Vdechnuti jídla dospělý

Anonymní
6.10.23 19:41

Vdechnuti jídla dospělý

Dobrý večer, jdu si pro radu. Před dvěmi dny jsem jedla rajče s balkánským sýrem a zaskočilo mi. Zakašlala jsem se trošku ale nic hrozného. Další den ráno jsem se zasmála a při nádechu jsem cítila jakoby něco na průduškách, potom jsem zakašlala a od té doby sem tam zakašlu a tak třikrát za den cítím něco “rachotit” na těch pruduskach, nevím jak to říct :D. Není to nic urputneho ani že bych kašlala v kuse, ale spíš si říkám, jestli to nemůže být tak, že mi uvízlo kousek toho jídla v plicích. Kašel je suchý bez hlenu, horečku nemám jen dnes mě začalo trošku pobolívat na hrudi ale říkám si jestli to není tak že na to moc myslím. Myslíte si, že kdybych tam něco v plicích mela, tak že by se to už projevilo jinak po těch dvou dnech nebo jen tím kašlem a trošku tlakem na hrudi, nevím proč jsem si to takhle vsugerovala, nikdy jsem nic ohledně zdraví takhle neřešila, teď ale mám malé mimčo a jsem nějaká rozhozená. Malý je trochu nachlazený tak si říkám, jestli třeba nemůžu mít i něco od něj. Děkuji vám za případné info, Co si o tom myslíte nebo co byste třeba dělali na mém místě. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14695
6.10.23 19:57

Dcera mi ve 13 měsících sebrala Studentskou pečeť a kousek jí vdechla. Vykašlala kus čokolády a želé, hodně plakala. Ale po čase plakat přestala, normálně běhala, evidentně jí nic nevadilo, „jen“ chrčela při dýchání. Hned na začátku jsem se snažila to z ní vyklepat, ale marně. Vzala jsem ji k pediatrovi, ten zavolal záchranku. Záchranář poslechem lokalizoval cizí těleso v levé průdušnici nahoře. Než jsme dojeli do nemocnice a byl proveden RTG, těleso se posunulo až do plíce. Dceři pak pod narkózou vyndali z plíce celý arašíd. U dospělých k tomu prý narkóza není potřeba.

Arašíd vdechla před 8. ráno, na sál šla po 17. hodině. Po celou dobu byla úplně v pohodě, běhala, smála se. Ani nekašlala. Jen byl stále slyšet ten chrčivý zvuk. Teplotu taky neměla. To těleso je potřeba vyndat, jinak hrozí zápal plic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.23 20:00

Chrčivý zvuk? Jak to vypadalo, při každém nádechu i nosem? To já vůbec nemam

• se uklidnuju tím, ze po dvou dnech by byly nějaké větší projevy :(
  • Citovat
  • Upravit
14695
6.10.23 20:07
@Anonymní píše:
Chrčivý zvuk? Jak to vypadalo, při každém nádechu i nosem? To já vůbec nemam
  • se uklidnuju tím, ze po dvou dnech by byly nějaké větší projevy :(

To už nevím, čím dýchala, jestli pusou, nebo nosem. Ale ten problém dělal ten arašíd v dolních dýchacích cestách. Čili by chrčela, ať dýchala pusou nebo nosem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14695
6.10.23 20:33

U tebe to bude spíš nějaká viróza od miminka. Zatím bych byla v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.23 21:44

@Janča6 věřím ze snad ano

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat