Piercing v 50?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3998
16.8.15 13:06

@mowla
ale jo, jen třeba generace mojí mamky (65) má třeba zrovna dredy spojené s nedostatečnou hygienou. Ale to je její předsudek, ta třeba z toho „našeho“ architekta byla ze začátku vedle, ale po zkušenosti uznala, že je nejen fajn člověk ale i opravdu schopný architekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
16.8.15 13:08
@lamicina píše:
@mowla
ale jo, jen třeba generace mojí mamky (65) má třeba zrovna dredy spojené s nedostatečnou hygienou. Ale to je její předsudek, ta třeba z toho „našeho“ architekta byla ze začátku vedle, ale po zkušenosti uznala, že je nejen fajn člověk ale i opravdu schopný architekt.

Ano s tím souhlasím, já taky měla předsudky proti dredům, než jsem poznala spoustu skvělých lidí, co je měly.

• Citovat
  • Upravit
2916
16.8.15 15:31

Já si myslím že podle toho jaký má paní obličej :-) určitě to bude jinak vypadat na vrásčitém obličeji a jinak na udržované hladké pleti :-),každopídně tady čtu že na věk navypadá, takže by to nemuselo vypadat špatně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.20 03:53

Je to elixír mládí

Tady jsem popsal svoje letité zkušenosti omladině. Souvisí to i s tímto tématem, neboť díky propíchnutým bradavkám ráno vstávám dvakrát. Když se zahojí a jsou klidné, tak vstávám jen jeden, musí v nich prostě perlit.

https://www.emimino.cz/…osti-398726/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová