Manžel si nechce dávat dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3355
3.8.14 13:04

@Burj Chalifa Fakt? To těžko, vůbec se neznáme, tak o jakém „osobně“ mluvíš? Prostě jen jsem reagovala na tvůj komentář, asi jsi můj příspěvek špatně pochopil a proto jsi napsal něco trochu mimo téma…ale to se stává, nic ve zlém, měj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
3.8.14 13:23

Tak si kup nějaký dárek dodatečně. U nás si dárky kupuju sama a chlap to zaplatí, už nechci riskovat, že by mi koupil nějakou blbost jako první rok, co jsme se poznali :mrgreen: A navíc, chlap ani neví, co koupit. Dárky pro celou rodinu vymýšlím a objednávám já a on mi dá na to peníze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
3.8.14 13:24
@Burj Chalifa píše:
To by bylo hodně špatný, kdyby ho kytička finančně porazila.To, že je hodně žen, co jim muž doma ani nepopřeje, tak to je hodně smutná vizitka českých párů. Ženské se mohou pro druhé rozkrájet, takové české údernice pro všechno a všechny, ovšem všimnout si, že má druhý svátek, narozeniny? Zbytečnost. Není ta madam nějaká rozmazlená :nevim:?

Zvlast zde na emiminu je jich dostatek. Ceska zena tahne celou domacnost z rodicaku, uklidi, navari, vypere, deti obstara a kytka k narozeninam je preci burzoazni prezitek.Na vernosti partnera vztah zasadne nestavi, protoze podvadi prece kazdy a kdyz nebije a nepije, vsechno je cajk. A ze jsou i experti, kteri pritahnou se suvenyrem typu dluhy, dite s milenkou atd? Udernice se nehrouti, zatne zuby, protoze preci nevezme detem tatu..

Omlouvam se zakladatelce za OT :kytka:, ktery s ni nijak nesouvisi.

• Citovat
  • Upravit
36504
3.8.14 13:32
@Chocoloco píše:
Zvlast zde na emiminu je jich dostatek. Ceska zena tahne celou domacnost z rodicaku, uklidi, navari, vypere, deti obstara a kytka k narozeninam je preci burzoazni prezitek.Na vernosti partnera vztah zasadne nestavi, protoze podvadi prece kazdy a kdyz nebije a nepije, vsechno je cajk. A ze jsou i experti, kteri pritahnou se suvenyrem typu dluhy, dite s milenkou atd? Udernice se nehrouti, zatne zuby, protoze preci nevezme detem tatu..Omlouvam se zakladatelce za OT :kytka:, ktery s ni nijak nesouvisi.
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.8.14 13:44

Netrápila bych se tím...

Já vím, snadno se říká a hůř koná… Ale každý jsme nějaký, vy určitě také máte svoje „podivnosti“, kterým třeba on nerozumí, i když to najevo nedá, protože to prostě „chlapi neřeší“… Naprosto chápu, že je vám to líto, mrzí vás to…ale pokud je, jak říkáte, u vás vše v pořádku - snažte se vážit si toho dobrého a netvořte problémy za každou cenu z „maličkostí“, které vás trápí. Kdyby ubližoval dětem, podváděl vás, chodil domů opilý…tak to jsou důvody se tím zaobírat, ale jestli je vše v pořádku, netrapte se zbytečně a nesnižujte svého muže ve svých očích zbytečně. Víte co?! Když tedy žádný dáreček on od vás nečeká - tak ty peníze co byste za něj dala si nechte pro sebe a kupte si cokoli milého hezkého co vám udělá radost! Pak mu to i řekněte - mile a přátelsky, koukni co jsem si pro sebe koupila za peníze na dárek pro tebe! :-) Bude určitě zajímavé sledovat jeho reakci… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 13:55

@Chocoloco nechci, aby se tu někdo hádal, děkuji, že jsi se nás zastala, každý má právo na názor, ať už je jakýkoliv :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 13:57

@Vivienca ja vím, občas si říkám, že řeším hlouposti, on je moc hodný člověk, akorát proste nevidí, nebo nechce určité věci vidět a taky slyšet. To, abych si za peníze pro něj koupila něco pro sebe, to bych neudělala, nedalo by mi to. Nebudu na zajetých kolejích něco měnit, pokud on nechce, ať nechce. Třeba ho to někdy trkne, že by mi mohl taky udělat radost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 13:58

@MUFICE nevím, jestli to není hloupé, obzvlášť po tom, co mi řekl, že jsem na peníze, když řeším, že mi nic nedal.

• Citovat
  • Upravit
3.8.14 14:13
@Anonymní píše:
@MUFICE nevím, jestli to není hloupé, obzvlášť po tom, co mi řekl, že jsem na peníze, když řeším, že mi nic nedal.

v tomhle jeho postoji je totiž zakopanej pes, nejde jen o pozornost - dáreček, ale o náhled na tebe samou, ale to jsi asi pochopila, že jo. Každopádně označit druhého za někoho, kdo je na peníze když nedostal dárek se totiž vylučuje, tvůj muž má vůči tobě divnej postoj, připadá mi, že si tě přestává vážit, či jak to nazvat, protože pokud mi na někom záleží, tohle z huby prostě nevypustím ani z legrace, natož vážně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 14:18

@kočička Evička ach jo, zřejme máš pravdu a o to víc mě to mrzí, kdybych tohle resila se svými známými a kamarády, asi by si klepali na čelo, i jeho kamarádi ví, že má peníze, tohle, kdybych před nimi zminila, nebudou mi věřit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 14:22

Nejhorší je, že jeho sedmnáctiletý syn už taky není dítě a vždy dárek dostal, manžel by mu NIKDY neřekl, že už je dospělý, tak nedostane dárek. Asi jsem problém já, nebo mě spíš nebere jako manželku, jako rodinu, nebo už fakt nevím. Občas se přistihnu, že přemýšlím, jestli jsem já ta špatna a kde jsem udělala chybu.

• Citovat
  • Upravit
36504
3.8.14 14:25
@Anonymní píše:
Nejhorší je, že jeho sedmnáctiletý syn už taky není dítě a vždy dárek dostal, manžel by mu NIKDY neřekl, že už je dospělý, tak nedostane dárek. Asi jsem problém já, nebo mě spíš nebere jako manželku, jako rodinu, nebo už fakt nevím. Občas se přistihnu, že přemýšlím, jestli jsem já ta špatna a kde jsem udělala chybu.

Asi mu za to nestojíš. Jo, je to ošklivé, co tu píši, ale budí to ten dojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 14:26

@Burj Chalifa.to ošklivé, ale opravdu to tak vypadá, až je mi z toho do pláče.

• Citovat
  • Upravit
3.8.14 14:26
@Anonymní píše:
Nejhorší je, že jeho sedmnáctiletý syn už taky není dítě a vždy dárek dostal, manžel by mu NIKDY neřekl, že už je dospělý, tak nedostane dárek. Asi jsem problém já, nebo mě spíš nebere jako manželku, jako rodinu, nebo už fakt nevím. Občas se přistihnu, že přemýšlím, jestli jsem já ta špatna a kde jsem udělala chybu.

a přesně o tohle jde manipulátorům, dostat svoji „obět“ do područí a vnuknout jí, že je vlastně špatná ona a je to její chyba a poté, co se jim to povede si s ní můžou dělat co chtějí, určují co mají chtít a co ne atd atd, za chvíli budeš v situaci, že když budeš chtít vědět jak se máš, budeš se na to muset zeptat jej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.14 14:27
@Burj Chalifa píše:
Asi mu za to nestojíš. Jo, je to ošklivé, co tu píši, ale budí to ten dojem.

vnímám to stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria