Manžel si nechce dávat dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
3.8.14 14:28
@Anonymní píše: @Burj Chalifa.to ošklivé, ale opravdu to tak vypadá, až je mi z toho do pláče.

Je mi to líto, ale podle malých, zdánlivě bezvýznamných maličkostí se často jeví něco zásadnějšího. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
3.8.14 14:32
@Anonymní píše:
Nejhorší je, že jeho sedmnáctiletý syn už taky není dítě a vždy dárek dostal, manžel by mu NIKDY neřekl, že už je dospělý, tak nedostane dárek. Asi jsem problém já, nebo mě spíš nebere jako manželku, jako rodinu, nebo už fakt nevím. Občas se přistihnu, že přemýšlím, jestli jsem já ta špatna a kde jsem udělala chybu.

Jedine, co by se dalo povazovat za chybu je fakt, ze jste si spolecne od zacatku nenastavili pravidla, ktera budou vyhovovat obema, tedy i tobe.
Nenech se prosim vmanipulovat do pocitu, ze chces neco, na co nemas narok nebo ze si snad nevazis dobreho bydla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 14:34

@Chocoloco právě takový pocit mám, pocit méněcennosti, vyžírky a přívěsku.

• Citovat
  • Upravit
3.8.14 14:36
@Anonymní píše:

vidíš, má tě tam, kde chtěl. Teď je jenom na tobě co s tím uděláš. V první řadě si musíš zakázat ten pocit, co píšeš, prostě to tak není a basta a pak si namyslet jak situaci změnit tak, aby jsi byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.8.14 14:37
@Anonymní píše:

Tady už nejde o blbý dárek ale o něco vážnějšího a důležitějšího. Rovnoprávný vztah vypadá jinak. Pánovi se podařilo zakladatelku dostat do pozice onuce. A ona to přijala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 14:39

@kočička Evička jak bude vhodná příležitost, promluvim s nim o tom, narozeniny už asi resit nebudu, alespoň ne ty, co už jsem mela a začnu řešit i ty peníze, ať mám z čeho financovat své zájmy, přece mateřska neznamena být doma a bez peněz, protože jsem přece doma a nepotřebuju je.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.8.14 14:40
@Chocoloco píše:
Zvlast zde na emiminu je jich dostatek. Ceska zena tahne celou domacnost z rodicaku, uklidi, navari, vypere, deti obstara a kytka k narozeninam je preci burzoazni prezitek.Na vernosti partnera vztah zasadne nestavi, protoze podvadi prece kazdy a kdyz nebije a nepije, vsechno je cajk. A ze jsou i experti, kteri pritahnou se suvenyrem typu dluhy, dite s milenkou atd? Udernice se nehrouti, zatne zuby, protoze preci nevezme detem tatu..Omlouvam se zakladatelce za OT :kytka:, ktery s ni nijak nesouvisi.

Trefné :palec: A je smutné, že spousta žen po sobě nechá takto šlapat.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 14:41

@Burj Chalifa ale já vím, že mě má rád, jen mu některé věci asi nedochází a musím mu to říct opravdu polopaticky a to jsem zatím nedokázala, právě proto, že si pak připadám hloupě q on moje narážky asi nechápe, nebo nechce chápat.

• Citovat
  • Upravit
36504
3.8.14 14:45
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa ale já vím, že mě má rád, jen mu některé věci asi nedochází a musím mu to říct opravdu polopaticky a to jsem zatím nedokázala, právě proto, že si pak připadám hloupě q on moje narážky asi nechápe, nebo nechce chápat.

A jak se ta jeho láska jinak konkrétně projevuje? Protože to, co jsi napsala, nebudí jednoznačný dojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 14:47

@Burj Chalifa víš, že ani nevím, musí to nějak projevovat? Nestačí, že to cítím? stará se o malého a to je pro mě moc důležite.

• Citovat
  • Upravit
36504
3.8.14 14:55
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa víš, že ani nevím, musí to nějak projevovat? Nestačí, že to cítím? stará se o malého a to je pro mě moc důležite.

To jsou dvě různé věci. Stará se o malého, to je naprosto v pořádku. Stará se však i o TEBE? O Tvá přání, touhy, o Tvoji osobnost? Ano, ptám se hloubavě, ale ty signály a informace prostě ve mně budí určitě jemné pochybnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 15:01

@Burj Chalifa Ne, nestará, když na něj mluvim, nevnímá mě, nepamatuje si, co jsem mu říkala, nezajímá ho, jak mi je, je to smutne, ale tak to cítím a tak to je.

• Citovat
  • Upravit
36504
3.8.14 15:14
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa Ne, nestará, když na něj mluvim, nevnímá mě, nepamatuje si, co jsem mu říkala, nezajímá ho, jak mi je, je to smutne, ale tak to cítím a tak to je.

Tak ale nemůžeš psát, že vnitřně cítíš, že Tě rád má. Bohužel, je mi to líto, ale láska k partnerovi vypadá jinak.Ten chybějící dárek k svátku nebo narozeninám je jen shnilá třešnička na zkaženém dortu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
3.8.14 15:35

Někteří na to nejsou, já třeba od přítele dostala růži… ted se mi potento telefon, tak jsem ho dostala… na co čekat na vánoce třeba? Já chlapovi koupila batoh (potřeboval ho) a co taky ho dostal ted a ne za 14dní kdy má narozky, prostě ho chtěl hned, tak ho má
Jen mě štve, že mu řeknu, že už pro něj něco mám, a on ze mě začne tahat moudra, aby přišel na to co to je… a otravuje a otravuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
3.8.14 16:20
@Burj Chalifa píše:
Tak ale nemůžeš psát, že vnitřně cítíš, že Tě rád má. Bohužel, je mi to líto, ale láska k partnerovi vypadá jinak.Ten chybějící dárek k svátku nebo narozeninám je jen shnilá třešnička na zkaženém dortu.
Řečeno drsně, ale trefně :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria