Problem s hubnutim , reseni ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2853
15.10.19 13:19

Na LC snad hladovet nejde, pokud ano…pak si do sebe nenarvala dost spravnych tuku, aby telo vydrzelo aspon 5h nejist, nevyzadovat svaciny, nenutilo uzdivovat a trapit se chutema…po tech pytlikach, nejedeni mi LC prijde super, zeru a hubnu a na penezenku to je min, jak ty pytliky :mrgreen: drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16154
15.10.19 13:27
@Bugaboo píše:
Na LC snad hladovet nejde, pokud ano…pak si do sebe nenarvala dost spravnych tuku, aby telo vydrzelo aspon 5h nejist, nevyzadovat svaciny, nenutilo uzdivovat a trapit se chutema…po tech pytlikach, nejedeni mi LC prijde super, zeru a hubnu a na penezenku to je min, jak ty pytliky :mrgreen: drz se

Souhlasím. LC jde sice proti všem těm doporučením (jíst min. 5× denně malé porce), ale já se většinou 2× denně pěkně naprásknu, mezitím si dám tučný a sytý dezert (např. mascarpone se šlehačkou s holandským kakaem nebo mandlové sušenky apod.), když mě výjimečně honí mlasná (taková ta psychická, že musím uždibovat, tak jím kokosové lupínky nebo ořechy) a hlad opravdu nemám. Ale základ je pro mě u těch hlavních jídel jíst tu kupu zeleniny s tukem (výborný je dýňový olej, sezamový olej nebo ochucené olivové oleje - česnekový, bazalkový, chilli). Jakmile si tu zeleninu nedám nebo tím olejem nezaliju, tak hlad přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
15.10.19 15:30

@zrcadlo souhlas…ja mam tedy rano dve kavy vetsinou s trochou kokosaku a pak uz jen dve velka jidla…je ale fakt, kdyz mam MS, nebo ovulku, ty chute mam..tak to resim spise tim cupr LC termixem…ale po x letech hledani, je LC jasna volba, konecne nemam vycitky, kdyz ke kaficku zakusuju klobasu :mrgree :) :mrgreen: a na to, ze jsko fakt zeru, tak to jde :mrgreen:…jinak chilli olivac je bomba s dynovym :srdce: a ja osobne zeru lahudkove drozdi na kila k tomu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
15.10.19 16:18

Ono je to hlavne o zmene zivotneho stylu. Inak bude jo-jo efekt. Zakladne pravidlo: prijem nizsi nez vydaj, ale zas nie pod bazalom. Chvilu zapisuj kolko coho zjes aky mas priblizny vydaj (pouzi napr kaloricke tabulky) nech mas prehlad a potom si to uprav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.20 21:45

Ahoj zakladatelko, můžu se zeptat, jak jsi na tom dnes? mně se asi zastavil metabolismus.. ale je mi přes 40, tak je to horší zhubnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová