Problém s postýlkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9548
17.4.12 10:39
@pansy píše:
Já bych se s ní v noci nevyspala ve velké posteli. Zkoušela jsem to, ale jak se ke mě přitulí, já se nemůžu ani hnout a sice se vyspala malá, ale já vůbec:-)

Takhle jsem to měla s dcerkou, ta u mě v posteli spala snad dvakrát v životě :oops: ted si říkám, jak chudák odskákala moji zásadovost :-D ale je fakt, že s ní jsem se nevyspala v jedné místnosti, natož tak v posteli. Ted je to úplně jiné, nevím, čím to může být, ale malý mi v posteli vůbec nevadí, spíše je to naopak. Asi stárnu ;) (teda určitě ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
17.4.12 10:40
@Iffka píše:
To víš, že nevadí! je jakoby ve vyvýšené poloze, nesmí ho mít akorát jen pod hlavou. Vítek na něm ted spí od pasu nahoru, stejně se pořád přetáčí z boku na bok, na bříško, na záda, je vyvýšený celý, nejen hlavička. No a nejlíp se mu spí, když polštář není dlouho převlečený :jazyk: prostě tě asi fakt potřebuje cítit, já už rezignovala a nejlíp se tak vyspíme všichni - ted dokonce tak, že ráno zaspáváme do školky :-D

Tak super, dám jí tam ten svůj příšerný polštář, koupím nějaký lepší a až ho trošku oležím, tak to vyměním:-) Všude jsem četla, že polštář nesmí mimčo mít, ale blbě jsem to pochopila-vadí pod hlavou…díky mooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
17.4.12 10:43

Nemáš zač, snad to bude (chvíli) fungovat, než si zase najde jiný fígl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
17.4.12 10:44
@Iffka píše:
Takhle jsem to měla s dcerkou, ta u mě v posteli spala snad dvakrát v životě :oops: ted si říkám, jak chudák odskákala moji zásadovost :-D ale je fakt, že s ní jsem se nevyspala v jedné místnosti, natož tak v posteli. Ted je to úplně jiné, nevím, čím to může být, ale malý mi v posteli vůbec nevadí, spíše je to naopak. Asi stárnu ;) (teda určitě ;) )

No já to podstupuju na dobolených, páč cestovní postýlka je stejný problém a tak spala s námi v posteli-po 2 dnech jsem vypadala hůř, než před dovolenou…nakonec malá spala v posteli s manželem a já na zemi:-D A vyspali jsme se všichni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
17.4.12 10:53

Ano, my jsme na dovolených dokonce vystrkovali cestovní postýlku do druhého pokoje - pokud nějaký byl :oops: a když byl dcerce necelý rok, dobrovolně jsme se přestěhovali na rozkládací gauč do obýváku a ji nechali samotnou v postýlce v ložnici - pro mě bylo daleko schůdnější tam třeba několikrát za noc zajít než být neustále celou noc v polospánku a vnímat každý její pohyb.
No ale jak říkám - ted už tohle vůbec nemám, Vítek mi v posteli ani trošku nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.4.12 17:03

Já měla malou od narození ve své posteli.. Teď jí bude 6 měsíců, takže jsem jí začala zkoušet dávat do postýlky.. A zatím to jde v pohodě, nakojím jí a šoupnu jí tam - mám postýlku tak, abych na ní došáhla, mantinel jsem sundala, takže jen natáhnu ruku a můžu jí pohladit.. Občas se budí s pláčem, ale stačí udělat šššš a pohladit a podat dudlík.. Myslím, že ten přechod zvládne v pohodě, snad to nezakřiknu :mrgreen: Takže si zkus postýlku přirazit co nejblíž.. Jo a mám rozsvíceno, aby mě viděla, když se probudí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí