Problém s hlídáním psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3259
15.5.13 21:29

@Kamča.dalmatinka ja si nemusim nic zadavat. Ja poznam kdy pes chce utocit a kdy si chce hrat. K tomu nepotrebuji net. nikdo u toho z nas nebyl, tak muzeme jen hadat co se psovi honi hlavou, muj nazor jen to co jsem napsala, tvuj co jsi napsala ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
15.5.13 21:30

@Kamča.dalmatinka no me uz pes taky jednou uzral.. do nohy, byla sem mala, jen povrchovy zraneni ale od ty doby mam taky respekt.. tobe se divim ze si mela jeste nervy jit k nim bliz kdyz te rafli dvakrat nezavisle na sobe! :D no pres zradlo sem to zkousela, pekne dostala testoviny pro pejsky s masem pro pejsky, cpala sem ji po kouskach i parek to si z ruky vzala a syr mi skoro vykousla z ruky nez sem si ho ja dala do pusy tak sem jela napul syr i s nou :).. no a stejne asi citi ze proste z ni mam respekt takze proste kdyz se ji nechce tak na me haze bobek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.5.13 21:32
@Žanysek píše:
@Kamča.dalmatinka ja si nemusim nic zadavat. Ja poznam kdy pes chce utocit a kdy si chce hrat. K tomu nepotrebuji net. nikdo u toho z nas nebyl, tak muzeme jen hadat co se psovi honi hlavou, muj nazor jen to co jsem napsala, tvuj co jsi napsala ty.

no právě, já tě beru jako zkušenou chovatelku, tak mi přišlo divné když řekneš že si chce hrát, když na příkaz cení zuby a vrčí :roll:.to hra není a nemusela sem u toho bejt. jiné by to bylo kdyby mu házela balon, né když chtěla aby splnil povel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.5.13 21:34
@Zuzee87 píše:
@Kamča.dalmatinka no me uz pes taky jednou uzral.. do nohy, byla sem mala, jen povrchovy zraneni ale od ty doby mam taky respekt.. tobe se divim ze si mela jeste nervy jit k nim bliz kdyz te rafli dvakrat nezavisle na sobe! :D no pres zradlo sem to zkousela, pekne dostala testoviny pro pejsky s masem pro pejsky, cpala sem ji po kouskach i parek to si z ruky vzala a syr mi skoro vykousla z ruky nez sem si ho ja dala do pusy tak sem jela napul syr i s nou :).. no a stejne asi citi ze proste z ni mam respekt takze proste kdyz se ji nechce tak na me haze bobek :)

No u mě to byl jednou vlastní pes(do toho obličeje a kdyby nepřiběhl dědeček tak mě snad zabila)po druhé strejdy (strašně hodnej co nikdy nic nedělá:-D)a po třetí cizí venku.
Ono je těžké získat si srdce psa, tim spíš když je jí smutno po páníčkovi. tak moc držim palce at to přežijete obě ve zdraví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
15.5.13 21:37

@Kamča.dalmatinka jezismarja vlastni pes?? no ja nevim podle me si na neho ani nevzpomnela, max fakt vecer protoze spi s nim v loznici a ja ji zaviram do toho pokoje ze.. protoze tolik hodin co ja si s ni snad nikdy nehral protoze je kazdy den i o vikendech v praci..budu si s ni zase zitra hrat nez ji dam do toho kotce a pak at se stara pritel.. a kdyby bylo rano nejhur jak ji otevru tak utecu ven zavru ji v baraku a pockam v aute :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
15.5.13 21:42

Ja pochopila ze kdyz si s ni prestane hrat tak neda pokoj a vrci, tak proto jsem to psala, a kdyz vrci pri povelu ze ma jit do mistnosti, a pak ji odvede ven,, pes se necha, tak to dle me jen zkousi, tim ze asi citi ze se ji boji, agresivni pes by na sebe nenechal sahnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
15.5.13 21:45

@Žanysek proto si rikam ze by me treba neuzrala kdyz jako me nasledovala ven kde me tak samo mohla sezrat.. pak mi ji bylo zase hrozne lito jak tam lezela venku.. tak ted je aspon vevnitr tak je to dobry ze se nenastydne.. vyspi se a rano ji zase „vysvobodim“ venuju ji par hodin a bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
17.5.13 13:48

Tak holky, co prijel pritel a bylo ji jasne vysvetleno co se nedela je jak vymenena, uplne ji zari svatozar nad hlavou.. jakoby se uklidnila a je uplne zlaticko i na me.. pred chvili se po me valela na gauci a celou me oblizala, tak to vypada ze nakonec budeme kamaradky :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
17.5.13 14:16
@Zuzee87 píše:
Tak holky, co prijel pritel a bylo ji jasne vysvetleno co se nedela je jak vymenena, uplne ji zari svatozar nad hlavou.. jakoby se uklidnila a je uplne zlaticko i na me.. pred chvili se po me valela na gauci a celou me oblizala, tak to vypada ze nakonec budeme kamaradky :dance: :dance:

To je super, a ky si pro ní přijede páníček? Jinak teda já si stejně myslím, že by tě nesežrala, ale chápu, že ses bála. Myslím, že potřebovala prostě pozornost. Tak super, že jste se zamilovaly :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5638
17.5.13 18:40

@Zuzee87 ahojky, jsem ráda, že pes nezmrznul a ty jsi zůstala celá! :palec: :mavam:
má se u vás pěkně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
19.5.13 00:48

Ve stredu si pro ni prijede..dneska jsme ji vzali prvne kmori a prvne plavala!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.5.13 09:36

Mám pocit, že pejsek bude doma hoooooooodně strádat, jestli je doma opravdu celý den sám a s vámi si tak užívá. Páníčka asi sežere a rozcupuje celý byt nudou.

• Citovat
  • Upravit
4201
19.5.13 23:15

@Caty jn jak uz je jenom hodnoucka a roztomila tak mi to bude lito.. :( jn je tam cele dny sama i o vikendu no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.5.13 23:44
@Zuzee87 píše:
@Caty jn jak uz je jenom hodnoucka a roztomila tak mi to bude lito.. :( jn je tam cele dny sama i o vikendu no :(

A k čemu ji má? Tak ať Vám ji nechá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4201
20.5.13 10:00

@Caty my mame domecek v pronajmu a nemuzem tady mit zvirata..navic ted je hezky, budem jezdit na motorce tak by musela byt zavrena..pejska az pak do vlastniho domecku s oplocenou zahradou ;)..no mu ji dali nejaci nori co ji nezvladli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný