Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Její byt, její pravidla, jestli chceš od ní pokoj, tak ať jde přítel k tobě nebo si najděte něco úplně jinýho a společnýho,… Nevěřim tomu, že je to jen černý a bílý, když s bratrovo přítelkyní vychází dobře, tak u tebe bude asi něco špatně a nebude to jen chyba z její strany, pokud jsi udělala něco zásadního jejímu synovi nedivim se, že už ti nevěří ![]()
@Anonymní píše:
Zdravim holky, poprosím o radu řeknu vám můj příběh.
Dva roky zpět jsem bydlela se svojim přítelem u jeho mamky nebyla tam ale byl to její pronájem do té doby tam ještě její syn bydlí. Měli jsme mezi sebou problémy a jeho mamka se do toho vždy motala a pak mě vyhodila protože se ji nic nelíbilo ale pak jsme se k sobě vrátili našla jsem si tu vlastní být aby jsme byli spolu blízko a občas ho nastevuji jeho mamka má stym furt nějaký problém píše mi ze dokud si nenajde jinou lepší holku tak se do toho sra* bude ale přitom se máme dobre.
Predtim jsme s jeho mamkou byli docela kamosky dokud se ji nedostalo to ze máme nějaké problémy a hádky ale bylo to mezi nama takže jsem nechapala o co ji šlo.
Chtěla bych se sní nějak usmířit jenže nevím jak ani nevím co ji napsat když mi furt píše hnusne zprávy ve stylu ty jsi použila můj hřeben? Proc tu mas svoje tričko příště to vyhodim hodně mě to mezi ze se tak chová chtěla bych mít od ni klid a hlavně se taky usmířit ale kdo ví jestli to půjde.
Přítel má bratra který má přítelkyni a sní vychází její mamka úplně v pohodě protože neměli žádné problémy a ještě si ji chválí.
Nějaké rady? 😊 😅
Je to blbě rozepsané omlouvám se lepší je to mluvit než psat
Neni to tvoje tchyne a neni to tvoje rodina ![]()
Najdi si chapa, se kterym tu rodinu muzes vytvorit. Tady to neklapne ![]()
@Nickjmeno tož samodrezjme ze její být její pravidla ale když mi přítel řekne si to tu nech netahej to do práce když prijede tak já si řeknu ok a ona mi to třeba vyhodi.
Ono neslo o to vo jsem udělala jeho synovi ji se v ponstate nic nelíbilo otehotnela jsem rok zpět sním a řekla mi když ho nedám pryč ze poletim a dala jsem ho pryč i kvůli jiném vecem a letěla jsem hned po měsíci kdo ví co je za tým vším.
Ale já bych se stejně spis usmířila nebaví mě furt číst její zprávy kde mě urazí a napadá a to nic nedelam
@Anonymní píše:
@Nickjmeno tož samodrezjme ze její být její pravidla ale když mi přítel řekne si to tu nech netahej to do práce když prijede tak já si řeknu ok a ona mi to třeba vyhodi.
Ono neslo o to vo jsem udělala jeho synovi ji se v ponstate nic nelíbilo otehotnela jsem rok zpět sním a řekla mi když ho nedám pryč ze poletim a dala jsem ho pryč i kvůli jiném vecem a letěla jsem hned po měsíci kdo ví co je za tým vším.
Ale já bych se stejně spis usmířila nebaví mě furt číst její zprávy kde mě urazí a napadá a to nic nedelam
Proc se vtiras nekam, kde te nechteji? ![]()
@Anonymní píše:
Zkus zacit s tim, ze si sama sebe zacnes vazit a au se ti to povede, rada vypadnes od tohohle vseho…
@cecetka ono nejde o to ze se někam vtiram já jsem s přítelem rada a on očividně též když mě prosil ať se vratim ze ho vše mrzí a kdo měl cekat ze jeho matka úplně bude proti mě a bude ji vše vadit
@Anonymní píše:
Hrozně sem chtěla něco napsat, ale popravdě mi došly slova, budete zajímavá rodinka, jak ty tak ta jeho, chtěla jsem napsat ať kdeš od nich, ale třeba se k sobě fakt hodíte jste všichni stejně divný ![]()
@Nickjmeno no já nemám za potřebu se sní rozchazet jen kvůli jeho matky na ni mi nezalezi jen jsem chtěla buď at mi dá pokoj a nepíše mi a nebo at se usmíři.
@Anonymní píše:
@cecetka ono nejde o to ze se někam vtiram já jsem s přítelem rada a on očividně též když mě prosil ať se vratim ze ho vše mrzí a kdo měl cekat ze jeho matka úplně bude proti mě a bude ji vše vadit
Tak se seberte a odstehujte se na druhou stranu republiky.
@cecetka to by přítel nechtěl a já nechci aby zase odešel od rodiny on má sní dobrý vztah jen mě proste nemají rádi. vlastně jenom ona jeho otec je v pohodě
@Nickjmeno píše:
Hrozně sem chtěla něco napsat, ale popravdě mi došly slova, budete zajímavá rodinka, jak ty tak ta jeho, chtěla jsem napsat ať kdeš od nich, ale třeba se k sobě fakt hodíte jste všichni stejně divný
Tak nějak…mě stačí už jen vyjadřování a gramatika a mám představu…čím se živíš?
@pannda na gramatice a vyjadřování nezalezi.
Ale jinak pracuji jako kontrola v jedné firmě pokud to chceš vědět.
Zdravim holky, poprosím o radu řeknu vám můj příběh.
Dva roky zpět jsem bydlela se svojim přítelem u jeho mamky nebyla tam ale byl to její pronájem do té doby tam ještě její syn bydlí. Měli jsme mezi sebou problémy a jeho mamka se do toho vždy motala a pak mě vyhodila protože se ji nic nelíbilo ale pak jsme se k sobě vrátili našla jsem si tu vlastní být aby jsme byli spolu blízko a občas ho nastevuji jeho mamka má stym furt nějaký problém píše mi ze dokud si nenajde jinou lepší holku tak se do toho sra* bude ale přitom se máme dobre.
Predtim jsme s jeho mamkou byli docela kamosky dokud se ji nedostalo to ze máme nějaké problémy a hádky ale bylo to mezi nama takže jsem nechapala o co ji šlo.
Chtěla bych se sní nějak usmířit jenže nevím jak ani nevím co ji napsat když mi furt píše hnusne zprávy ve stylu ty jsi použila můj hřeben? Proc tu mas svoje tričko příště to vyhodim hodně mě to mezi ze se tak chová chtěla bych mít od ni klid a hlavně se taky usmířit ale kdo ví jestli to půjde.
Přítel má bratra který má přítelkyni a sní vychází její mamka úplně v pohodě protože neměli žádné problémy a ještě si ji chválí.
Nějaké rady? 😊 😅
Je to blbě rozepsané omlouvám se lepší je to mluvit než psat