Problém s expřítelem

Anonymní
1.4.15 14:23

Problém s expřítelem

Mám 9ti měsíčního syna. Nemá otce zapsaného v RL. Byli jsme spolu asi 6 let ale bohužel začal fetovat, hrát automaty, rozkradl mi věci v mém domě…atd. klasický feťák. Má dluhy, je v podmínce.
Zjistila jsem, že mě i podvádí se sousedkou u které právě vaří pervitin…atd. k synovi se nikdy nechoval špatně ( tím myslím, že by mu třeba ubližoval), pomáhal mi ale tím tohle skončilo. V životě mu nekoupil ani pleny nebo sunar protože všechno profetoval.
No když jsem na tohle vše přišla, tak jsem ho samozřejmě vyhodila, Šel bydlet k rodičům asi před měsícem.
Teď mě neustále sleduje, co dělám, s kým se stýkám…v pátek jsem byla v kině s kamarádem, když malého hlídala babička, To asi psychicky neunesl a začal dělat zle. Vyhrožoval mi, že mě udá na sociálku, že se o něj nestarám a že se nestarám o psy, tak mě udá na ten náš chovatelský klub…atd.
Předevčírem to vyhrotil tak, že jsem si nechala klíče od vchodových dveří z venku, když jsem venčila psy, vlezl do baráku a vzal si syna bez svolení. Několikrát jsem mu volala, ať ho přivede zpět. No nakonec se domluvil s mojí mámou, že si ho nechá do rána. Ráno jsem mu volala, on mi nebral telefony, tak jsem zavolala policajty a až těm syna vydal. Řekl, že jsem byla opilá a nemohla jsem ani chodit a mluvit tak proto si ho vzal. To jsem samozřejmě popřela ale dál jsem tu situaci řešit nechtěla. Byla jsem ráda, že je syn zpátky u mě.
No a dnes jsem měla telefonát ze sociálky abych se tam dostavila, že tam byl ten můj expřítel- co jsem pochopila, tak jim asi řekl, že se o dítě nestarám a kvůli tomu otcovství.
Potřebovala bych poradit, co mohu dělat proto aby se synem nestýkal…atd? Je možné např. mu dát test na drogy aby viděli, že opravdu není způsobilý se o dítě starat nebo mu nařídit léčbu? On je i psychicky labilní. Už jsem mu domlouvala i s jeho sestrou, že by se měl léčit ale samozřejmě bez úspěchu.
Nikdy jsem se s tímhle nesetkala, tak vůbec nevím, zda li se vůbec něco proti němu dá podniknout. Kolikrát jsem hlásila na policii, že mi ukradl věci…sama jsem si je musela vykoupit zpět ze zastavárny a on zůstal bez trestu.
Kdyby byl normální a dalo se s ním vyjít, tak by to bylo o něčem jiném a kluka bych mu půjčovala, ale aby si ho vzal a já se jen děsila, co provede, tak na to nemá nervy.
A ještě by mě+zajímalo, jak je to tím otcovstvím, když ho nemá v RL, tak čistě teoreticky kdybych řekla nějakému kamarádovi, ať si na sebe napíše moje dítě..tak co on by potom mohl dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1828
1.4.15 14:27

Žaloba na určení otcovství? :think: udělal by si testy a napadnul to, že je v RL uveden někdo jiný.

Jinak teda tohle je hustý…neumim si tu situaci představit :zed:
@Anonymní píše:
Předevčírem to vyhrotil tak, že jsem si nechala klíče od vchodových dveří z venku, když jsem venčila psy, vlezl do baráku a vzal si syna bez svolení. Několikrát jsem mu volala, ať ho přivede zpět. No nakonec se domluvil s mojí mámou, že si ho nechá do rána. Ráno jsem mu volala, on mi nebral telefony, tak jsem zavolala policajty a až těm syna vydal. Řekl, že jsem byla opilá a nemohla jsem ani chodit a mluvit tak proto si ho vzal. To jsem samozřejmě popřela ale dál jsem tu situaci řešit nechtěla. Byla jsem ráda, že je syn zpátky u mě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
1.4.15 14:28

Říct kamarádovi aby na sebe napsal Tvé dítě? Nepřeskočilo Ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
1.4.15 14:32

Tyo 8o To musí bý pěknej magor co? Nevím co bych na tvém místě dělala… :nevim:.Když je to feťák tak se o syna nemusíš bát že by ho dali do jeho péče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
1.4.15 14:32

@BellinkaX
Tak je zoufala, hleda zpusoby, jak se zbavit fetaka, tak se nediv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
1.4.15 14:35

Na socialce bych rekla pravdz, stejne je to nejlepsi. Kdyby sis neco vymyslela, akorat se do toho zamotas. Rekni jim to, cos napsala tady. Ze je to fetak, zlodej a proto jsi s nim nechtela mit uz dal nic spolecneho. Pokud je vse co pises pravda, nemeli by ti delat zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
1.4.15 14:39
@BellinkaX píše: Říct kamarádovi aby na sebe napsal Tvé dítě? Nepřeskočilo Ti?

