Problém s hlídáním psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5638
15.5.13 19:57

Tak zima jí třeba v noci může být když je zvyklá v bytě, ale přežije to, není mráz že jo… pokud má navíc možnost vlézt si do boudy anebo se schovat pod střechu někam kdyby přes noc pršelo ;)
já bych se spíš bála, aby třeba někam přes noc nezdrhla, ale to musíš vědět ty jak máte zabezpečenou zahradu nebo dvorek nebo kde to je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.5.13 19:57
@princeznaII píše:
sorry za OT ale on je v pátek nějaký svátek? od kdy? :think:

17.5. je myslím v st.sv v Německu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
15.5.13 19:59

@Caty no to at si resi panicek.. ja s ni byla vecer vcera i dneska rano na hodinove prochazce, pak jsem si s ni hodinu jeste hrala s balonem venku a pak dve hodiny vevnitr jenze kdyz se ji proste prestanu venovat tak vrci, dlouba do me a ma tendence cenit zuby tak ja samozrejme si zas jdu hrat ale to znamena 24 hodinova pece.. pres noc ji tu nechci nechat pobihat kramuje tady i pres den spoustu veci nerada bych aby tady neco znicila a v loznici to same.. proto byla zavrena ve velkem pokoji dala sem ji tam i deku, jidlo, piti, kost na kousani a nechala jsem ji tam svitit.. hm nebudes zla, ale ona vyzaduje porad pozornost a ja nehodlam jeste do pulnoci nez milostive treba usne ji drbat, vsecko ji hazet a tahat z huby.. ja jsem taky unavena a ona si rict neda :/

@Babulka123 @Claire Bare a jak se pozna ze se ji tam libi? :)

@yweta no i kdyz sem na ni zarvala tak ona si vrcela zpatky a vytrvale jsem to opakovala a nic, kaslala na me tak jsem ji proste na voditku vrcici odtahla z pred auta ktere 2 metry od nas cekalo az se pes laskave pohne.. (mame tu kolem polni cesty tak auta jezdi pomalu, videla jsem ho uz z dalky tak ji hnala na kraj a nic proste se ji tam libilo a ja sem si mohla polibit zadek :) )
@princeznaII píše:
sorry za OT ale on je v pátek nějaký svátek? od kdy? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
15.5.13 20:00

@princeznaII jsem to tam nejak nedopsala :).. my zijem v norsku tady je nejvetsi svatek v roce, vsichni budou v krojich a pruvody a tak :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
15.5.13 20:01

@emers ee od tama urcite neutece, spis jde asi o tu zimu no ze je fakt venku par stupnu a hadam vnoci bude tak kolem tri stupnu tak nevim jestli se pak nad ni smilovat a vzit ji dovnitr ale teda netusim kam ji dam kdyz do toho pokoje tezce nechtela.. nebo ji nechat tam no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
15.5.13 20:04

@Zuzee87 snazi si chudinka udrzet tvoji pozornost :( jestli se ji takhle nikdo nevenuje tak si vynucuje tu pozornost na tobe…a jestli je 2leta tak je to jeste takova mlada koza :D :D a jestli se ji tam libi poznas tak ze nebude knucet, vyt, stekat, skakat a buh vi co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
15.5.13 20:04

@Zuzee87 aha, v Norsku… no jó, tak to máte asi větší zimu než my tady teď… no tak uvidíš jak bude a třeba nakonec bude chtít i do toho pokoje! pokud by jí byla fakt zima, tak si myslím, že to nebude řešit a půjde ráda domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
15.5.13 20:05

@Zuzee87 nemate nejakou chodbicku? :) dat tam deku zkusit rict ze je to jeji misto ;) a nechat ji tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
15.5.13 20:08

@Claire Bare kdyz ona rozumi jen norsky a to umim jen takovy to sedni, zustan (to ignoruje :) ), lehni, cekej.. jn jako on ji ani zadnou hracku nebo tak nedovezl, hadam ze nic na hrani ani nema tak sem tady vystrachala stary balon a hraly jsme si s tim a pak jeste tady s pet lahvi co si vytahla ona.. taky si myslim ze si to chce uzit, ale ja na to nemam energii ani me nebavi si s ni porad porad a porad hrat.. no lezi tam..tvari se smutne - ale to je asi normalni pohled.. neknuci, nesteka, neskace…no mame ale opravdu malou chodbicku, myslis ze tam by vydrzela? kdyz v pokoji ji to taky lezlo na nervy a tohle je fakt mega male?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
15.5.13 20:10

@emers a zima je ji az se klepe? :) tak ja jeste hodinu vydrzim a kdyztak ji pak presunu do te predsine ale je to tam fakt malicke no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
15.5.13 20:10

@Zuzee87 tak to jo, jsem se lekla, že jsem něco prošvihla :mrgreen:

hele ale na to, že se jí bojíš tak se jí teda věnuješ neskutečně :potlesk:
na mne cizí pes vycenit zuby a zavrčet tak se od něj klidím a do konce jeho pobytu u nás jsem zavená v tom velkém pokoji o vodě a chlebu já sama :zed: :lol: mám šílený strach z cizích psů od malička

jinak si myslím, že ona se asi obecně docela nudí, i u páníčka, a že ty, tím jak se jí věnuješ, tak to hodně vítá a chce prostě víc a víc, protože to nezná a moc se jí to líbí

a venku to zvládne
naše psiska jsou venku stále, léto, zima furt, i ve velkých minusech, vlezou si do boudy, když už je to na ně moc. Starší fena dokonce nezalézá ani když sněží, nejradši leží na sněhu venku :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
15.5.13 20:13

@princeznaII no ja sem si prave hned rikala ze fajn prvni dlouha prochazka pak si pohrajeme a pak bude spat.. no a s tim spanim to nejak nevychazi :D a pak uz se ji asi nelibi ze uz si hrat proste nechci no.. :/

ja se prave bojim toho ze je jako prvni noc venku vis ze jeste nikdy v noci venku nebyla a ted je tam malo stupnu a je kratkosrsta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
15.5.13 20:13

@Zuzee87 Pozor, pes, který je zvyklý z baráku na dvacet, tak klidně v nějakých 7 přes noc může prochladnout a onemocnět - nejčastějsí je zánět močáku, atb. jsou secsakra drahý a vyšetření taky levný není. Já bych jí venku rozhodně nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
15.5.13 20:14

@Zuzee87 a ještě jeden OT, prosím tě, to zvířátko jak máš v avataru, jak se jmenuje. já jsem ho viděla nejspíš v zoo v Londýně ale nemlžl nikde vyštrachat českej název

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
15.5.13 20:16

Mam 6letou pitbulku a 3letyho stafbula uz si moc nepamatuju jak prozivali tohle obdobi :-( prijde mi ze tvuj nb vas kamarad ma pejska jen tak aby se nereklo :( nasi maji hracek az to hezky neni :D a jestli si s ni nikdo nehraje tak tim vrcenim si proste nutila pozornost…a pokud jde o tu chodbicku jestli je tak mala tak to nvm nvm :-/ ale jestli fakt spi doma tak pres noc 3 stupne…noo zkus radsi najit doma nejaky mistecko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný