Problém s plavkami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5968
3.8.21 07:05

Určitě decathlon. Ten horní díl co popisuješ tam měli na 100% :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18628
3.8.21 07:10
@jita22 píše:
Na vodu jednodílné asi spíš ne :)

Jsem si jednou vzala neuvazene na rafty. Ne jen, ze na curani svlikat neopren je libostka, ale pak jít vlastně do naha pac jednodilny plavky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18628
3.8.21 07:12
@mirkaazzuri píše:
Ahoj, co Calzedonia? Mají teď i slevy.

A přijde mi škoda se přespříliš zahalovat, nikdo nejsme dokonalí, každý máme něco. A všimla jsem si, že ne vždy více látky znamená hezčí tělo.

Ať se ti na vodě líbí!

Tak tam jsem si nikdy nic nekoupila, protože nemám velikost xxxxxs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11193
3.8.21 07:12
@hospodki píše:
Jsem si jednou vzala neuvazene na rafty. Ne jen, ze na curani svlikat neopren je libostka, ale pak jít vlastně do naha pac jednodilny plavky :lol:

Právě :) Přesně to mě napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
3.8.21 07:29

Nosím na vodní sporty UV koupací triko - surfařské a koupací dámské šortky. Nechce se mi pálit si kůži na paddleboardu v plavkách. Oboje je z příjemného materiálů do vody co rychle schne. Na rafty ideální. Plavky ani nemám, nosím jen toto. Koupíš v dekáči za pár stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
3.8.21 07:30
@hospodki píše:
Jsem si jednou vzala neuvazene na rafty. Ne jen, ze na curani svlikat neopren je libostka, ale pak jít vlastně do naha pac jednodilny plavky :lol:

Tak na to snad staci ten konec plavek ohhrnout stranou… Povetsinou nemaji nohavicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80024
3.8.21 08:09
@jita22 píše:
Na vodu jednodílné asi spíš ne :)

Proč? Jiné plavky než jednodilne nemám. A na vodu je beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.21 11:36

Tyjo fakt moc děkuji :) brouzdala jsem na internetu a našla jsem něco co by se mi líbilo (přikládám foto). Takže měním otázku - nevíte náhodou kde by se dalo najít to, co je na fotkách? V krajním případě budu muset objednat přes internet když nic nenajdu, ale z toho mívám vždycky docela strachy teda :lol:

• Citovat
  • Upravit
12651
3.8.21 12:07

@mirkaazzuri ty mají ccavelikost 42 max. Já mám vel 40/42 a jejich největší velikosti mi jsou malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.21 20:29

Ahoj, rozhodně můžu doporučit decathlon, mám jakoby vršek typu sportovní podprsenky a šortky na koupání. Nemám úplně ráda pocit, že mi támhle lezou šňůrky a nebo musím něco zavazovat, nějaké cance někde plandají atd. Takto je mi pohodlně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24152
3.8.21 20:45
@Anonymní píše:
Zdravím všechny :) celé léto jsem se nebyla nikde koupat… Docela dost se stydím - ale to je teď fuk. Potřebovala bych od vás pomoct, za týden jedu na vodu a tam se plavkám nevyhnu, takže si potrebuji nějaké koupit a všude mají takové ty střihy, které mi prostě nevyhovují. Potřebovala bych nějaké, které mají vršek s širokým popruhem kolem zad(aby mi to neudělalo takové ty špeky na zádech) a spodek s vysokým pasem. Přikládám fotku toho co jsem nakreslila jen tak pro představu, ale nemusí to vůbec vypadat úplně stejně. A taky bych to potřebovala koupit někde v Brně :) kdybyste měly nějaké typy na obchod tady v Brně byla bych moc ráda :) děkuji

Na vodu jezdím s tím, že spodek plavek používám kratase a přes klasicky vršek plavek nám dane sportovní triko. Pokud nechceš klasicky vršek, vzala bych si dobře sednouci sportovní podprsenku nebo lambadu a přes to triko. Nemusíš jezdit “jen” v plavkách. Kamarádka jela ve sportovních 3/4 leginach a triku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24152
3.8.21 20:46

A zkus se kouknout do do Decatlonu. I když plavky už budou mít probrane, ale sportovní podprsenku by mít mohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.8.21 20:48
@elen-ka píše:
Na vodu jezdím s tím, že spodek plavek používám kratase a přes klasicky vršek plavek nám dane sportovní triko. Pokud nechceš klasicky vršek, vzala bych si dobře sednouci sportovní podprsenku nebo lambadu a přes to triko. Nemusíš jezdit “jen” v plavkách. Kamarádka jela ve sportovních 3/4 leginach a triku.

Tak pokud se clovek necvakne, tak plavky na lod uplne nepotrebuje.
Do paraku je to navic o spaleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24152
3.8.21 20:53
@Lucie_Sx píše:
Tak pokud se clovek necvakne, tak plavky na lod uplne nepotrebuje.
Do paraku je to navic o spaleni.

Tak ono i když se cvaknes, tak nemusíš mit plavky, vše je o materiálu a většina sportovních materiálu dobře schne. Já tedy ty kratase mám z plavkoviny, takže místo klasického spodku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová