Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevim co je v Brně za obchody s hadrama ale u nás má docela široký výběr plavek Tesco…třeba bys tam našla co hledas ![]()
Co nějaké tankiny? Ty jsou dělané aby skryly lecjaké nedostatky.
A co jednodílné. Nebo sportovní třeba ve Sportisimu, hervisu atp.
@ElisC píše:
A co jednodílné. Nebo sportovní třeba ve Sportisimu, hervisu atp.
Na vodu jednodílné asi spíš ne ![]()
Na vodě mám na sobě normální plavky a na nich šortky a tílko. Není nijak povinné se do plavek svlékat. Že do těch sortek nemam nohy, je vec druhá, ale to mi zas každej může vlézt na záda. Neutopim se kvuli tomu v burce.
Spodek si kup nejaky vyssi a vrsek si pri nejhorsim kup sporotovni podprsenku a muzes plavat v ni.
Děkuji za rady. @Kriss Tina A co se tech tankiny týče, tak už jsem se koukala a vypadá to opravdu hezky… Třeba vrsek kroptopovy by byl fajn, nevíš náhodou o nějakém obchodě kde by je mít mohli? Nebo kdokoliv kdyby něco věděl ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji za rady. @Kriss Tina A co se tech tankiny týče, tak už jsem se koukala a vypadá to opravdu hezky… Třeba vrsek kroptopovy by byl fajn, nevíš náhodou o nějakém obchodě kde by je mít mohli? Nebo kdokoliv kdyby něco věděl
Obchod jedině online asi, mají jich dost na Bonprix nebo třeba astratex, ale kamenný nevím, osobně sem je nikdy neshanela ![]()
Vietnamci mají všechno
ale jinak ten Astratex nebo Bonprix…když je to skladem tak to máš doma za 3 dni. U astratexu je teda i větší jistota že se trefis velikosti
případně můžeš vzít sportovní podprsenku a přes to mít klidně tričko.. my sme vodu většinou trávili v tričku nebo tilku vyhnuli sme se tak spáleným zádům ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji za rady. @Kriss Tina A co se tech tankiny týče, tak už jsem se koukala a vypadá to opravdu hezky… Třeba vrsek kroptopovy by byl fajn, nevíš náhodou o nějakém obchodě kde by je mít mohli? Nebo kdokoliv kdyby něco věděl
V Brně na vyzkoušení Litex v Alfa pasáži. Když tak si je můžeš i objednat přes jejich stránky, doručí je rychle.
Buď tankiny nebo na plavky holt kratší triko. Ono bude stejně zima.
Ahoj, co Calzedonia? Mají teď i slevy.
A přijde mi škoda se přespříliš zahalovat, nikdo nejsme dokonalí, každý máme něco. A všimla jsem si, že ne vždy více látky znamená hezčí tělo.
Ať se ti na vodě líbí!
Zkus Decathlon (raději ten v Modřicích, v Ivanovicích byl dost vyprodaný), mají plavky i na vodní sporty.
Zdravím všechny
celé léto jsem se nebyla nikde koupat… Docela dost se stydím - ale to je teď fuk. Potřebovala bych od vás pomoct, za týden jedu na vodu a tam se plavkám nevyhnu, takže si potrebuji nějaké koupit a všude mají takové ty střihy, které mi prostě nevyhovují. Potřebovala bych nějaké, které mají vršek s širokým popruhem kolem zad(aby mi to neudělalo takové ty špeky na zádech) a spodek s vysokým pasem. Přikládám fotku toho co jsem nakreslila jen tak pro představu, ale nemusí to vůbec vypadat úplně stejně. A taky bych to potřebovala koupit někde v Brně
kdybyste měly nějaké typy na obchod tady v Brně byla bych moc ráda
děkuji