Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě decathlon. Ten horní díl co popisuješ tam měli na 100% ![]()
@jita22 píše:
Na vodu jednodílné asi spíš ne
Jsem si jednou vzala neuvazene na rafty. Ne jen, ze na curani svlikat neopren je libostka, ale pak jít vlastně do naha pac jednodilny plavky ![]()
@mirkaazzuri píše:
Ahoj, co Calzedonia? Mají teď i slevy.A přijde mi škoda se přespříliš zahalovat, nikdo nejsme dokonalí, každý máme něco. A všimla jsem si, že ne vždy více látky znamená hezčí tělo.
Ať se ti na vodě líbí!
Tak tam jsem si nikdy nic nekoupila, protože nemám velikost xxxxxs
@hospodki píše:
Jsem si jednou vzala neuvazene na rafty. Ne jen, ze na curani svlikat neopren je libostka, ale pak jít vlastně do naha pac jednodilny plavky
Právě
Přesně to mě napadlo.
Nosím na vodní sporty UV koupací triko - surfařské a koupací dámské šortky. Nechce se mi pálit si kůži na paddleboardu v plavkách. Oboje je z příjemného materiálů do vody co rychle schne. Na rafty ideální. Plavky ani nemám, nosím jen toto. Koupíš v dekáči za pár stovek.
@hospodki píše:
Jsem si jednou vzala neuvazene na rafty. Ne jen, ze na curani svlikat neopren je libostka, ale pak jít vlastně do naha pac jednodilny plavky
Tak na to snad staci ten konec plavek ohhrnout stranou… Povetsinou nemaji nohavicky.
@jita22 píše:
Na vodu jednodílné asi spíš ne
Proč? Jiné plavky než jednodilne nemám. A na vodu je beru.
Tyjo fakt moc děkuji
brouzdala jsem na internetu a našla jsem něco co by se mi líbilo (přikládám foto). Takže měním otázku - nevíte náhodou kde by se dalo najít to, co je na fotkách? V krajním případě budu muset objednat přes internet když nic nenajdu, ale z toho mívám vždycky docela strachy teda ![]()
@mirkaazzuri ty mají ccavelikost 42 max. Já mám vel 40/42 a jejich největší velikosti mi jsou malé.
Ahoj, rozhodně můžu doporučit decathlon, mám jakoby vršek typu sportovní podprsenky a šortky na koupání. Nemám úplně ráda pocit, že mi támhle lezou šňůrky a nebo musím něco zavazovat, nějaké cance někde plandají atd. Takto je mi pohodlně.
@Anonymní píše:
Zdravím všechnycelé léto jsem se nebyla nikde koupat… Docela dost se stydím - ale to je teď fuk. Potřebovala bych od vás pomoct, za týden jedu na vodu a tam se plavkám nevyhnu, takže si potrebuji nějaké koupit a všude mají takové ty střihy, které mi prostě nevyhovují. Potřebovala bych nějaké, které mají vršek s širokým popruhem kolem zad(aby mi to neudělalo takové ty špeky na zádech) a spodek s vysokým pasem. Přikládám fotku toho co jsem nakreslila jen tak pro představu, ale nemusí to vůbec vypadat úplně stejně. A taky bych to potřebovala koupit někde v Brně
kdybyste měly nějaké typy na obchod tady v Brně byla bych moc ráda
děkuji
Na vodu jezdím s tím, že spodek plavek používám kratase a přes klasicky vršek plavek nám dane sportovní triko. Pokud nechceš klasicky vršek, vzala bych si dobře sednouci sportovní podprsenku nebo lambadu a přes to triko. Nemusíš jezdit “jen” v plavkách. Kamarádka jela ve sportovních 3/4 leginach a triku.
A zkus se kouknout do do Decatlonu. I když plavky už budou mít probrane, ale sportovní podprsenku by mít mohli.
@elen-ka píše:
Na vodu jezdím s tím, že spodek plavek používám kratase a přes klasicky vršek plavek nám dane sportovní triko. Pokud nechceš klasicky vršek, vzala bych si dobře sednouci sportovní podprsenku nebo lambadu a přes to triko. Nemusíš jezdit “jen” v plavkách. Kamarádka jela ve sportovních 3/4 leginach a triku.
Tak pokud se clovek necvakne, tak plavky na lod uplne nepotrebuje.
Do paraku je to navic o spaleni.
@Lucie_Sx píše:
Tak pokud se clovek necvakne, tak plavky na lod uplne nepotrebuje.
Do paraku je to navic o spaleni.
Tak ono i když se cvaknes, tak nemusíš mit plavky, vše je o materiálu a většina sportovních materiálu dobře schne. Já tedy ty kratase mám z plavkoviny, takže místo klasického spodku.