Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak zima jí třeba v noci může být když je zvyklá v bytě, ale přežije to, není mráz že jo… pokud má navíc možnost vlézt si do boudy anebo se schovat pod střechu někam kdyby přes noc pršelo ![]()
já bych se spíš bála, aby třeba někam přes noc nezdrhla, ale to musíš vědět ty jak máte zabezpečenou zahradu nebo dvorek nebo kde to je ![]()
@princeznaII píše:
sorry za OT ale on je v pátek nějaký svátek? od kdy?
17.5. je myslím v st.sv v Německu
@Caty no to at si resi panicek.. ja s ni byla vecer vcera i dneska rano na hodinove prochazce, pak jsem si s ni hodinu jeste hrala s balonem venku a pak dve hodiny vevnitr jenze kdyz se ji proste prestanu venovat tak vrci, dlouba do me a ma tendence cenit zuby tak ja samozrejme si zas jdu hrat ale to znamena 24 hodinova pece.. pres noc ji tu nechci nechat pobihat kramuje tady i pres den spoustu veci nerada bych aby tady neco znicila a v loznici to same.. proto byla zavrena ve velkem pokoji dala sem ji tam i deku, jidlo, piti, kost na kousani a nechala jsem ji tam svitit.. hm nebudes zla, ale ona vyzaduje porad pozornost a ja nehodlam jeste do pulnoci nez milostive treba usne ji drbat, vsecko ji hazet a tahat z huby.. ja jsem taky unavena a ona si rict neda :/
@Babulka123 @Claire Bare a jak se pozna ze se ji tam libi? ![]()
@princeznaII píše:
sorry za OT ale on je v pátek nějaký svátek? od kdy?
@princeznaII jsem to tam nejak nedopsala
.. my zijem v norsku tady je nejvetsi svatek v roce, vsichni budou v krojich a pruvody a tak
..
@emers ee od tama urcite neutece, spis jde asi o tu zimu no ze je fakt venku par stupnu a hadam vnoci bude tak kolem tri stupnu tak nevim jestli se pak nad ni smilovat a vzit ji dovnitr ale teda netusim kam ji dam kdyz do toho pokoje tezce nechtela.. nebo ji nechat tam no ![]()
@Zuzee87 snazi si chudinka udrzet tvoji pozornost
jestli se ji takhle nikdo nevenuje tak si vynucuje tu pozornost na tobe…a jestli je 2leta tak je to jeste takova mlada koza
a jestli se ji tam libi poznas tak ze nebude knucet, vyt, stekat, skakat a buh vi co…
@Zuzee87 aha, v Norsku… no jó, tak to máte asi větší zimu než my tady teď… no tak uvidíš jak bude a třeba nakonec bude chtít i do toho pokoje! pokud by jí byla fakt zima, tak si myslím, že to nebude řešit a půjde ráda domů…
@Zuzee87 nemate nejakou chodbicku?
dat tam deku zkusit rict ze je to jeji misto
a nechat ji tam
@Claire Bare kdyz ona rozumi jen norsky a to umim jen takovy to sedni, zustan (to ignoruje
), lehni, cekej.. jn jako on ji ani zadnou hracku nebo tak nedovezl, hadam ze nic na hrani ani nema tak sem tady vystrachala stary balon a hraly jsme si s tim a pak jeste tady s pet lahvi co si vytahla ona.. taky si myslim ze si to chce uzit, ale ja na to nemam energii ani me nebavi si s ni porad porad a porad hrat.. no lezi tam..tvari se smutne - ale to je asi normalni pohled.. neknuci, nesteka, neskace…no mame ale opravdu malou chodbicku, myslis ze tam by vydrzela? kdyz v pokoji ji to taky lezlo na nervy a tohle je fakt mega male?
@emers a zima je ji az se klepe?
tak ja jeste hodinu vydrzim a kdyztak ji pak presunu do te predsine ale je to tam fakt malicke no..
@Zuzee87 tak to jo, jsem se lekla, že jsem něco prošvihla ![]()
hele ale na to, že se jí bojíš tak se jí teda věnuješ neskutečně ![]()
na mne cizí pes vycenit zuby a zavrčet tak se od něj klidím a do konce jeho pobytu u nás jsem zavená v tom velkém pokoji o vodě a chlebu já sama
mám šílený strach z cizích psů od malička
jinak si myslím, že ona se asi obecně docela nudí, i u páníčka, a že ty, tím jak se jí věnuješ, tak to hodně vítá a chce prostě víc a víc, protože to nezná a moc se jí to líbí
a venku to zvládne
naše psiska jsou venku stále, léto, zima furt, i ve velkých minusech, vlezou si do boudy, když už je to na ně moc. Starší fena dokonce nezalézá ani když sněží, nejradši leží na sněhu venku
![]()
@princeznaII no ja sem si prave hned rikala ze fajn prvni dlouha prochazka pak si pohrajeme a pak bude spat.. no a s tim spanim to nejak nevychazi
a pak uz se ji asi nelibi ze uz si hrat proste nechci no.. :/
ja se prave bojim toho ze je jako prvni noc venku vis ze jeste nikdy v noci venku nebyla a ted je tam malo stupnu a je kratkosrsta..
@Zuzee87 Pozor, pes, který je zvyklý z baráku na dvacet, tak klidně v nějakých 7 přes noc může prochladnout a onemocnět - nejčastějsí je zánět močáku, atb. jsou secsakra drahý a vyšetření taky levný není. Já bych jí venku rozhodně nenechala.
@Zuzee87 a ještě jeden OT, prosím tě, to zvířátko jak máš v avataru, jak se jmenuje. já jsem ho viděla nejspíš v zoo v Londýně ale nemlžl nikde vyštrachat českej název
Mam 6letou pitbulku a 3letyho stafbula uz si moc nepamatuju jak prozivali tohle obdobi
prijde mi ze tvuj nb vas kamarad ma pejska jen tak aby se nereklo
nasi maji hracek az to hezky neni
a jestli si s ni nikdo nehraje tak tim vrcenim si proste nutila pozornost…a pokud jde o tu chodbicku jestli je tak mala tak to nvm nvm :-/ ale jestli fakt spi doma tak pres noc 3 stupne…noo zkus radsi najit doma nejaky mistecko