Problém s HA - špinění, změna x vysadit?

5656
11.5.18 14:35

Problém s HA - špinění, změna x vysadit?

Už několik let beru HA Leverette. Poslední cca rok se mi stává, že špiním v období, kdy nemám. Ptala jsem se na to na gynekologii a bylo mi řečeno, že to může být tím, že občas zapomenu prášek. Od té doby nezapomínám, snažím se je brát i ve stejný čas. Na chvíli byl se špiněním klid, tento měsíc se to ale zase vrátilo.

A já teď nevím, jak vyřešit následující situaci: dva týdny zpátky jsem se šla objednat na prohlídku, která mi dle prášků vycházela někdy okolo dvacátého června. Jenže mi sestra řekla, že nemůžu mít kontrolu v červnu, protože by jim to pak neproplatila pojišťovna, takže mě objednala na červenec a dala mi recept na další balení prášků. V pondělí jsem šla do lékárny, recept byl o den propadlý (počítala jsem 14 dní od pondělka a nedošlo mi, že je to jen do neděle). V podstatě mě to ani nijak neštve, ráda bych změnila buď HA a nebo vysadila, jenže nevím, jak to mám teď vyřešit, když prášky doberu okolo dvacátého června a na kontrolu jdu až v červenci. Sestra mi s tímhle moc neporadí.

Mám přijít jeden den na gynekologii jakože na „bolestivé“? A nebo stačí, když se od sestry nechám v telefonu přepojit na doktorku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
385
11.5.18 16:37

Pokud je možnost přijít k doktorce i bez objednání (moje to normálně má), tak bych tam dorazila, vysvětlila situaci a požadovala změnu. Po telefonu spolu nic nevyřešíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
11.5.18 17:43

@jancabr
Právě, že možnost je přijít jen na bolestivé. To bývá denně cca hodinu a je to pro ty, které mají vážné zdravotní problémy. Tak nevím, jestli se tam „cpát“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
11.5.18 23:28

@Cullenova Máš problém? Máš. Tak tam patříš. Na vážnost problému nehleď. Jde o tvoje zdraví a pohodu.

Naše doktorka má pro neobjednané čas obvykle 2-3 hodiny denně. Já tam v tuhle dobu chodím na preventivku, když mám problém, nebo jsem si tam teď šla nechat potvrdit těhotenství. Nebaví mě se objednávat dopředu. To je čekací doba třeba měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20820
18.5.18 16:02

Dobrý den,

vyzkoušejte svůj dotaz vložit do Poradny gynekologa, zkušený lékař Vám poradí nejlépe ;)

Přeji pěkný den :kytka:
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí