Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Zuzee87 přesně tak, pes do postele nepatří a už vubec né cizí pes. Postel i pes bere jako místo které ho postaví do role člověka do stejné lainy a ještě víc si bude dovolovat. třeba pan dresenský někde psal, že pes co je agresivní do postele nesmí v žádném případě!
Některý rady tady jsou spíš jak se té potvoře naservírovat. napiš panu dresenskému přes fb, ten tě navede ![]()
Kami nemyslím, že na ní vrčí z pozice nadřazenosti, ale spíš z pozice slabšího a vybízejícího.
@Caty až na tebe bude nákej pes venku vrčet, tak hrát si s tebou fakt nechce
to je cizí pes! Ke hře zaujímá postoj. Vrčení je vždy varování.
@Caty vybízejícího ke hře? To cizí pes nedělá. vybízí tak k tomu neser mě nebo tě kousnu
.
Na tebe cizí psi vrčí když si chtěj hrát? Už si to zkoušela si takového vrčícího psa někdy pohladit?
@Caty proto sem si myslela ze ji jako tema dlouhyma prochazkama a hranim venku aspon trochu unavim ale ani nahodou
lezi jen kdyz byla pres den venku v tom „kotci“ jinak ani nahodou.. jo kdyz ji reknu lehni tak si na 5 vterin (obcas i deset) lehne.. no vycenila zuby kdyz sem ji chtela dat do toho pokoje, ale ona tam nechtela.. pak putovala ven protoze uz sem nemela nervy cekat na to co udela dal..ted je uz vzadu v pokoji - v predsini porad knucela, tam neknuci.. ma tam deku, rozsviceno, vodu a kost.. je to celkem velky pokoj tak lepsi jak ta predsin..
@Kamča.dalmatinka jn chapu takove ty malicke postelove psy ale tohle jako ani nahodou, natoz spravne jak rikas kdyz je cizi..a to ona pro me je.. pochybuju ze by mi dala pokoj navic bych nervama stejne nespala ani kdyby byla v jedne mistnosti co udela.. proste uz je zase tam co byla vcera, jen tam uz neni ta matracka co ji asi provokovala
do rana to vydrzi, snad me za odmenu rano nesezere a pak po prochazce a hrani pujde do kotce at muzu pouklizet..
@Kamča.dalmatinka no a co je na tom spatne? nasi psi teda pri hre vrci, jak se psy tak i s nami, ale je to takovyto zdravy vrceni, jedna fena, kdyz byly jeste v kondici, tak kdyz jsem ji ignorovala, tak chodila za mnou s hrackou v tlame a vrcela, provokovala. nevidim na to nic spatnyho. A minulej tyden jsme byly u zname co ma tri stenata no, a pri hre vrci jak pominuti.
@Zuzee87 a proč sis takovou potvoru domu brala? Doufám že to je alespon za tučnou odměnu. Nikdy bych cizího psa kterého neznám nehlídala. nikdy nevíš co udělá(pokud to teda není náká mrška kterou odhodíš když na ní foukneš) ![]()
@Zuzee87 a proč sis takovou potvoru domu brala? Doufám že to je alespon za tučnou odměnu. Nikdy bych cizího psa kterého neznám nehlídala. nikdy nevíš co udělá(pokud to teda není náká mrška kterou odhodíš když na ní foukneš) ![]()
@Žanysek píše:
@Kamča.dalmatinka no a co je na tom spatne? nasi psi teda pri hre vrci, jak se psy tak i s nami, ale je to takovyto zdravy vrceni, jedna fena, kdyz byly jeste v kondici, tak kdyz jsem ji ignorovala, tak chodila za mnou s hrackou v tlame a vrcela, provokovala. nevidim na to nic spatnyho. A minulej tyden jsme byly u zname co ma tri stenata no, a pri hre vrci jak pominuti.
nojo při hře vrčí, ale psala zakladatelka že by si s ní hrála?
http://www.utulek-trebic.cz/…i-ze-svta-ps
jinak stačí zadat i pes vrčí a každej snad pochopí co je hra a co vrčení jako varování
.
myslim si že vrčícího psa kterej se přetahuje o hračku, nebo skáče kolem nás radostně a vrčí se se psem co vrčí když dostane příkaz co se mu nelíbí nemužeš srovnávat ![]()
@Kamča.dalmatinka zna ji vic pritel on za nim jezdi casto, proto mu to slibil me postavili pred hotovou vec, melo to byt jen na vikend, nakonec je z toho tech 8 dni od vcera a pritel je s nakladakem pryc tak tu zustala me s tim ze je prece hrozne hodna..hmm tucnou odmenu.. ani cokoladu mi nedones! ![]()
@Kamča.dalmatinka a byla sem pekne nasrana o tom zadna.. a to sem si myslela ze tu s ni budu jen pres den nez prijde z prace a ono kulove, poslali ho do zitra vecer pryc..
Ja bych si ciziho psa taky nedala do postele, ciziho fakt ne.
Tak snad ti to tam nezlikviduje.
@Zuzee87 píše:
@Kamča.dalmatinka zna ji vic pritel on za nim jezdi casto, proto mu to slibil me postavili pred hotovou vec, melo to byt jen na vikend, nakonec je z toho tech 8 dni od vcera a pritel je s nakladakem pryc tak tu zustala me s tim ze je prece hrozne hodna..hmm tucnou odmenu.. ani cokoladu mi nedones!
tak já bych jí zkusila ochočit přes žrádlo. to je asi jedinej spusob jak se s ní skamarádit
.Já bych se teda bála. na mě pes zavrčel jen třikrát. Jednou s toho byla prokousla ruka nad loktem a při druhé zkušenosti mě kousnou rovnou do huby
po třetí sem stačila ucuknout a pokaždý jinej. Hrát si fakt nechtěl ani jeden ![]()
@Žanysek ted uz tam nic nema, do batohu se snad nepusti a jinak je tam jen susak na pradlo a vestaveny skrine a jedna zidle a ta jeji deka, miska a kost.. tak snad to zvladne, nic na hrani nam k ni nedal a ja tu honem nic nemam co bych ji tam dala, byt to malicky pes tak ji tam vrazim nejakyho plysaka, ale ona by ho roztrhala behem vteriny.. a to ze vrci psy u hrani to znam, ale tohle bylo vylozene kdyz jsem chtela aby sla do toho pokoje to i stekla, nebo vrcela kdyz jsem ji poslala pryc ze si s ni uz hrat nechci tak prvni odesla pak se vratila a vrcela na me..takze z toho mam celkem respekt no..bojim se ji za to majznout po cumaku ze by me mohla kousnout (i kdyz doufam ze to snad ne).. proste nevim co od ciziho psa cekat no
kdyby byl muj tak to bych mu dala vrcet na me.. ale takhle..