Problém s přítelkyní

4.8.14 12:21

Problém s přítelkyní

Lo

Příspěvek upraven 28.11.17 v 15:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
4.8.14 12:24

No, já bych ten vztah ukončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.8.14 12:29

A co takhle ji přestat uhanet? Nevolat, nepsat a čekat až se ozve ona? Bez urážky, připadá mi, že tě má na háku a jsi ji totálně ukradený + k tomu asi nevěra z její strany :think: Holčina asi neví co chce a pokud chodí s holkama do rána parit, tak nebude mít deprese :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
4.8.14 12:29

Asi bych se ji zeptala, co ode mně očekává a podle toho se zařídila. Ale pokud má depresi měsíc a ty tobě už teď vadí, že je vše na tobě, tak je to dost blby. Já měla deprese tři měsíce a vše bylo tenkrát ještě na příteli, vše zvládl a já nebyla schopná fungovat. A pokud už teď bereš konec vztahu jako tvoje vysvobození, co budeš dělat až přijdou težší věci, po půl roku se vzdávat. Jestli ji pomáhá hodit s holkama ven ať chodí. Dej ji prostor, pokud ho potřebuje a jestli nedokážeš ustát, že vztah je na tobě, pak raději odejdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
4.8.14 12:31

Me zarazily vety…„pritelkyne je na me drza“…„nevazi si, co pro ni delam“…
To jako vazne? Drze na me muze byt dite, ale ne rovnocenny partner. Stejne tak pokud pro druheho neco udelam, vdek necekam.
Podle toho jakym zpusobem o ni mluvis, jako porucnik o malem nevdecnem fakanovi, se celkem nedivim, ze nema zajem ve vztahu pokracovat

• Citovat
  • Upravit
382
4.8.14 12:32

Nějak jsem nepochopila jak jsi jí mohl přebrat jejímu bývalému, když na začátku příspěvku píšeš, že ona velmi uháněla tebe? :think: Každopádně asi slečna neví co chce, možná vás oba.zkus jí dát ultimátum do kdy si to má srovnat a pak už jedině rozchod.po půl roce vztahu to ještě nebude taková katastrofa, jako po x let manželství a navíc s dětma. než se utápět v nefungujícím vztahu je lepší být chvíli sám než potkáš někoho dalšího. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
4.8.14 12:39

Podle mě špatnej začátek vztahu, ta holka tě má na háku, kdyby měla opravdu deprese, měla by se léčit a určitě by neměla sílu chlastat do rána, nechce být sama, dej si pozor, aby na těch chlastačkách nepotkala jinýho a neodkopla tě, já bych to ukončila, jste spolu krátce a nemáte žádné závazky, všechno jednou přebolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
4.8.14 13:03

Prostě tě nemiluje, dost možná někoho má.

Jednou jsem byla ve vztahu jak ho popisuješ a taky jsem ho nemilovala a měla jsem jinýho.. Jenže trvalo cca 2 měsíce, než jsme se rozešli… přes jeho scény to moc nešlo.

• Citovat
  • Upravit
L92
4.8.14 13:04
@marturka píše:
Být druhému ve vztahu oporou neznamená ho mít pod kontrolou, být bez důvěry a po měsíci to chtít vzdát.
Není nad upřímnou komunikaci. Ovšem toho není každý člověk schopen. Vzhledem k tvému vyjadřování bych jako žena vzala nohy na ramena.

:potlesk:
moje řeč
a ještě to jeho:
„musím říct že jsem na ni opravdu zlatý“

:pocitac:
  • Citovat
  • Upravit
1947
4.8.14 13:13

@Karel Petráň může sis Tebou dělat, co chce- moc dobře cítí, že jsi na vašem vztahu závislejší, než je ona. Takových chlapů si ženské neváží. Stáhni se, přestaň jí psát a volat, počkej, co ona na to. Je možné, že vystřízlivěla z prvního zamilování a zjistila, že vztah s Tebou není ono, ale dolízáním to stejně nezachráníš.. Jestlli je jen otrávená z toho, že za ní pořád chodíš a jsi až moc hodný, tak by to stažení se mohlo vylepšit.
Edit: jestli chodí pařit s kamarádkami až do rána, tak rozhodně nemá depresi, jako psycholog o tom, myslím, trochu něco vím. Spíš se Ti bojí říct na rovinu, jak to je. Někteří lidi(i chlapi)nedokážou mluvit upřímně a snaží se „nezranit“, ale je to ještě horší.. já osobně bych tyhle typy střílela :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
4.8.14 13:21

@Chocoloco jojo, přesně.. ten způsob, jak o ní mluví, je divnej.. není povinná s ním být.. v kombinaci s tím dolízáním- jako ženská bych se rozhodně necítila dobře. Což nemění nic na tom, že by mu to měla říct na rovinu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.14 13:31

Vím, že není povinna, zkrátka jsem to napsal více upřímně než je možná zdrávo, té holky si samozřejmě vážím a nijak ji omezovat nechci, jenom vím jak to chodí v okolních vztazích mých vrstevníků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
4.8.14 13:32
@Karel Petráň píše:
Vím, že není povinna, zkrátka jsem to napsal více upřímně než je možná zdrávo, té holky si samozřejmě vážím a nijak ji omezovat nechci, jenom vím jak to chodí v okolních vztazích mých vrstevníků

Kolik vám je?

• Citovat
  • Upravit
4.8.14 13:33

Ano, ona má velký problém mluvit upřímně, mnohdy se stává že začne mluvit pravdu a řešit problémy až tehdy, co se napije vína :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.14 13:34

27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat