Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markvetinka píše:
To jo, nadělili si společně Maledivy. To je dárek, který si chce pořídit ona sama, takové tajné přání. Tvůj názor samozřejmě beru, jen mi nepřijde, že je žena v padesáti hned stará…to potom v šedesáti je asi jednou nohou v hrobě.
@Markvetinka píše:
To jo, nadělili si společně Maledivy. To je dárek, který si chce pořídit ona sama, takové tajné přání. Tvůj názor samozřejmě beru, jen mi nepřijde, že je žena v padesáti hned stará…to potom v šedesáti je asi jednou nohou v hrobě.
Ale já jsem nenapsala, že je stará, ale že je NA TO stará a to je velký rozdíl.
@Markvetinka
když s tím nebude mít ona problém, tak je po problému, problém budou mít ti jimž na to přijde stará, směšná. To je jen o hranicích, v tomhle ohledu žádná objektivita neexistuje.
Mě je 35 a toužím po něm taky a je dost možný, že tu odvahu najdu také až v 50! Podle popisu to není žádná usedlá dáma, tak proč ne!…
@PitbulLenka píše:
Mě je 35 a toužím po něm taky a je dost možný, že tu odvahu najdu také až v 50! Podle popisu to není žádná usedlá dáma, tak proč ne!…
to není je fakt duchem mladice, ale není to taková ta kobra
je taková milá, takové sluníčko:-) jinak přeju odvahu, taková hrůza to není ![]()
Já bych si taky pomyslela, že je na to stará, že si neumí přiznat svůj věk. I když vypadá mladší, já bych si to samé myslela, i kdyby to udělala ve 40. Je to jen můj pohled na věc, ovlivněný třeba i tím, že se mi to nelíbí, ale určitě bych se to nesnažila nikomu vymlouvat, to jen když se ptáš, co si o tom myslíme
.
@Markvetinka píše:
to není je fakt duchem mladice, ale není to taková ta kobraje taková milá, takové sluníčko:-) jinak přeju odvahu, taková hrůza to není
Taky preju odvahu
ja na vsechny piersy nasla odvahu ve dvoulitrovym rumu
![]()
@Raduska95 píše:
Taky preju odvahuja na vsechny piersy nasla odvahu ve dvoulitrovym rumu
![]()
a kde je máš? ![]()
Já si dala piercing ve čtyřiceti do jazyku. V pupíku už mám dlouho, kdybych se nebála, dala bych si i do poštěváčku, ne že bych se bála bolesti, ale bojím se, že bych mohla přijít o orgasmus. O nosu jsem taky uvažovala. Takže mě to nepřijde vůbec divné ani v šedesáti.
@Markvetinka píše:
a kde je máš?
Dva pod rtem takove tecky
mrkni na fotky
to mi delala kamoska co v tom pracuje a dalsi mam v jazyku
..tam sem se taky nasosala
..vzal kleste chytl mi jazyk..na mzitky pred ocima..rikam ne nechci to, rozmyslela jsem se a on v tu chvili ten ze salonu to propichnul. Jazyk bolel
jist sem nemohla tri dny ![]()
@mowla píše:
Já si dala piercing ve čtyřiceti do jazyku. V pupíku už mám dlouho, kdybych se nebála, dala bych si i do poštěváčku, ne že bych se bála bolesti, ale bojím se, že bych mohla přijít o orgasmus. O nosu jsem taky uvažovala. Takže mě to nepřijde vůbec divné ani v šedesáti.
Kamoska ma v pipince dva
prej bezbolestne
to si ale nemyslim
@Raduska95 píše:
Dva pod rtem takove teckymrkni na fotky
to mi delala kamoska co v tom pracuje a dalsi mam v jazyku
..tam sem se taky nasosala
..vzal kleste chytl mi jazyk..na mzitky pred ocima..rikam ne nechci to, rozmyslela jsem se a on v tu chvili ten ze salonu to propichnul. Jazyk bolel
jist sem nemohla tri dny
@Raduska95 píše:
Kamoska ma v pipince dvaprej bezbolestne
to si ale nemyslim
Mně se to moc líbí, ale bojím se, že se to tam bude blbě hojit.
![]()
@Markvetinka píše:ale tak nakonec jsi asi ráda ne?:-) já mám v nose a v pupku, do jazyka jsem taky vždycky chtěla:-D kdoví třeba se v padesáti zadaří
Jooo jsem rada, aby ne kdyz ja takovej bolestinek jsem do toho sla
..tak hlavne si PROSIMTE nepripadej v 50 stara ![]()