Problém s pitím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
830
20.6.04 10:27

Jo, jo, taky jsem za ně ráda, my jsem nejdřív koupili nekapající hrneček od Nuku, bohužel taky nepicí. Až teď, kdy jsou Kubovi skoro dva roky, z toho umí pít, i mě to sání dělá potíž :D .
No nic, koupíme další, třeba jinou velikost, u nás se to využije (už máme dva raubíře).
Měj se Katka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.6.04 06:42

Katko, my máme taky víc dětí, takže hrnky sleduji už několik let. Tak na ten NUK jsme nalítli taky. A ještě k tomu protékal, ten byl uplně hrozný, to se z toho ti výrobci nezkoušeli napít? :roll: Neosvědčil se nám ani nekapací Bébéjou, z toho šlo také dost těžko sát a když se otočil dnem vzhůru, tak tekl proudem mezi pítkem a hrnkem. To ho výrobci nezkoušeli naplnit vodou a otočit? :roll: Tak se měj hezky. Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.6.04 06:48

Ještě mne zaujal nekapací hrnek 340 ml Avent Sport, sestra si ho pochvaluje, používají ho asi od roku a půl. Má takový pítko, co vypadá spíš jako trubička. Jde z něj velmi dobře pít a má frajerské víčko a klips. Viděla jsem to na www.aventbaby.cz když se klikne na kouzelné hrnky. Petra

• Citovat
  • Upravit
830
24.6.04 09:28

Ahoj Petro, asi taky zkusíme ten Avent, no uvidíme, až jestli budou nějaký peníze :roll: (jsme zadlužený a MOOOZNÁ se budem stěhovat :D ). Tak dík za tipy a už se tam jdu mrknout.
Ahoj k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
24.6.04 09:32

Teda to jsou ceny, no ale co se divím, že? Asi ho objednám.
Tak ještě jednou dík za doporučení!
 k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.6.04 10:49

Katko, přeju, jestli se pro Avent rozhodnete, abyste byli spokojeni, my teda jsme, co odzkoušela ségra a naše starší děti (s těmi hrnky, ze kterých zatím neumí pít malá). Je výhoda, že všechny typy pítek Avent pasují do všech typů hrnků Avent, ségra to střídá každej pes jiná ves. Jak začlo vedro, o to víc jsem šťastná za ten tommeetippee easiflow, dnes jsme si ho poprvé nesli s pitíčkem ven :) Petra

• Citovat
  • Upravit
830
24.6.04 22:13

:wink: Kolik je malé? (jestli jsi to už nepsala) To je pro ty prťata úžasnej zážitek, náš Kuba taky, jak vidí pitíčko, tak si ho musí vzít s sebou :wink: .
Zatim pa k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.6.04 06:36

Naší Naděnce byl rok. Starší děti pořád chtějí kupovat ty všelijaké krabičky a lahvičky s pitím. Moc ráda nejsem, je to plné barev. Jo jo…Ahoj 8) Petra

• Citovat
  • Upravit
830
25.6.04 11:04

Jen si nemysli, Kuba, když vidí v krámě tyhle pitíčka, tak taky někdy chce, ale co mi docela vadí, dost často chodíme s kamarádkou, taky má dva kluky a Kuba se jim přímo vrhá na to jejich, ikdyž mají třeba obyčejnej čaj :roll: .
No tak zatim pa, asi dneska odjedu k babi, tak tu asi nějakou dobu nebudu, ale ráda zase odepíšu :wink: .
Pa katka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
25.6.04 11:06

Koukám si tady povídáme jen my dvě :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.04 22:55

hrníčky

Ahoj.
Tak to se všichni máte,že vám děti pijí ze všech těch hrnečků.My vyzkoušeli Nuk,avent,tommeetippee a fůru jiných hrnečků(ještě,že se dají do 8 dnů vrátit,jinak bychom si mohli otevřít krámek s hrnky),ale z žádného nechtěla pít.Malá má 18měsíců a už rok pije jenom z jednoho nekapajícího hrnečku,který je ovšem prasklý a slepený a my bohužel neznáme jeho značku,takže jsme nahraní a fakt nevíme co s ní dělat,aby si zvykla na jiný.Zkoušeli jsme to po dobrým-formou hry,po zlým-formou násilí :) ,ale nic nezabralo a malé absolutně nevadilo,že je o žízni.Může mi prosím někdo poradit? :roll: Uvítám každý nápad.Prosíííííím!!!!!
Gabriellka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
11.7.04 23:18

Gabriellko,
náš Kuba hrozně rád pije z cizích hrnečků nebo lahviček, co ty na to :D :D :D . Teď mě napadá, prodávají se takový ty pitíčka, místo špuntu tam je takový pítko, v podstatě to teče samo, ale teče :cry: , trošičku se to dá regulovat, ale ne moc. Zkuzte, třeba to půjde.
Zatím ahoj Katka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.04 16:01

Ahoj Katko.
Děkuji Ti moc za odpověď.Prosím tě mohla bys mi napsat od jaké firmy jsou ty pitíčka?Koukám,že seš z Prahy,takže tam máte více možností.Já jsem „bohužel“ze Severní Moravy :oops: a tady koupím akorát tak Jupíka a pak Fruko a jiné podobné pití.Když budu vědět od jaké firmy to je,tak na to mrknu v Makru.Děkuji moc a měj se hezky. :)
 Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
13.7.04 20:15

Ahoj Gábino,
ty pitíčka jsou třeba právě ten Jupík, snad i Bájo a určitě ještě spousta dalších. Je na nich taková násoska, kterou když povytáhneš, tak teče.
Měj se fajn a dobře pořiď!!!
 k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.9.04 21:50

Nechce pít...

Ahojky.
Mám takový problém-malé bude 20měsíců a odmítá pít.Abych byla přesná-mlíko vypije z láhve v pohodě,ale čaj,kubíky,jupíky a já nevím co všechno už jsem vyzkoušela prostě do pusy nevezme(ani přes dudlík a ani z jiné láhve,hrnku..).Byla už šikovná a sama z hrnečku pila,ale pak dostala těžkou angínu+se jí udělaly afta a od té doby prostě nechce polykat nic ze svého hrnečku i když už je zdravá, a já musím nad ní sedět a doslova jí to nalívat do krku.Jsem z toho fakt nešťastná :cry: -nechtěla bych,aby skončila někde na „kapákách“ 8O -(teď přeháním,ale je to fakt hrozné).Jestli můžete,prosím poraďte mi.Díky.G.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML