mě napadlo profesně je paní kdo? Možná bych koukala, kdyby naše pediatra v předdůchodovém věku (jako je jí víc než 50, uznávám) se objevila s piercingem a děti by se jí na to určitě zeptaly bez obalu. Tak jen jestli hrozí, že s tou změnou bude nějak konfrontovaná díky profesi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.8.15 09:55

Proč ne, když je to její přání. Navíc piercing není trvalý a až se jí přestane líbit, tak ho může v klidu vyndat a mít ho jako vzpomínku někde v krabičce.

• Citovat
  • Upravit
108
16.8.15 09:58

Má bohatého manžela pracovat nemusí, ale miluje psi, tak vlastní cvičák a učí psi. Takže v povolání ji to nebrání:-) Její manžel si právě na padesátku nechal udělat kerku :-D a nepřijde mi to divné sluší mu to. A nevím proč by měla být směšná, taková malá tečka v nose skoro nejde vidět :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
16.8.15 10:09

@Markvetinka K padesátinám jsem si tedy představovala něco efektnějšího než malou tečku, kterou pořídíš za 70 korun. Je to nakonec její věc, ty ses ptala, co si o tom kdo myslí. Takže jestli jsi nechtěla slyšet názory, neměla ses ptát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
16.8.15 10:17

To jo, nadělili si společně Maledivy. To je dárek, který si chce pořídit ona sama, takové tajné přání. Tvůj názor samozřejmě beru, jen mi nepřijde, že je žena v padesáti hned stará…to potom v šedesáti je asi jednou nohou v hrobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
16.8.15 10:17

No kdyby ho padesatileta zenska uz mela, tak je to pohoda. Pokud si ho ale necha pichnout az ted, obavam se, aby pred okolim nevypadala ponekud smesne.Tak by pusobila na me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
16.8.15 10:19
@hanka.br. píše:
@Markvetinka K padesátinám jsem si tedy představovala něco efektnějšího než malou tečku, kterou pořídíš za 70 korun. Je to nakonec její věc, ty ses ptala, co si o tom kdo myslí. Takže jestli jsi nechtěla slyšet názory, neměla ses ptát.

Piersing rozhodne nestoji 70 kč. Samotný kvalitni sperk co se tam musi dat do vpichu stoji kolem 200-300 a samotne propichnuti 700 ve studiu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová