Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kolik máte šedin?
priznejte se. Mě se blíží 40 a nějaké šedinky vykukují ![]()
Od devatenácti let. Sousedce je skoro šedesát a má asi tři vlasy šedivý.
@GabinkaCh píše:
Kolik máte šedin?priznejte se. Mě se blíží 40 a nějaké šedinky vykukují
Jo, od doby co chodím na emimi. Ale postupně se to samo řeší plešatěním ![]()
@Ankyy píše:
Od devatenácti let. Sousedce je skoro šedesát a má asi tři vlasy šedivý.
Neboť více vlasů již nemá ![]()
Od 30 sem tam 1 vlasek, teď 35 a trichu víc přibývají na bocích a nahoře ![]()
@Prof. Farnsworth
Ja tomu i verim
můj taťka teď oslavil 60 a kdo ho nezná,, pta se, jestli si barví vlasy! Má černé jak úhel, huste, žádné Cedecko,, zadne kouty a sedin opravdu jen malinko, že se spočítaji na prstech jedné ruky! Nikdo to nechápeme ![]()
@GabinkaCh píše:
Kolik máte šedin?priznejte se. Mě se blíží 40 a nějaké šedinky vykukují
jen nějaké? to jsi šťastná žena, mám celé prameny šedivé, 40 mi bude v březnu
Zatím nic…ale moc to nesleduji raději
Je mi 36. Snad budu po tátovi, tomu je 60 a zatím má stále jen pár šedivých vlasů po stranách.
Asi od 46, ale na to, že má přírodní barva vlasů je černá, tak mám šedin minimum. Černovlasí lidé prý šediví hodně brzy.
Já ne. My to nemáme v genech. Ani mamka a můj otec není po 60r. šedivý. Ale můj manžel ve 45r. je téměř komplet šedivý. Oni to mají v genech. Jeho mamka i sestra před 30r. začala šedivět a bylo to rychlé.
Muž tak nějak po 30r. začal. A před 40r. se to nějak zrychlilo.
Od 25 obcas sem tam vlas, ted jsem cely tehotenstvi se nebarvila (je mi cerstve 30), neresila jsem, najednou si po sestinedeli davam zase po hodne dlouhy dobe s vlasama praci, zehlim, a koukam ze uz mam sedin jak stara baba, u spanku a u usi uz to mam sedivy tak nejak vsechno
ale neresim to vubec, az si dam na konci mesice druhou davku ockovani tak se zase pujdu do kadernictvi obarvit a budu to zase udrzovat co 3 mesice jak jsem byla zvykla (pokud je zase nepozaviraj
). Jinak manzelovi je 40 a ma to tak nejak jako ja, kdyz jsme se seznamovali tak me na tu castecnou pepr a sul vlastne dostal, me se to na chlapech hrozne libi
ale oba jinak v obliceji i na tele vypadame naopak o dost mladsi a spis nez tech 30 a 40 nam hadaj 20 a 30
kdyz se to umi prezentovat, tak o nic nejde, skryt se to da vzdycky.. ![]()