Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Už několik let beru HA Leverette. Poslední cca rok se mi stává, že špiním v období, kdy nemám. Ptala jsem se na to na gynekologii a bylo mi řečeno, že to může být tím, že občas zapomenu prášek. Od té doby nezapomínám, snažím se je brát i ve stejný čas. Na chvíli byl se špiněním klid, tento měsíc se to ale zase vrátilo.
A já teď nevím, jak vyřešit následující situaci: dva týdny zpátky jsem se šla objednat na prohlídku, která mi dle prášků vycházela někdy okolo dvacátého června. Jenže mi sestra řekla, že nemůžu mít kontrolu v červnu, protože by jim to pak neproplatila pojišťovna, takže mě objednala na červenec a dala mi recept na další balení prášků. V pondělí jsem šla do lékárny, recept byl o den propadlý (počítala jsem 14 dní od pondělka a nedošlo mi, že je to jen do neděle). V podstatě mě to ani nijak neštve, ráda bych změnila buď HA a nebo vysadila, jenže nevím, jak to mám teď vyřešit, když prášky doberu okolo dvacátého června a na kontrolu jdu až v červenci. Sestra mi s tímhle moc neporadí.
Mám přijít jeden den na gynekologii jakože na „bolestivé“? A nebo stačí, když se od sestry nechám v telefonu přepojit na doktorku?
Pokud je možnost přijít k doktorce i bez objednání (moje to normálně má), tak bych tam dorazila, vysvětlila situaci a požadovala změnu. Po telefonu spolu nic nevyřešíte…
@jancabr
Právě, že možnost je přijít jen na bolestivé. To bývá denně cca hodinu a je to pro ty, které mají vážné zdravotní problémy. Tak nevím, jestli se tam „cpát“ ![]()
@Cullenova Máš problém? Máš. Tak tam patříš. Na vážnost problému nehleď. Jde o tvoje zdraví a pohodu.
Naše doktorka má pro neobjednané čas obvykle 2-3 hodiny denně. Já tam v tuhle dobu chodím na preventivku, když mám problém, nebo jsem si tam teď šla nechat potvrdit těhotenství. Nebaví mě se objednávat dopředu. To je čekací doba třeba měsíc.
Dobrý den,
vyzkoušejte svůj dotaz vložit do Poradny gynekologa, zkušený lékař Vám poradí nejlépe ![]()
Přeji pěkný den ![]()
adminka Lucka