Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markvetinka mně je srdečně jedno, co kdo nosí oblečené nebo na hlavě. Ať si na ni třeba nas…
pokud to bude pro mě kvalitní člověk, nemám co řešit. Mám kamaráda, co byl dříve moje kamarádka. Spoustu přátel gayů, stejně tak potetovanych, i jednoho s dredy. Vůbec nechapu, jak se nad tímto může někdo pozastavovat. Ale zas..každého věc, i lidi s předsudky mají právo na svůj názor..jen vim, že tito lidi nejsou moje krevní skupina, nevyhledavam je a proto je nemusím řešit ![]()
@LennaZS píše:
@hanka.br. a to já dělám v AK a záda mám potetovana celá, nikdo s tím nikdy neměl problém. Umělců znám potetovanych opravdu moc, lékaře a kantory taky. Je to jen předsudek. Jak když k nám do firmy došel pán, dlouhé vlasy, bradka až na prsa, piercingy všude, pro všechny to byl na první pohled vagus. No a byl to natolik inteligentní a distingovany muž, že se všichni pak chytili za bradu. Odsoudit okamžitě, to se v naší společnosti teď nosí.
Přesně jsem čekala, že se ozve někdo, kdo bude tvrdit, že je potetovaný a nemá s tím nikdo problém. Nic to nemění na faktu, že obecně tyto profesní skupiny nechodí většinou s rozpíchanými nebo potetovanými obličeji, o tetování či jiných ozdobách skrytých oblečením jsem nepsala. Je možné, že je to předsudek, je taky možné, že to zkrátka považují za nevhodné nebo nevkusné.
@LennaZS píše:
@Markvetinka mně je srdečně jedno, co kdo nosí oblečené nebo na hlavě. Ať si na ni třeba nas…pokud to bude pro mě kvalitní člověk, nemám co řešit. Mám kamaráda, co byl dříve moje kamarádka. Spoustu přátel gayů, stejně tak potetovanych, i jednoho s dredy. Vůbec nechapu, jak se nad tímto může někdo pozastavovat. Ale zas..každého věc, i lidi s předsudky mají právo na svůj názor..jen vim, že tito lidi nejsou moje krevní skupina, nevyhledavam je a proto je nemusím řešit
@lamicina
drahokamy, to je hezké
naše dcera ví, že proti tetování nejsme, žije v tom obklopená. Jen jsme ji poprosili, že když bude mít pocit, že taky nějaké chce, ať přijde za námi. Že by nás opravdu rozzlobilo, kdyby si nechala teď v mládí vytetovat někde pokoutne nějakou kravinu. Máme našeho tatera, kterého se nebojím nazvat umělcem a chodime jen sem. Dcera mě uklidnila, že prej „na to mám snad ještě času dost, ne?“
@hanka.br. ano, to je tvůj názor, na který máš právo. Já mám jiný, ale o tom tyhle diskuze jsou..netřeba se kvůli tomu na sebe zlobit.. ![]()
@LennaZS
tak je jí 6let
a vrcholí zdobné, princeznovské období.. piercing mě neláká, já na to ani nemám dost pěkný břicho. Viděla jsem tam i spoustu krásných tetování, fakt působivé, nádherné.
No my teď zase najímali architekta s dredama, kérkama a piercingem a měli jsme problém ho uhnat, protože je maximálně vytížený. Návrhy má fakt precizně zpracovaný, je spolehlivý a zároveň dost kreativní.
Pro někoho je nevhodné či nevkusne tetování, pro někoho to, že se macanda nacpe do oblečení o dvě čísla menší, pro někoho je nevhodné nosit do práce minisukně. Já třeba považuji za nevhodné, když mi lékař rozmlouvá kojení bez toho, aby měl na toto kvalifikaci. Prostě asi tak. Sto lidí, sto chutí a ta rozmanitost je právě na tom světě tak super…
@LennaZS píše:
@hanka.br. ano, to je tvůj názor, na který máš právo. Já mám jiný, ale o tom tyhle diskuze jsou..netřeba se kvůli tomu na sebe zlobit..
ahá, no tak na to bych nepřišla
já zas dělám ve zdravotnictví a někteří pacoši, většinou dědečci se mě ptají co se mi to tam třpytí na nose a nikdo se na mě zatím pohoršeně nedíval ![]()
@Markvetinka píše:
já se ale vůbec nerozčiluju
To mas marny
tady se chce kazdy jen dohadovat ![]()
@lamicina no jasné, umělec..přesně o tomhle a těchto lidech jsem psala výše. Ona je kerka a je kerka. Některé jsou slataniny od kosmeticek ala pojďme si nechat NĚCO vytetovat a pak jsou ty, nad kterými člověk přemýšlí. Princeznovske období máme už za sebou, ale ještě to mám pořád v paměti. To je kouzelný, takový nezkazeny věk..uzivej, uteče to tak rychle a začne s ditkem mlátit první puberta ![]()
@Raduska95 píše:
To mas marnytady se chce kazdy jen dohadovat
jojo to jsem si všimla už i na jiných diskuzích že se dycky najde někdo, kdo bude dycky schválně dělat rozbroje
![]()
@Markvetinka já si taky myslím. Pokud bys byla protivna semetrika, tak by si třeba rypli, ale když je člověk OK, tak myslím, že nemá nikdo potřebu ryt. My s manželem třeba když jsem po pláži, tak za námi lidi chodí a ptají se. Manžel má na zádech i můj portrét, má tam ručky od dětí, když měly pět dní, no a další věci ze svého života, moc krásně a vkusně zpracované. Manžel je strašně šikovný truhlář, takže si troufam říct, že žádný povl.
@LennaZS píše:
@Markvetinka já si taky myslím. Pokud bys byla protivna semetrika, tak by si třeba rypli, ale když je člověk OK, tak myslím, že nemá nikdo potřebu ryt. My s manželem třeba když jsem po pláži, tak za námi lidi chodí a ptají se. Manžel má na zádech i můj portrét, má tam ručky od dětí, když měly pět dní, no a další věci ze svého života, moc krásně a vkusně zpracované. Manžel je strašně šikovný truhlář, takže si troufam říct, že žádný povl.
ano takové kérky mají určitě smysl, i když portrétu bych se asi bála. Kamarádka má vytetované na ruce obrázek rodinky který ji namalovala 4 letá dcerka, pro někoho čmáranice (jak asi kreslí děti v tomto věku) ale pro ni je to srdcová záležitost ![]()
@LennaZS píše:
@hanka.br. ano, to je tvůj názor, na který máš právo. Já mám jiný, ale o tom tyhle diskuze jsou..netřeba se kvůli tomu na sebe zlobit..
To není názor, to je zcela objektivní konstatování. A vůbec se nezlobím. ![]()