Problém s Mall.cz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
16.12.14 11:37

@BlueFairy

Ono taky se není čemu divit… Když se nechávají nákupy dárků na poslední chvíli :-)

• Citovat
  • Upravit
19198
16.12.14 11:41

@BlueFairy Tak aktuálně, včera ráno jsem objednala, (zboží bylo skladem) nepřišel mi doted žádný email. Ale přišla mi ted SMS, že je zboží k vyzvenutí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.12.14 09:11

@BlueFairy ahoj tak jak jsi to nakonec vyřešila? Já jsem na tom podobně, objednala jsem jako neregistrovaná, zboží se rozdělilo do 2 objednávek, email mi nepřišel, po 2 dnech sms, že zboží bylo předáno dopravci. 1 balík dorazil a ten druhý - ticho po pěšině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.12.14 09:32

@Kikuška90 @vladenka88 včera večer mi přišla SMS:

Omlouváme se, zboží z obj. 123456789 dnes nebylo možné předat dopravci/připravit k vyzvednutí. Dále Vás budeme informovat e-mailem. Děkujeme za pochopení, MALL.CZ

No tak snad do konce týdne :( jestli to nebude do Vánoc, tak jim na to se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.12.14 09:55

@BlueFairy Jo, to se mi taky kolikrát stalo. Ale přišlo to pak do 2-3 dnů, já myslím, že to stihnout ;) Hlavně máš jistotu, že objednávka proběhla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.12.14 10:01

@Kikuška90 a nevíš, kde ji můžu na jejich stránkách sledovat??? Všude to tam po mně chce přihlášení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
17.12.14 10:06

Joo holky mají teď nějaký problémy před Vánoci, objednala jsem minulé úterý zboží které bylo skladem a ve čtvrtek mi poslali mejl, že zboží nebylo expedováno, že mě budou znovu kontaktovat no a v neděli mi došel mejl, že následující pracovní den to dodají - a dodali. To zdržení nebude moc velké nebojte, určo do Vánoc dorazí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.12.14 10:08

@Heidi86 ufff to jste mi ulevila :D já mám strach, že nakonec budu muset běhat po předražených Pompech atd… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
17.12.14 10:11

@BlueFairy nene myslím, že ti to určo do pátku dojde ;-) mají skluz tak dva dny zhruba co jsem slyšela :-) tak šťastný a veselý :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.12.14 10:14

@Heidi86 taky taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.12.14 10:20

@BlueFairy Tak to netuším, já na to nikdy nespěchám :nevim: Ted jsem taky objednávala hrací deku pro synovce, kterej se v sobotu narodil a myslím, že je mu jedno, jestli jí dostane na Vánoce nebo týden po :mrgreen: :mrgreen:
Ale určitě dělají co můžou a věřím tomu, že do Vánoce Ti to určitě dodají :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
17.12.14 11:41

Jojo, taky mam ted u nich rozdelenou objednavku, jedna cast dnes dorazila a u druhe sms, ze nepredali… ale pocitam, ze dnes predaji a zitra to dorazi.

Minuly tyden to bylo podobne.

• Citovat
  • Upravit
2090
17.12.14 11:48

Nebylo v te vypnute strance treba jeste jedno kliknuti pro potvrzenim?
Ja bych rekla ze to tam opravdu nemaji kdyz to nemohou dohledat. Objednala bych znova. Hledat jinde. Ja mall.cz nemam rada. Vzdy mi odtud chodilo za dlouho a ikdyz jsem objednavala veci skladem tak v zaveru skladem nebyly. Lepsi zkuwenost mam s kasa.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.12.14 12:00

@TereuliJa už mi došla sms s cislem objednávky takže je to OK :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.12.14 12:10
@BlueFairy píše: