Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Od 16. Je mi 42 a jsem skoro bílá. Škoda, že nejsem ten správnej barevnej typ, s dnešní módou platinovejch blond bych byla střeskutě in i bez vysedávání u kadeřnice…
Mě říkala kamarádka, že jak ji začly šedivet vlasy, tak prý i tam dole
![]()
32 a mám šedivé „trsy“ nad ušima. Některé jsou vidět, jiné schované ve vlasech. Vzhledem k tomu, že jsem od přírody hodně tmavá bruneta, tak to vidí i náhodný kolemjdoucí… Vlasy si ale nebarvim, neřeším to.
@GabinkaCh píše:
Mě říkala kamarádka, že jak ji začly šedivet vlasy, tak prý i tam dole![]()
Jo, i na to dojde. Napřed jsem mojemu počítala chlupy bílé na hrudníku. Teď můžu počítat obráceně, kolik jich není bílých.
@mrav píše:
Asi poslední rok. Taky mi už táhne na padesát.
To je nejlepší věk
tedy u chlapa
Začala jsem šedivět v 18. Jen pár vlasů. Barvím se od cca 22 let na svou tmavou hnědou. V těhotenství se to zhoršilo a taky stresem z bývalého. Teď je mi 35 a tak 2cm od čela jak je pěšinka, tak jsem durch šedivá. A začíná to i na skráních. Dobarvuji odrosty každý měsíc. Někdy mám na to takové nervy, že bych šla dohola a nechala si narůst přirozené šediny, ale je fakt, že to teda hodně postaršuje, tedy aspoň mně ![]()
Já našla první šedivý vlas v pátém ročníku VŠ, takže ve 23. Je mi přes 40 a šedin mám poměrně dost. Chodím se pravidelně barvit.
Od 24… teď mi bude 33 a barvim se každých 5 týdnu, jinak je to hnus. Samozřejmě to nejvíc vidím já, ale největší moje depka byla, ze si toho všimli i jiní
no marne, můj tatik byl ve 45 belovlas, zaplat banbu za barvy ![]()
A má někdo i blond vlasy šedivé?
Já jsem blond bude mi 35 a žádné šediny ještě nemám
@GabinkaCh píše:
Mě říkala kamarádka, že jak ji začly šedivet vlasy, tak prý i tam dole![]()
Tam nekoukam
to musi posoudit jini ![]()
Na hlave sem tam. Vzy jsem vytrha a za par tydnu objevila dalsi. Ted uz netrham a mam tam jeden o kterem vim, dalsi nehledam. Jinak od cca 24 a jsem bruneta, nebarvena ![]()
Od 28, se pár šedých vlasů už najde, ale hýčkám si je a nebarvím si vlasy
Naštěstí vůbec. Genetika. Mojí mámě bude 60 a má asi tři šedivé vlasy. Babička v 70ti byla to samé.