Manžel si nechce dávat dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.8.14 10:28

Smutne je, že jsem pro něj vymyslela dárek, ne to kutil, takže příklepovou vrtačku, řekla jsem mu o tom, protože sama bych ji nevybrala, vim, že ji potřebuje a už mi dnes hlásil, že se dival na internetu, kde ji mají.

• Citovat
  • Upravit
187
3.8.14 10:32

To je hrozný :,( To by mě taky dost zamrzelo. No na prachy bude teda spíš on… A nebo líný popřemýšlet nad nějakým dárkem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101679
3.8.14 10:32
@Anonymní píše:
Smutne je, že jsem pro něj vymyslela dárek, ne to kutil, takže příklepovou vrtačku, řekla jsem mu o tom, protože sama bych ji nevybrala, vim, že ji potřebuje a už mi dnes hlásil, že se dival na internetu, kde ji mají.

Tak třeba tohle já nepovažuju za dárek… to si ji fakt může koupit sám.
Jinak my jsme třeba v rodině zrušili mezi dospělými dárky na vánoce, dáváme si jen na narozeniny a s partnerem si dárky dáváme, když člověk něco hezkého objeví a chce ho tím převapit/potěšit a ne protože ten dotyčný má zrovna narozeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 10:35

@MartinaV89 je fakt, ze ac nemame nouzi o penize, vzdy vsechno prepocitava, co vyjde levneji.

• Citovat
  • Upravit
662

Ja jsem jako tvuj muz, darky bych klidne zrusila. Co manzel potrebuje si koupi sam a ja pak otravuju s fotoknihama. Uplne nejvic nesnasim, kdyz do me mesic predem husti, co chci. Tak mu teda neco reknu a on je naprdlej, ze na to nemame, ze to nepotrebuju nebo ze je to blbost. Tak ja uz nevim, nesnasim svoje narozeniny. Fakt je nesnasim, prave proto, ze to manzel toci na darky. Kdyby radsi zajistil hlidani a vzal me do kina :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@j.a.n.i1 ale ja zase vim, ze o ni mluvi a sam by se nedokopal k tomu jit si ji koupit.

• Citovat
  • Upravit
3503
3.8.14 10:36

Můj muž dárky taky zrovna neřeší. Spíš jsem ráda, že vůbec ví, že něco slavím. Beru to, během roku s něčím nečekaně překvapí a i tak celkově vím, že se máme rádi. Možná mi to nevadí proto, že jsem kdysi zažila vztah sice plný dárků, ale taky plný falše a lhaní. Tak co je víc? Já ale dárky dávám ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
3.8.14 10:37

My si na dary k oficialnim prilezitostem moc nepotrpime, radeji si delame radost behem roku, byt jsou to treba malickosti tim, co nas zrovna aktualne napadne. Radeji dostanu jedinou ruzi, protoze to manzela pri ceste z prace napadlo a chtel mi jen tak zprijemnit den, nez na narozeniny povinny puget.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@Já_a_Kačí a to je to, jak ja bych byla rada i za to kino, tady nejde o darky jako takove, ale o tu snahu neco vymyslet, prekvapit toho druheho. I kdyz on si vlastne praci dal, donesl prani a cokosku :roll:

• Citovat
  • Upravit
7346
@Halibar píše:
@SIMONA1234 spis bych se nejdric zeptala, nez mu hrabat v soukromi 8o

Tak u nás zrovna výpisy z účtu nejsou soukromí… 8o Máme je v jednom šuplíku.
Soukromí je u nás mobil, peněženka nebo třeba PC…ale každý to má holt jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 10:38

@Chocoloco ja uz jsem kytku nedostala hrozne dlouho a jen tak? To uz vubec ne, pritom kdyz nekam jdeme a vidim slecnu s ruzi, rikam mu, ze to je hezke, ze by mi to taky udelalo radost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 10:40

@elpiska taky davam darky rada a praveze behem roku nedostavam nic, ach jo, kdyz to po sobe ctu, zni to divne, ze nedostavam nic, ale chtela bych zase zazit ten pocit napeti a prekvapeni, kdyz me nekam vede, nebo rozbaluju darek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 10:41

@SIMONA1234 nehrabala bych mu ani v jednom, na to nemam povahu a snad bych to z jeho chovani poznala, on je porad stejny, jen tady ta „drobnost“ je jina.

• Citovat
  • Upravit
1267
3.8.14 10:43

A pres rok ti treba neco koupi? Nebo jak to mate celkove s penezi? Ja vetsinou taky k narozeninam/svatku dostavam jen malickosti, protoze mi manzel vsechno koupi pres rok. Jen se zminim, ze se mi neco libi, vetsinou to mam druhy den na stole. A na narozeniny dostanu taky treba neco sladkeho, hrnecek atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
3.8.14 10:43
@Anonymní píše:
@Chocoloco ja uz jsem kytku nedostala hrozne dlouho a jen tak? To uz vubec ne, pritom kdyz nekam jdeme a vidim slecnu s ruzi, rikam mu, ze to je hezke, ze by mi to taky udelalo radost.

Ja zrovna vcera, jen tak, byli s detmi na prochazce a cvrnklo je to do nosu.Me zase v patek cvrnkly do nosu kridelka z KFC :mrgreen:, ktera ma muz rad.Je to uplna hloupost, kus zvance, ale reakce me potesila:„Jee, ty sis pamatovala, ze jsem na ne mel v tydnu chut?“
Proste uplna blbina..chtit potesit toho druheho a to fakt neni o darcich.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky