Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj. Už asi 3 den mě bolí záda mezi lopatky. Když výdechu bodne mě pod prsama. Občas mě to zabolí i na krku v oblasti důlku ale i z boku pod uši. Je to vše k tomu. Na rehabilitaci jsem byla ale dala mi jen vodoléčbu a cvičení si musím sehnat někde jinde
Fyzioterapie, najít někoho kvalitního. Ten ti poradi i jak cvičit doma.
@Martha03 a je to vše k tomu? I ten krk - přesněji důlek? A i po stranách. Třeba když se podívám na bok. Když koukám rovně tak v pohodě. Ten důlek taky není pořád, jen občas
Fyzio mi nepomohlo, zbytečně. Lepší je chiropraktik. Chodím dlouhodobě, postupně mě dala do kupy ale ještě to není ono, ovšem diametrální rozdíl oproti mému bezutesnemu stavu. Ovšem já na tom byla zdravotně hodně špatně.
Neni fyzio jako fyzio a neni chiropraktik jako chiropraktik. Dobry fyzioterapeut zvladne i odblokovat ruzne casti tela, coz bych rekla, ze v tomto pripade bude. Ovsem blbe se dobri fyzioterapeuti hledaji.
@Afrikana chiropratik je ten doktor co tě prokřupe od hlavy až k patě? Bolí to?
Jestli je to doktor, to nevim, ale prokrupe te. A pouziva i dalsi techniky na uvolneni blokad. Ja se prokrupat nenechala, moje tehdejsi fyzio me varovala, ze to muze dopadnout i hodne blbe, ale zkusila jsem si nechat uvolnit zada a byla to nejhorsi bolest v mem dosavadnim zivote (pozn. byla jsem na brisni operaci, ale nerodila jsem, tak mozna bude porod nekdy v budoucnu horsi), takze uz jsem tam podruhe nesla. Zada mi to nijak zvlast neuvolnilo, a to jsem byla u vyhlaseneho chiropraktika. Pomohla mi az hodne specificka fyzioterapie.
Ahoj. Už asi 3 den mě bolí záda mezi lopatky. Když výdechu bodne mě pod prsama. Občas mě to zabolí i na krku v oblasti důlku ale i z boku pod uši. Je to vše k tomu. Na rehabilitaci jsem byla ale dala mi jen vodoléčbu a cvičení si musím sehnat někde jinde