Ke kadeřnici s mastnou hlavou?

118
2.8.21 11:40

Ke kadeřnici s mastnou hlavou?

Ahoj holky, omlouvám se za, pro někoho, blbý dotaz. Jak to máte když jdete ke kadeřnici na barvení? Chodíte s mastnou hlavou nebo umytou? Mastnou myslím nemytou cca 4 dny.

Vídám se s různými názory, někdo chodí na barvení s umytou hlavou a někdo zase s neumytou, tak mě zajímá jak to máte vy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5105
2.8.21 11:44

Ja si myju vlasy obden. A tak to mam v pohode. Kdyz mi vychazi zrovna den myti vlasu, nemyju si je…pac kadernice je umyje znovu. Mam lupenku ve vlasech, tak se snazim to uplne nedrazdit. Jinak s mastnyma vlasama, jakoze hodne bych nesla..to bych se stydela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1365
2.8.21 11:46

@Anetababeta meji si taky vlasy ob den. Neznam nikoho kdo si meje vlasy dele jak po dnech..stydela bych se…a nesla bych tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
2.8.21 11:46

Nedávno jsem zrovna poslouchala podcast od Terezy Vlasakovy ze studia Ten pocit a “prosila”, ať lidi nechodí ke kadernikovy s nemytými vlasy, ideálně třeba den před umytý. Vysvětlovala, jak se ty vlasy chovají jinak atd., a hlavně teda, že se nikdo nechce hrabat ve špinavých, mastných vlasech přece :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
2.8.21 11:47

Pokud se jdeš barvit, tak je pro barvení i kadeřnici lepší mastná hlava, než čerstvě vymydlená.
Lépe barva chytne a s vlasy se lépe pracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.8.21 11:49

Většinou si myjí hlavu 2× týdně, ke kadeřníkovi chodím většinou 3. den po umytí, ale vlasy se mi nějak extrémně nemastí.

• Citovat
  • Upravit
12655
2.8.21 11:50
@Anetababeta píše:
Ahoj holky, omlouvám se za, pro někoho, blbý dotaz. Jak to máte když jdete ke kadeřnici na barvení? Chodíte s mastnou hlavou nebo umytou? Mastnou myslím nemytou cca 4 dny.Vídám se s různými názory, někdo chodí na barvení s umytou hlavou a někdo zase s neumytou, tak mě zajímá jak to máte vy :)

S mastnou, meju jx za tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
2.8.21 11:53

No pry je barveni lepsi s ne cerstve umytou hlavou. Zalezi, jak moc mastne to mas a jak se u ni budes sama citit. Nekdo ma mastnou druhy den a nekdo az za 6 dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
2.8.21 11:54

S mastnou hlavou bych ke kadernici fakt nesla, vždyť je to nechutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
2.8.21 11:56
@Markéta188 píše:
Pokud se jdeš barvit, tak je pro barvení i kadeřnici lepší mastná hlava, než čerstvě vymydlená.

zajímavé, domácí barva mi na mastné vlasy nechytne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.8.21 11:57
@Markéta188 píše:

Takto mi to kadernice taky rekla.
Ze je lepsi mastna hlava, nez den predtim umyta, to se pry hrozne blbe dela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
2.8.21 11:57

Mne kadernice rika, ze je lepsi, kdyz je hlava par dni nemyta. Melir se lepe dela, kdyz vlasy nejsou moc zive. U barvy je to zas lepsi pro pokosku hlavy, tolik to nepali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.8.21 12:00

To mi příjde moc 4 dny. Max den nebo dva dny.
Dokud jsem chodila pravidelně na melíry nebo barvení, tak každý kadeřník chtěl, ať nemám umyté vlasy. Jich je tam víc v salónu. Že jim se s tím líp pracuje, než je čerstvý vlas úplně čerstvý.
Teď dávám ombré melír. A to jdu 1-2× za rok. Den před návštěvou kadeřníka si to myju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
2.8.21 12:08

Na mastnejsi chyta barva lepe. Nechodim s cerstve umytou, ani dlouho nemytou, proste mezi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1287
2.8.21 12:18

Ja si myju vlasy 1× az 2× tydne. Kdo rika, ze je to nechutne, tak asi nevi o cem mluvi. Cim casteji si clovek myje hlavu, tim rychleji se masti. Kazdopadne nekdo fakt musi, moje mamka uz je ma skoro na druhý den zase mastne. Nekdo tyto problemy nema a opravdu mu staci i 1×za 5dni. Prvni 3 dny mam vlasy porad hezké, dalsi 2 chodim v culiku. Ke kadernici je nechávám prave na ten 4ty den, kdy se zacinaji trochu mastit ale opravdu z nich netece olej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová