Piercing v 50?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
16.8.15 12:27
@Markvetinka píše:
jojo to jsem si všimla už i na jiných diskuzích že se dycky najde někdo, kdo bude dycky schválně dělat rozbroje :mrgreen: :cert:

Kdo v téhle diskuzi dělá schválně rozbroje? Proč toho dotyčného neoznačíte? Vůbec jsem si žádných schválností nevšimla - pokud za ně není považován jiný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
16.8.15 12:31
@Markvetinka píše:
jojo to jsem si všimla už i na jiných diskuzích že se dycky najde někdo, kdo bude dycky schválně dělat rozbroje :mrgreen: :cert:

Ale jake rozbroje, vzdyt je tu klid ;).Ne vsichni proste maji nazor jednoty, s cimz se musi pocitat, kdyz se na neco ptas.

EDIT:hele ja te fakt nechapu.Na konci tvyho prvniho prispevku, stoji otazka „Co si o tom myslite?“ A ten, kdo si mysli neco opacneho dela robroje??

Příspěvek upraven 16.08.15 v 12:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
16.8.15 12:32

@Markvetinka jo a přesně takové tetování se mi taky líbí, jak pises, je to :srdce: záležitost a o tom to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
16.8.15 12:33
@Eemii píše:
Ale jake rozbroje, vzdyt je tu klid ;).Ne vsichni proste maji nazor jednoty, s cimz se musi pocitat, kdyz se na neco ptas.

ale joo já vím :-) asi jsem to blbě napsala :-) jen mi přijde, neříkám konkrétně tady, že jsou některé holky co se rády hádají a hned někoho odsuzují atd atd. někdo tomu ale říká výměna názoru :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
16.8.15 12:34

Tato diskuze, vzhledem k „vážnosti tématu“ mi přijde teda echt klidná. Daleko víc se to mele u kojení vs.UM. Třetí dítě vs. snová práce a potrat. Tady je to dnes pianko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
16.8.15 12:36
@Markvetinka píše:
ano takové kérky mají určitě smysl, i když portrétu bych se asi bála. Kamarádka má vytetované na ruce obrázek rodinky který ji namalovala 4 letá dcerka, pro někoho čmáranice (jak asi kreslí děti v tomto věku) ale pro ni je to srdcová záležitost ;)

Prsne takovy podobny napad se mi rysuje v hlave taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
16.8.15 12:37
@Eemii píše:
Prsne takovy podobny napad se mi rysuje v hlave taky :lol:

taky se asi budu opičit :-D ale až mi malý něco namaluje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
16.8.15 12:41

Mně ta diskuze přijde nejen docela v klidu, mně to i inspiruje k zamyšlení, co bych si ráda dopřála do 50ky. Piercing mě neláká, ale ta kérka a Maledivy jo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
16.8.15 12:44
@hanka.br. píše:
Zřejmě hodně záleží na tom, v jaké sociální vrstvě nebo profesní skupině se člověk pohybuje. Člověk často nenarazí na skutečně výrazně potetované nebo propíchané lékaře, vědce, učitele, architekty atd…Proč asi? Pokud má někdo potřebu si propichovat tělo, je mi to fakt jedno a neřeším to, ať je mladý nebo starý. Můžu jen zopakovat, že ses ptala.

Tak tohle není úplně pravda, oni to teda mají, ale tam, kde ty si toho nevšimneš, největší intelektuálové mají dredy atd. Já si to ke své práci taky nemůžu dovolit, každopádně to není vidět.

• Citovat
  • Upravit
21899
16.8.15 12:48

Je zvlastni, ze treba kdyz se nekdo v padesati necha potetovat, tak mi to prijde v pohode, ale ten pierc nevim no, asi jsem divna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
16.8.15 12:49
@mowla píše:
Tak tohle není úplně pravda, oni to teda mají, ale tam, kde ty si toho nevšimneš, největší intelektuálové mají dredy atd. Já si to ke své práci taky nemůžu dovolit, každopádně to není vidět.

Když píšu výrazně. Myslím tím výrazně (takže přeložím - na viditelném místě, kde to každý vidí, je to vidět, není to schované). Největší intelektuálové mají dredy? To se směju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
16.8.15 12:50

U nas v nemocnici na neurologii pracuje doktorka, asi kolem 35 let, hodne potetovana, ma celej rukav a dredy k tomu a me to prijde uzasny, navic je strasne mila a lidska..Lidi se na ne kolikrat koukaji skrz prsty a kdyz se pak treba dozvedi, jake maji povolani, nestaci se divit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
16.8.15 12:55
@hanka.br. píše:
Když píšu výrazně. Myslím tím výrazně (takže přeložím - na viditelném místě, kde to každý vidí, je to vidět, není to schované). Největší intelektuálové mají dredy? To se směju.

Když máš potřebu se vysmívat, je to jen a jen tvůj problém.

• Citovat
  • Upravit
3998
16.8.15 12:57

Tak u nás jsou pokérovaný na viditelném místě i úřednice městského úřadu, ne všechny samozřejmě :mrgreen:. Náš ředitel má dlouhý vlasy do pasu a kérku na ruce, ta je taky vidět, je to lékař. A zástupce ředitele psycholog, tak ten má dredy a cvoček v obočí. A na základce teď učí první třídu učitelky (dvojčata) taky s kérkama. A to nejsem žádný univerzitní městečko. ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
16.8.15 13:00
@lamicina píše:
Tak u nás jsou pokérovaný na viditelném místě i úřednice městského úřadu, ne všechny samozřejmě :mrgreen:. Náš ředitel má dlouhý vlasy do pasu a kérku na ruce, ta je taky vidět, je to lékař. A zástupce ředitele psycholog, tak ten má dredy a cvoček v obočí. A na základce teď učí první třídu učitelky (dvojčata) taky s kérkama. A to nejsem žádný univerzitní městečko. ;).

Já taky nechápu, proč má někdo potřebu pořád řešit, jak kdo vypadá. :roll: :roll: :roll: :roll: Pro mě mnohem důležitější je, jaký je to člověk. Neodsuzuji jenom proto, že má dredy, nebo tetování nebo nosí tepláky. Upřímně je mi to jedno, když se v tom cítí ta osoba dobře, tak je to jen a jen dobře.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová