Problém s orgasmem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.3.17 08:56

Problém s orgasmem

Ahoj holky mam takový problém s přítelem je sex úžasný moc se mě líbí ale nedosáhnu orgasmu snaží se co to jde ale když si vzpomenu zpětne tak se žádným sem ho nedosáhla a ten současny je snad první co se vážně snaží a dává do toho vše už nevím co mám dělat pri tom když to zkouším sama tak bez problemu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5425
31.3.17 09:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky mam takový problém s přítelem je sex úžasný moc se mě líbí ale nedosáhnu orgasmu snaží se co to jde ale když si vzpomenu zpětne tak se žádným sem ho nedosáhla a ten současny je snad první co se vážně snaží a dává do toho vše už nevím co mám dělat pri tom když to zkouším sama tak bez problemu

Nevím kolik ti je, ale cca do 20ti jsem při sexu taky neměla orgasmus, museli jsme se to naučit. Řekla bych že výhodou je dlouholetý vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
31.3.17 09:10

@Borůvka1990 mě je 26 a mam už jedno dítko 5 lete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.17 09:21

Orgasmus s chlapem jsem neměla nikdy. Je mi 35. A ani už nedoufám, že by se to někdy povedlo. Mám období, kdy mě to vnitřně fakt dost mučí. Hlavně je mi líto toho chlapa. Když mám období, kdy se fakt utápím v depresi, tak si i říkám, že kdyby za mnou přišel, že bych to chtěl jednou zkusit, jaký to je, když se sním ženská udělá, tak mu tu propustku snad i dám. Jsme spolu 15 let. Svépomocí se mi to podaří vždy. Ale samotnou mě to fakt už nebaví :cert:

• Citovat
  • Upravit
644
31.3.17 09:21

Ahoj, taky nikdy nedosahnu orgasmu. Pouze s vibrátorem, nijak jinak :-) Partner si zvykl, ze pri styku vezmeme i tuhle pomoc :-) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.17 09:22

Tak to já teda jinak než s chlapem orgasmu nedosáhnu a těžce závidím těm, co si to umí udělat rukou samy… :?

• Citovat
  • Upravit
1268
31.3.17 09:34

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
31.3.17 09:43

A jaký orgasmus myslíš? Jako vnitřní při souloži nebo ti to nejde ani zvenku?
Já třeba vnitřní nikdy nezažila, mám jen venkovní… tak třeba se přestat snažit vevnitř a zaměřit se na venku? :mavam:
Jediný, kdy můžeme být současně, je já nahoře, protože u téhle polohy se mi stimuluje i to pro mě zajímavé venku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.17 09:53

Ahoj, mám to stejně, s žádných chlapem jsem při sexu orgasmus nezažila, při masturbaci nemám problém se naladit do minuty a uspokojit se sama. Nevím, říkám si, že je to možná v hlavě, masturbovat jsem začala tajně hodně brzy jako dítě a možná mám vnitřně nějaký pocit, že zažít orgasmus je něco intimního…asi se prostě u toho sexu s mužem nedokážu tolik uvolnit nebo já nevím. Před časem se stalo, že manžel přišel z hospody napitý a dost dlouho se mi „orálně i ručně“ věnoval a najednou to přišlo ani nevím jak. A pak zpětně jsem si říkala, že v tu chvíli jsem prostě věděla, že je tak trochu mimo a maximálně jsem se uvolnila a přestala jsem myslet na to, jestli mi někde neleze špek nebo jestli mu chutnám a tak…bude to nějaká moc podvědomí si myslím… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5411
31.3.17 10:19
@Jarka K píše:
A jaký orgasmus myslíš? Jako vnitřní při souloži nebo ti to nejde ani zvenku?
Já třeba vnitřní nikdy nezažila, mám jen venkovní… tak třeba se přestat snažit vevnitř a zaměřit se na venku? :mavam:
Jediný, kdy můžeme být současně, je já nahoře, protože u téhle polohy se mi stimuluje i to pro mě zajímavé venku :dance:

Právě že nejde ani jeden četla sem ze to může být i stres nebo když není ženská uvolněná nevím stve mě to hrozně vůči pritelovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.19 22:41

Nedokážu mít orgasmus

Prosím chtěla bych poradit. Je mi 18 a teprve sexuálním život začínám. Mám prvního přítele a přišla jsem s ním i pannenství. Mám problém s orgasmem. Jsem vzrušená pořád a sex se mi líbí i sama se dráždím ráda, ale nikdy jsem se neudělala. ( nebo si na to aspoň nepamatuju) Od rodiny jsem zjistila, že jako malá v předškolním věku jsem byla dost nadržená a orgasmus jsem mívala a snažily mě to nějak odnaučit. Pak jsem jedno dne přestala úplně. Prý jako by to vyšumělo. Takže bych orgasmu mít měla… Mám to teď takový zvláštní. Většinou mám strašnou chuť ale než to nějak začne být přijemný tak to najednou odejde.. ten dobrý pocit a už nejsem vzrušená. Nevím jestli třeba není i problém v hlavě. Nějak podvědomě to třeba potlačuju. Je to pro mě vše nové a i když orgasmu chci zažít možná se i bojím. Co když to nebude ono
Nebo to ani neucítím. Neporadil by mi někdo co s tím. Přitel je hodný a snaží se mě taky uspokojit a je mu líto, že neví jak. Ale sama nevím jak mu poradit. Předem děkuju za pomoc a rady.

• Citovat
  • Upravit
Janli
30.6.19 22:44

Klid! Je to normální! Neřešte to, netlačte na pilu a ono to časem přijde, neboj. Uvolni se, užívej si a nepřemýšlej nad tím. Není to olympijský spotr, ale potěšení.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
30.6.19 22:51

Především se nesnaž nějak opravit. Nejsi porouchaná, to klíčové co se potřebuješ naučit je se uvolnit, nechat to plynout a on pak většinou přijde. Ale jakmile se to budeš snaži „vyhrát“, tak orgasmus uteče - respektive nebude se obtěžovat dorazit.

Maximálně můžeš zkoušet různé způsoby dráždění - moc pěkné varianty nabízí tahle aplikace https://www.omgyes.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.19 23:36

Zkousejte jiné polohy mě to třeba jde jen v jedné a nebo rukou :nevim: zkus být nahoře a jen “jezdit” a předehru směrujte spíš na tebe :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3
1.7.19 02:32

@Janli Jako asi je, ale i mě je to trochu blbé, že se prostě neudělám. A i mě to mrzí. Chtěla bych vědět jaké to je. Bojím se, že ho nikdy nezažiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová