Problém s plavkami

Anonymní
2.8.21 21:17

Problém s plavkami

Zdravím všechny :) celé léto jsem se nebyla nikde koupat… Docela dost se stydím - ale to je teď fuk. Potřebovala bych od vás pomoct, za týden jedu na vodu a tam se plavkám nevyhnu, takže si potrebuji nějaké koupit a všude mají takové ty střihy, které mi prostě nevyhovují. Potřebovala bych nějaké, které mají vršek s širokým popruhem kolem zad(aby mi to neudělalo takové ty špeky na zádech) a spodek s vysokým pasem. Přikládám fotku toho co jsem nakreslila jen tak pro představu, ale nemusí to vůbec vypadat úplně stejně. A taky bych to potřebovala koupit někde v Brně :) kdybyste měly nějaké typy na obchod tady v Brně byla bych moc ráda :) děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11818
2.8.21 21:21

Nevim co je v Brně za obchody s hadrama ale u nás má docela široký výběr plavek Tesco…třeba bys tam našla co hledas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
2.8.21 21:21

Co nějaké tankiny? Ty jsou dělané aby skryly lecjaké nedostatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
2.8.21 21:39

A co jednodílné. Nebo sportovní třeba ve Sportisimu, hervisu atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11193
2.8.21 21:41
@ElisC píše:
A co jednodílné. Nebo sportovní třeba ve Sportisimu, hervisu atp.

Na vodu jednodílné asi spíš ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
2.8.21 21:49

Na vodě mám na sobě normální plavky a na nich šortky a tílko. Není nijak povinné se do plavek svlékat. Že do těch sortek nemam nohy, je vec druhá, ale to mi zas každej může vlézt na záda. Neutopim se kvuli tomu v burce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
2.8.21 21:54

Spodek si kup nejaky vyssi a vrsek si pri nejhorsim kup sporotovni podprsenku a muzes plavat v ni.

pripadne
https://www.decathlon.cz/…8577247.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.21 21:55

Děkuji za rady. @Kriss Tina A co se tech tankiny týče, tak už jsem se koukala a vypadá to opravdu hezky… Třeba vrsek kroptopovy by byl fajn, nevíš náhodou o nějakém obchodě kde by je mít mohli? Nebo kdokoliv kdyby něco věděl :)

• Citovat
  • Upravit
37131
2.8.21 21:58
@Anonymní píše:
Děkuji za rady. @Kriss Tina A co se tech tankiny týče, tak už jsem se koukala a vypadá to opravdu hezky… Třeba vrsek kroptopovy by byl fajn, nevíš náhodou o nějakém obchodě kde by je mít mohli? Nebo kdokoliv kdyby něco věděl :)

Obchod jedině online asi, mají jich dost na Bonprix nebo třeba astratex, ale kamenný nevím, osobně sem je nikdy neshanela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.8.21 22:05

Velky vyber plavek mivaji ve velkych aquacentrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11818
2.8.21 22:06

Vietnamci mají všechno ;) ale jinak ten Astratex nebo Bonprix…když je to skladem tak to máš doma za 3 dni. U astratexu je teda i větší jistota že se trefis velikosti ;) případně můžeš vzít sportovní podprsenku a přes to mít klidně tričko.. my sme vodu většinou trávili v tričku nebo tilku vyhnuli sme se tak spáleným zádům ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
2.8.21 22:07
@Anonymní píše:
Děkuji za rady. @Kriss Tina A co se tech tankiny týče, tak už jsem se koukala a vypadá to opravdu hezky… Třeba vrsek kroptopovy by byl fajn, nevíš náhodou o nějakém obchodě kde by je mít mohli? Nebo kdokoliv kdyby něco věděl :)

V Brně na vyzkoušení Litex v Alfa pasáži. Když tak si je můžeš i objednat přes jejich stránky, doručí je rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.8.21 22:15

Buď tankiny nebo na plavky holt kratší triko. Ono bude stejně zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
2.8.21 22:57

Ahoj, co Calzedonia? Mají teď i slevy.

A přijde mi škoda se přespříliš zahalovat, nikdo nejsme dokonalí, každý máme něco. A všimla jsem si, že ne vždy více látky znamená hezčí tělo.

Ať se ti na vodě líbí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
3.8.21 01:29

Zkus Decathlon (raději ten v Modřicích, v Ivanovicích byl dost vyprodaný), mají plavky i na vodní sporty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová