Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@BlueFairy Tak aktuálně, včera ráno jsem objednala, (zboží bylo skladem) nepřišel mi doted žádný email. Ale přišla mi ted SMS, že je zboží k vyzvenutí ![]()
@BlueFairy ahoj tak jak jsi to nakonec vyřešila? Já jsem na tom podobně, objednala jsem jako neregistrovaná, zboží se rozdělilo do 2 objednávek, email mi nepřišel, po 2 dnech sms, že zboží bylo předáno dopravci. 1 balík dorazil a ten druhý - ticho po pěšině…
@Kikuška90 @vladenka88 včera večer mi přišla SMS:
Omlouváme se, zboží z obj. 123456789 dnes nebylo možné předat dopravci/připravit k vyzvednutí. Dále Vás budeme informovat e-mailem. Děkujeme za pochopení, MALL.CZ
No tak snad do konce týdne
jestli to nebude do Vánoc, tak jim na to se…
@BlueFairy Jo, to se mi taky kolikrát stalo. Ale přišlo to pak do 2-3 dnů, já myslím, že to stihnout
Hlavně máš jistotu, že objednávka proběhla ![]()
@Kikuška90 a nevíš, kde ji můžu na jejich stránkách sledovat??? Všude to tam po mně chce přihlášení ![]()
Joo holky mají teď nějaký problémy před Vánoci, objednala jsem minulé úterý zboží které bylo skladem a ve čtvrtek mi poslali mejl, že zboží nebylo expedováno, že mě budou znovu kontaktovat no a v neděli mi došel mejl, že následující pracovní den to dodají - a dodali. To zdržení nebude moc velké nebojte, určo do Vánoc dorazí ![]()
@Heidi86 ufff to jste mi ulevila
já mám strach, že nakonec budu muset běhat po předražených Pompech atd… ![]()
@BlueFairy nene myslím, že ti to určo do pátku dojde
mají skluz tak dva dny zhruba co jsem slyšela
tak šťastný a veselý ![]()
@BlueFairy Tak to netuším, já na to nikdy nespěchám
Ted jsem taky objednávala hrací deku pro synovce, kterej se v sobotu narodil a myslím, že je mu jedno, jestli jí dostane na Vánoce nebo týden po
![]()
Ale určitě dělají co můžou a věřím tomu, že do Vánoce Ti to určitě dodají
![]()
Jojo, taky mam ted u nich rozdelenou objednavku, jedna cast dnes dorazila a u druhe sms, ze nepredali… ale pocitam, ze dnes predaji a zitra to dorazi.
Minuly tyden to bylo podobne.
Nebylo v te vypnute strance treba jeste jedno kliknuti pro potvrzenim?
Ja bych rekla ze to tam opravdu nemaji kdyz to nemohou dohledat. Objednala bych znova. Hledat jinde. Ja mall.cz nemam rada. Vzdy mi odtud chodilo za dlouho a ikdyz jsem objednavala veci skladem tak v zaveru skladem nebyly. Lepsi zkuwenost mam s kasa.cz
@TereuliJa už mi došla sms s cislem objednávky takže je to OK ![]()
@BlueFairy píše:
@TereuliJa už mi došla sms s cislem objednávky takže je to OK
Tak super
Jenom zkouší co vydržíš ![]()
@BlueFairy
Ono taky se není čemu divit… Když se nechávají nákupy dárků na poslední chvíli