Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markvetinka píše:
@Raduska95 tak to se teda taky divímale je fakt, že ta jehla bude asi tenčí než kterou se bere krev ne?..nebo stejná??
![]()
Hele jehlu na krev mas tlustou jako sviňa
a tetovaci jehla? To neni jehla ale buď 7 nebo 9 tenkych jehlicek v jedne
..boli to min ale
neee zadne fixy
ona uz se tak prece narodi
potetovane mimino v historii narozene na Bulovce ![]()
@Eemii píše:
Nekecej, to jsi dobrasislala jsi?Ja uvazuju o pupiku.Uz jsem ho tam mela, v tehotenstvi vyndala, dirka zarostla, takze ani nevim, zda se to da pichnout primo do te jizvicky.Furt o tom premyslim.Je mi 31 a taky si rikam, abych nebyla za trapku.
já si myslím, že pokud tobě to nepřijde divné, tak proč se koukat na ostatní? Já si naušnici do pupku po narození prcka vrátila zpátky. Dírka nezarostla, ale spíš je větší ![]()
@Raduska95 píše:
Hele jehlu na krev mas tlustou jako sviňaa tetovaci jehla? To neni jehla ale buď 7 nebo 9 tenkych jehlicek v jedne
..boli to min ale
neee zadne fixy
ona uz se tak prece narodi
potetovane mimino v historii narozene na Bulovce
jo no vlastně, tam je několik žihadel
jujuj namrskaná bych do toho možná šla, ale to prej pak moc krvácí ![]()
tak se těším na zprávy až tvoje Adélka obletí svět v tisku ![]()
@Eemii píše:
Nekecej, to jsi dobrasislala jsi?Ja uvazuju o pupiku.Uz jsem ho tam mela, v tehotenstvi vyndala, dirka zarostla, takze ani nevim, zda se to da pichnout primo do te jizvicky.Furt o tom premyslim.Je mi 31 a taky si rikam, abych nebyla za trapku.
Dá se to tam znova pichnout ale je to vic bolestivy
@Markvetinka no ja hlavne nevim, zda se to da. Pichnout do zarostlych direk, vlastne jizvicek..Ale jo, citim se, bricho mam plochy a bez strii.
@Raduska95 nevis nahodou?
@Eemii píše:
No šišlala, ze začátku a týden jsem nemohla jíst. Ale teď když ho vytáhnu, tak šišlám bez něj. Já mám taky přitom fobii z injekcí, ale tímhle se to trochu zlepšilo, ono se říká, že strach se musí překonávat.
@Raduska95 za jakyho duvodu? Mam to sice zarostly, ale mekky, vubec ne tuhy, jako jizvy jsou.No me ta bolest celkem nevadi, pupek nebolel celkem vubec.
Mit ty jejich kleste, pichnu si to sama ![]()
@mowla píše:
No šišlala, ze začátku a týden jsem nemohla jíst. Ale teď když ho vytáhnu, tak šišlám bez něj. Já mám taky přitom fobii z injekcí, ale tímhle se to trochu zlepšilo, ono se říká, že strach se musí překonávat.
až budu chtít zhubnout tak do toho půjdu ![]()
@Eemii píše:
@Raduska95 za jakyho duvodu? Mam to sice zarostly, ale mekky, vubec ne tuhy, jako jizvy jsou.No me ta bolest celkem nevadi, pupek nebolel celkem vubec.
Mit ty jejich kleste, pichnu si to sama
Mně to jednou zarostlo, tak jsem si to sama píchla jehlou z lékárny.
@Eemii píše:
@Markvetinka no ja hlavne nevim, zda se to da. Pichnout do zarostlych direk, vlastne jizvicek..Ale jo, citim se, bricho mam plochy a bez strii.@Raduska95 nevis nahodou?
Muze muze
ale boli vic
@mowla píše:
Mně to jednou zarostlo, tak jsem si to sama píchla jehlou z lékárny.
jujuj odvážná
já jsem srabík. Mně dělalo problém si píchat jehlou do prstu, když jsem musela donést dr dia profil ![]()
@Eemii píše:
Mit ty jejich kleste, pichnu si to sama
Sama na to bych nemela
boli to vic protote tam proste je jizvicka uz a je jakoby tvrda nebo vic tvrdi napla nez zdrava kuze. Tak to proste vic loupne ![]()
@Markvetinka píše:
jo no vlastně, tam je několik žihadeljujuj namrskaná bych do toho možná šla, ale to prej pak moc krvácí
tak se těším na zprávy až tvoje Adélka obletí svět v tisku
Tak hlidej kazdym dnem ten tisk ![]()
@mowla kde ti to zarostlo?
No to ja bych si v praci vzala flexilu, tim je to nejlepsi a vlastne to s ni delaj i v salonech, protoze pichnes, vyndas tu kovovou jehlu a v kuzi ti zustane plastova trubicka, kterou protahnes nausnici a vyndas trubicku.Ale bojim se spis, abych to nepichla moc/malo hluboko.