Zoufalé matky napadají zoufalé věci a já se jí nedivím. O určení otcovství si může žádat soudně a taky za to ale zaplatí, neboj se do péče mu ho nedají a s takovým otcem bych žádala o zákaz styku, ale prvně musí prokázat otcovství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
1.4.15 14:44

Tak je v podmínce, na policii jsou záznamy, že jsi hlásila krádeže, má dluhy…
asi by moc neuspěl, kdyby chtěl syna do péče… nehledě na to, že by nejdříve musel pořešit zapsání do RL.
na sociálce řekni pravdu. Nemáš proč lhát.

Jinak věřím, že je to určitě nepříjemné. Snad ho to brzy přestane bavit :nevim:
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
1.4.15 14:47

Pokud neprokáže otcovství právně není jeho a nemá na styk žádný nárok, když ti ho vzal, je to únos! Pokud otcovství prokáže, pak to bude řešit soud, do té doby sbírej podklady o jeho životním stylu, a sociálka…všechno jim po pravdě řekni. Hlavně mu dítě nedávej a hlídej si ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.4.15 14:50

Tak na sociálce mají udání, musí to prošetřit. Jestli je prvda, co tu píšeš, tak jim to řekni, jak to je… a taky to tak bude uzavřené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
1.4.15 15:02

Já nechápu, že poté, co vnikne do tvého bytu!!! sebere ti syna! následně se domlouvá s tvou mámou a ne s tebou! a ty tomu feťákovi, zlodějovi a psychicky labilnímu člověkovi (jak píšeš)!!! necháš 9 měsíční dítě, které ho nezná přes noc. To fakt nechápu. Nehledě na to, že pokud tohle někdo někde vytáhne, tak ti klidně soud řekne, že on asi tak hrozný nebude, když jsi mu dítě nechala a že po určení otcovství není důvod, proč by se s dítětem nemohl stýkat i nadále :nevim: Divit se nebudeš moct, protože jsi tomu sama dala impuls. A počítám s tím, že pokud by ses bránila, že ti dítě unesl, budou přešetřovat - proč bylo tak malé dítě doma samo, jak dlouho, jak to, že jsi hned nevolala policii atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
1.4.15 15:04

@ynax Taky se mi úplně sevřelo srdce.. zbořila bych barák, abych kluka dostala, určitě bych se nesmířila s tím, že se domluví s mámou a já mu ho nechám přes noc.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
1.4.15 15:06

Pokud ve vasem baraku nebydli, tak bych ho klidne nahlasila na policii ze vam vlezl do baraku a vzal dite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102791
1.4.15 15:07
@BellinkaX píše: Říct kamarádovi aby na sebe napsal Tvé dítě? Nepřeskočilo Ti?

Myslím, že jí nepřeskočilo… řešením by to bylo, ale blbě se hledá kamarád, co by do toho šel. A hlavně to chce udělat před vyhrocením situace, teď už je pozdě a šlo by to napadnout jako účelové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102791
1.4.15 15:09
@ynax píše:
Já nechápu, že poté, co vnikne do tvého bytu!!! sebere ti syna! následně se domlouvá s tvou mámou a ne s tebou! a ty tomu feťákovi, zlodějovi a psychicky labilnímu člověkovi (jak píšeš)!!! necháš 9 měsíční dítě, které ho nezná přes noc. To fakt nechápu. Nehledě na to, že pokud tohle někdo někde vytáhne, tak ti klidně soud řekne, že on asi tak hrozný nebude, když jsi mu dítě nechala a že po určení otcovství není důvod, proč by se s dítětem nemohl stýkat i nadále :nevim: Divit se nebudeš moct, protože jsi tomu sama dala impuls. A počítám s tím, že pokud by ses bránila, že ti dítě unesl, budou přešetřovat - proč bylo tak malé dítě doma samo, jak dlouho, jak to, že jsi hned nevolala policii atd…

Jo, myslím si to samé, to, že měl dítě celou noc mu dost nahrává, rpotože to opravdu ukazuje na to, že si nebyla způsobilá to večer řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna