Impulzivní přítel

185
4.8.14 09:24

Impulzivni pritel

Ahoj vsem. Vkladam pro jistotu anonymne, je mozne ze sem chodi nekdo znamy. Mam problem s pritelem. Jsme spolu pul roku, od zacatku spolu zijeme. Kdysi jsme se znali jako mladosi a pak jsme se o spoustu let pozdeji dali dohromady, moc jsme se do sebe zamilovali. Je to uzasnej chlap. Takovej ten typ, co je hodne oddanej svoji partnerce a miluje ji az za hrob. Vim ze jsem pro nej za kazdou cenu na prvnim miste a tu lasku mi dava hodne najevo. Cokoliv by mi koupil, je hrozne starostlivej, milej, mazlivej, rad travi hodne casu se mnou. ALE. Je silene impulzivni a nasiraci. Nastve ho i nejaka malickost a pak je schopnej na me vyjet at ho neseu. Zachvili se sklidni a i se omluvi a je to zase ok. Jenze ja jsem hodne precitlivela a mam chut vzdycky brecet a nebo nadavat taky. Jenze jakmile na nej spustim stejnym tonem, je z toho velka hadka, nastve se, odjizdi pryc treba na 2 hodiny a podobne. Takze se snazim vubec na to nereagovat a on se zachvili sklidni. Ale uz me to vysava tyhlety jeho excesy. Nedelam mu nic naschval, jsem na nej hodna, ale nenecham po sobe slapat. Nikdy mi nenadava, jen rekne v nastvani neco jako at ho neseru, nebo at jdu do pr… Ale to ja uz mu rekla taky, protoze uz na nej jedu jako on na me. Ale naprostou vetsinu casu se citim neskutecne milovana, dava mi najevo jak jsem krasna, jak me zboznuje, vazi si me, udelal by pro me cokoliv, snazi se me porad necim potesit. Ja ho taky strasne miluju a on mi i rika, ze se kvuli me hodne zmenil a zklidnil, ze driv byl horsi a ze to o sobe moc dobre vi a ze to co rekne v nastvani nemysli nikdy vazne a pak je mu to lito. Uz jsem ve veku, kdy pomyslim na zalozeni rodiny (25let) a opravdu mi srotuje v hlave, jestli tohle ustojim. Jestli se nejak naucim jak na nej, kdyz ma tenhle svuj zachvat.

Mate nekdo podobnou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6869
4.8.14 09:25

Nejsi anonym…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.8.14 09:27

@Ilusion nechtěla bych ho - zažila jsem něco podobného s ex a dřív nebo později Tě to prostě přestane bavit :zed: on se nezmění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.8.14 09:29

Impulzivní? Prostě jeblej cholerik. :lol: Nemá náhodou „můj“ (ne)oblíbený napoleonský komplex – kolik měří? :mrgreen:
Já bych od něj po předchozích zkušenostech utekla při prvním, no dobře, druhém podobném excesu. Nesnesu to a musela bych ho umlátit železnou tyčí dřív, než by to udělal on mně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.8.14 09:31

A jestli se ti po tom výpadu po uklidnění omlouvá, tak věř, že to tě bude štvát ještě dřív než to samotné chování. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.8.14 09:32

@Ilusion
No na to že jste spolu jenom půl roku… :think: Také jsem měla před lety přítele, který byl podobný a za mě tedy, už nikdy více. Je to akorát věčný stres a obavy, jestli mu nerupne v bedně a něco neprovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.8.14 09:32

Cholerik. Taky jsem taková, ne tedy v takové míře a za ta léta už se sakra umím ovládat, ale sem tam bouchnu, pak zpětně vidím, že to bylo zbytečné a kvůli hlouposti. Manžel mě zná, takže když bouchnu, nereaguje(což mě tedy v té chvíli taky točí :lol: ). Mně to tedy přechází rychle, znám se, takže se ovládám a umím se omluvit a manžel to vypouští. Pravda, že se vždy ovládám, abych ho posílala do zadele…ale prostě cholerik no. Nevím, jestli pryč od něj, já jsem ráda, že mě můj manžel kvůli mé povaze neopustil. Drtivou většinu času ho taky miluju, než mě nese.re :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
4.8.14 09:36

Anonymita mi nejde nastavit, neda se nic delat. ale ja tu nejsem nijak proflakla, tak myslim ze to bude ok. Me se prave pryc od nej nechce, je mi s nim hrozne dobre. Ale nevim jestli tohleto zvladnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
4.8.14 09:37

Jste spolu teprv půl roku. Časem to může být mnohem horší a muže si k tobě víc dovolovat. Já bych to teda nesnesla. Jestli chceš o vztah bojovat, ať se zkusí léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
4.8.14 09:38

@Ilusion Já tě znám. :) Jsme spolu v jedné diskuzi, kde si se už dlouho neukázala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
4.8.14 09:42

@terinka4444 jooo jsem uplne stejna, ale jeste se neumim tolik ovladat, takze to ma se mnou manzel taky tezky a jsem rada, ze jeste neutekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.8.14 09:44
@Ilusion píše:
Anonymita mi nejde nastavit, neda se nic delat. ale ja tu nejsem nijak proflakla, tak myslim ze to bude ok. Me se prave pryc od nej nechce, je mi s nim hrozne dobre. Ale nevim jestli tohleto zvladnu :(

Nejste spolu tak dlouho, tak třeba počkej, jak ti to bude lézt na nervy. Ale do dítěte bych se teď rozhodně nehrnula. A sleduj, jestli se to bude zhoršovat. Je dobře, že sis toho všimla takhle záhy. Já to skoro rok neviděla a skoro celý další rok ho omlouvala. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.8.14 09:46
@Ilusion píše:
Anonymita mi nejde nastavit, neda se nic delat. ale ja tu nejsem nijak proflakla, tak myslim ze to bude ok. Me se prave pryc od nej nechce, je mi s nim hrozne dobre. Ale nevim jestli tohleto zvladnu :(

když dělá alotria už po půl roce? čim dýl budeš čekat, tím hůř se Ti pak bude ocházet.. nebo to vygraduje a pak potěš.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
4.8.14 09:49

Také jsem dost impulsivní, i když jsem na sobě dost zapracovala a jsem moc ráda, že to manžel se mnou vydržel, on je totiž absolutní opak.
Nikdy jsem ale nebyla vulgární, to by mi u partnera dost vadilo.
Jak se bude chovat, až taková ta prvotní zamilovanost pomine?

• Citovat
  • Upravit
185
4.8.14 09:49

@Elilen taky si te pamatuju. Chteli jsme mimco s ex a pritom on me podvadel, na coz jsem mu na podzim prisla a nasledoval konec. Takze pak jsem si breznu nasla tohohle cholerika prastenyho a zas mam zivot uplne naruby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí