Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nemá finanční problémy??? Tajné dluhy o kterých nevíš? Napadá mě i finančně náročná milenka, ale to už je drámo jako z filmu, to asi néééé…
Spíš nějaké finanční závazky
Popátrala bych…výpisy z účtů a pod…
Z takoveho vztahu jsem po 4 letech utekla
nebylo to jen o darcich, ale vse bylo takove divne, hlavne co se tyka financi
@SIMONA1234 spis bych se nejdric zeptala, nez mu hrabat v soukromi ![]()
Právěže ne, pořád stejna práce, sem tam problém, ale tady nejde o nějaké hodnotne dary, nic takového nepotřebuju, spíš si říkám, že ho nebaví nad tím přemýšlet.
Někteří chlapi na to prostě nejsou. Manžel by byl taky nejradši, kdybychom si nedávali nic, ale já se snažím vždycky něco vymyslet. On to většinou „odbyde“ penězma. Už jsem si na to zvykla. Ale třeba teď jsem na narozeniny dostala noťas. To se překonal.
![]()
@Halibar já jsem se ho na ptala, proc najednou takový obrat, říkal, že nejsme přece malí.
@lovesmile kdyby mi alespoň řekl, ať si něco vyberu, ale nepadlo ani toto.
@kolik jsem ráda, že se ozval mužský, chápu to, ale je mi to líto a mrzí mě to, což jsem mu i řekla, naštval se a řekl mi, že netušil, že jsem tak na peníze, přitom jsem mu řekla pouze o kytičce.
Radu ti bohužel nedám, protože jsem se s tím osobně nesetkala. Hlavně jsem nebyla nikdy v tak dlouhém vztahu..
Každopádně já osobně bych mu dárek koupila, nějaký originální, a nejspíš bych mu řekla, že děti sice nejste, ale to neznamená, že si nemůžete i po tolika letech dělat radost a malá překvapení
Jedinou zkušenost, kterou mám je moje kamarádka, která je s přítelem 14 let a nedávají si vůbec žádné dárky, ke svátku, k narozeninám, k Vánocům, prostě vůbec nikdy nic
přijde mi to strašně smutné… její argument je, na co dárky, stejně je to koupené ze společných peněz, tak si můžem rovnou koupit každý co chceme…
Ale nějak jsem z ní cítila, že to pro ní taky není lehké, že se prostě přizpůsobila tomu, že on už nic kupovat nechce… Asi to tak neměli od začátku…nevím ![]()
Ale já bych to nenechala zajít tak daleko, mě osobně to přijde hodně smutné a přiteli bych to řekla ihned jak by mě to začalo trápit ![]()
No nasi jsou spolu 25 let a darky si davaji, malickosti, samozrejmosti je kytka, nekdy vecere… ale nekteri na to nejsou. Kdyz zenska chce koupit, mel by ji to chlap dovolit…
Já bych si mu postěžovala. Vysvětlila mu, že mě to mrzí a nelíbí se mi to. Promluvila bych s ním ![]()
Mně je to taky lito, ze si prostě nenajde jednou v roce čas na dárek pro svoji manželku, nebo se nezepta, je to opravdu smutne.
@kolik Přesně tak to má i můj manžel. Mě taky nejde o ten dárek jako takový, spíš o to, že bych viděla, že na mě myslí. ![]()
Dobry den, prosim Vas, co byste delaly na mem miste a jaky na to mate nazor? S manzelem jsme spolu sedm let, mame rocniho chlapecka. Pred peti mesici jsem mela narozeniny a dostala jsem od nej prani a cokoladu. Mrzelo me to, nejsem narocna, ale mohl trisku zapremysket a necim me prekvapit, i treba kytickou. Za tri mesice bude mit manzel narozeniny, tak jsem se ho ptala, co by si pral a rikal, ze nic, ze prece nejsme male deti, abysme si davali darky. Ja to ale tak nechci a stejne mu neco koupim, jen me mrzi jeho pristup, nechapu, kde na to prisel a co se zmenilo, vzdy me dokazal necim mile prekvapit a dal si s vymyskenim darku praci a bylo to vzdy originalni. Podotykam, ze jinak je u nas vsechno v poradku. Omlouvam se za anonymitu, ale znate to, kdyby nahodou. Predem dekuji za prispevky a mozna i nejakou radu.