Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mowla
ale jo, jen třeba generace mojí mamky (65) má třeba zrovna dredy spojené s nedostatečnou hygienou. Ale to je její předsudek, ta třeba z toho „našeho“ architekta byla ze začátku vedle, ale po zkušenosti uznala, že je nejen fajn člověk ale i opravdu schopný architekt.
@lamicina píše:
@mowla
ale jo, jen třeba generace mojí mamky (65) má třeba zrovna dredy spojené s nedostatečnou hygienou. Ale to je její předsudek, ta třeba z toho „našeho“ architekta byla ze začátku vedle, ale po zkušenosti uznala, že je nejen fajn člověk ale i opravdu schopný architekt.
Ano s tím souhlasím, já taky měla předsudky proti dredům, než jsem poznala spoustu skvělých lidí, co je měly.
Já si myslím že podle toho jaký má paní obličej
určitě to bude jinak vypadat na vrásčitém obličeji a jinak na udržované hladké pleti
,každopídně tady čtu že na věk navypadá, takže by to nemuselo vypadat špatně ![]()
Tady jsem popsal svoje letité zkušenosti omladině. Souvisí to i s tímto tématem, neboť díky propíchnutým bradavkám ráno vstávám dvakrát. Když se zahojí a jsou klidné, tak vstávám jen jeden, musí v nich prostě perlit.