Manžel si nechce dávat dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.8.14 10:47

@katty89 uz je to pres rok, co jsem nic nedostala. Kdybych to mela alespon z poloviny jako ty, zminit se a druhy den to mit. S penezi problem neni, on vydelava dost a ja mam rodicak pro sebe, ale platim z nej i veci pro maleho a kdyz potrebuju, mam uplne bolest bricha, kdyz mu musim o penize rikat, vzdycky se zepta, ty uz nemas? A co jsi kupovala? Zacala jsem si to psat a ukazuju mu, co jsem kupovala. Dlouho uz jsem si nekoupila nic jen pro sebe a pripadam si jako bychom na to nemeli, pritom vim, ze mame.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 10:49

@Chocoloco kdyz jde do obchodu, vi, co mi chutna a vezme to, stejne tak i ja.

• Citovat
  • Upravit
101681
3.8.14 10:49

Nojo, tak to je pak těžký, když si musíš o peníze říkat (pokud to není formou oznámení, hele vyber mi prosím tolik a tolik, což podle tvého popisu není)… jednou jste rodina, tak by i finance měly být rodinné - to bych řešila spíš než dárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
3.8.14 10:50

My jsme s manželem od 17ti let, z toho 7 let manželé, takže dárky k narozeninám už taky nejsou to co bývaly, to spíš on mi udělá nějaké překvapení, já jak kdy, zkrátka někdy člověk nic nevymyslí, tak pořídí jen maličkost. Vše co potřebujeme nebo chceme si koupíme během roku, tak proč čekat na narozeniny. Občas taky dostanu nějakou drobnost jen tak, že mu to padlo do oka a chtěl mě potěšit, ale chlapi na tohle moc nejsou, tak být tebou, tak to tak neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 10:51

@j.a.n.i1 ja vim a trapi me to taky, jen je zbytecne to tady rikat, diskuzi na tohle tema je tu hodne a vim, ze bychom tovtak meli mit, ale on to proste asi takto nebere, spis moje-tvoje, nebo nevim.

• Citovat
  • Upravit
187
3.8.14 10:52

No spousta věcí peníze nestojí. Člověk by měl radost i z kytky, kterou by manžel natrhal někde na louce, že :nevim: Jenom si vzpomenout a na toho druhého myslet… Tééda, to je chlap! Pošlete ho na týden ke mně, já bych mu dala co proto :pocitac: :cert: Ten by byl tak rád, že je doma, že by vám nosil kytky každý den :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202

Přesně tak, rodinné finance máte mít společné, ne abys utrácela jen z rodičáku a musela „žebrat“ o peníze, zvlášť když říkáš, že vydělává dost. Polovina jeho výplaty je podle práva tvoje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@xstrasilka on na to ale byl, jeste minuly rok, sice to bylo stylem- pojd si vybrat neco na rozeniny, ale alespon to. Letos me to hodne zamrzelo, tedsila jsem se, co vymysli a ono nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 10:54

@MartinaV89 :mrgreen: dekuji za pobaveni a rozveseleni, myslim, ze jsem si ho moc rozmazlila.

• Citovat
  • Upravit
15924
3.8.14 10:54

Tak my posledni 3 roky taky darky pro sebe buhvijak neresime…jako na vanoce vzdy dostane ten druhy prekvapeni…ale treba svatek jsem vypustili…on me kytku, ja jenu nejaky dobry sypany caj+ si radeji zajedeme na vylet…a narozeniny flakame taky, tento rok extra…k narozkam mi manzel rekl ze si muzu vybrat :lol: a ja jemu nekoupil anic, protze jsem byla kratce po porodu…milence nemame, tajnosti taky, fin. problemy taky nejsou…proste co chci a potrebuju si koupim kdykoliv…radeji zajedeme na vylet, veceri… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 10:55

@xstrasilka presne tak si pripadam, ze zebram o penize. Priznam se, ze zavidim holkam, ktere vidi neco hezkeho, jdou za manzelem, at jim na to da a maji to. Ja podle neho nic nepotrebuju, mam v cem chodit, tak co.

• Citovat
  • Upravit
15924
3.8.14 10:55

Jo a jen dodam ze zlom prisel s prvnim ditetem :mrgreen: ted se snazime hlavne o to aby mely krasne darky a prekvapeni holky, nas uz to tak nejak nebere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 10:57

Ja si penize z rodicaku nasetrim a nekuju mu malickosti, on by mi mohl z fleku zaplatit plastiku prsou i s nosem dohromady :mrgreen: a nekoupi sni tu blbou kytku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 10:59

@alchien hele, tak ze by to bylo tim? :think: to by tak odpovidalo, naposledy jsem mela narozeniny tesne pred porodem.

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
3.8.14 10:59
@Anonymní píše:
Ja si penize z rodicaku nasetrim a nekuju mu malickosti, on by mi mohl z fleku zaplatit plastiku prsou i s nosem dohromady :mrgreen: a nekoupi sni tu blbou kytku.

Tak to si odpovez na otazku, jestli je to setrivosti, nebo je mu to tak nejak jedno.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky