Manžel si nechce dávat dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.8.14 11:46

@Burj Chalifa budu muset, ano, radost mi to udela, jinak je asi nedostanu, nejsem marnotratna, jen bych obcas chtela i neco pro sebe, zase se jednou projit po obchodech s penezi, ne s prazdnou penezenkou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 11:47

@kočička Evička prede bych mela byt i ja ve vztahu spokojena. On to vsechno prepocitava a hrozne setri, i kdyz by vubec nemusel, nema to zapotrebi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 11:48

@Chocoloco neni doma, mam cas ;) jake argumenty bych mu mela predlozit?

• Citovat
  • Upravit
3.8.14 11:50
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa budu muset, ano, radost mi to udela, jinak je asi nedostanu, nejsem marnotratna, jen bych obcas chtela i neco pro sebe, zase se jednou projit po obchodech s penezi, ne s prazdnou penezenkou.

hele nesmíš se nechat takto manipulovat, prostě se mu „postav“ a jednej jako rovný s rovným. Jeden pán, co jej znám (od kadeřnice) tak on měl soustu peněz a pokaždé, když manželka něco chtěla (myslím blbinu za pár kaček), tak ji okamžitě osočil že je na peníze, že je štěnice a pyjavice a chtěla by jen sát. Natolik jí tím zblbnul, že tomu vlastně uvěřila a žila s ním tak, že již nic nepožadovala a on si hezky vydržoval obrovskýma částkama milenky a ona čučela doma na zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
3.8.14 11:50
@Anonymní píše:

Jezis to ja nevim, neziju s vami :lol:, ty musis vedet proc a nac potrebujes vice penez.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 11:51

@kočička Evička ajaaaj, takhle bych teda nechtela skoncit. On me ale zna takovou, bude mu vrtat hlavou, kde se najednou stala zmena.

• Citovat
  • Upravit
544
3.8.14 11:52

Mně dávání dárků strašně rozčiluje, nerada něco vybírám - ráda obdarovávám akorát mámu a svoje sourozence, chlapa fakt ne. K narozeninám ode mě loni dostal mandarinku (sama jsem vypěstovala :) ), k svátku nic, já od něj k narozeninám dostala výlet (ačkoli na výlety jezdíme furt, tenhle si pamatuju jako narozeninový a přijde mi to ideální), k svátku mi asi taky nic nedal. K Vánocům jsme si též nic nekoupili. Ale často mi přiveze nějakou sladkost, maličkost, když si vzpomene, že to mám ráda. A to je pro mě mnohem lepší, než kdyby lpěl na předávání darů na narozeniny apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 11:53

@Chocoloco ja vim, promin, jen jsem chtela nejake zachytne body, musim sama. Chci je na sve potreby, abych byla zase udrzovana s hezka, abych si mohla poridit treba boty, co se mi libi a nestoji majlant. Abych proste nemusela pocitat kazdou korunu do dalsiho rodicaku.

• Citovat
  • Upravit
36504
3.8.14 11:54
@Ted dy píše:
Mně dávání dárků strašně rozčiluje, nerada něco vybírám - ráda obdarovávám akorát mámu a svoje sourozence, chlapa fakt ne. K narozeninám ode mě loni dostal mandarinku (sama jsem vypěstovala :) ), k svátku nic, já od něj k narozeninám dostala výlet (ačkoli na výlety jezdíme furt, tenhle si pamatuju jako narozeninový a přijde mi to ideální), k svátku mi asi taky nic nedal. K Vánocům jsme si též nic nekoupili. Ale často mi přiveze nějakou sladkost, maličkost, když si vzpomene, že to mám ráda. A to je pro mě mnohem lepší, než kdyby lpěl na předávání darů na narozeniny apod.

jenže každý to má prostě jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.14 11:54
@Anonymní píše:

nemusíš namýšlet argumenty, prostě si sepiš kolik bys měsíčně chtěla a potřebovala na chod domácnosti plus potřeby pro malého a pro sebe a na dárky atd…předhoď mu tuto částku a řekni mu, že jak to máte nastavené, že tě to ponižuje a zraňuje a že se chceš na tomto prostě domluvit. Pokud nebude chtít o tom ani mluvit, začala bych někde, kde se jej to dotkne, prostě dělat drobné naschvály, no a třeba když bude chtít sex, řekla bych mu, ať se nezlobí, ale že se necítíš dobře, že musíš pořád myslet na to, jak to s těmi penězi je a tak nemáš náladu, prostě něco podobnýho, neznám vás, tak mě nenapdá kde mu trošku „zatopit“, obrazně řečeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 11:56

@kočička Evička to ja obcas reknu, ze mame penize a ja kupuju malemu veci z bazaru. Ue si pripadam jsko socialne slaba, jen sectomu zasmeje, asi si mysli, ze si delam legraci, ale spis to neumim spravne podat.

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
3.8.14 11:56
@Anonymní píše:
@Chocoloco ja vim, promin, jen jsem chtela nejake zachytne body, musim sama. Chci je na sve potreby, abych byla zase udrzovana s hezka, abych si mohla poridit treba boty, co se mi libi a nestoji majlant. Abych proste nemusela pocitat kazdou korunu do dalsiho rodicaku.

Vidis a to je ono :potlesk:..ze se chces citit jako rovnocenny partner, kteremu tvuj muz duveruje i po financni strance, ze je pro tebe ponizujici si mu rikat o penize a skladat ucty, kdyz potrebujes jit ke kadernici atd..
Rekni, ze bys chtela mit k dispozici urcitou castku, kterou budes vyuzivat pro svou potrebu, nic na tom neni.

Příspěvek upraven 03.08.14 v 11:58

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 11:57
  • Citovat
  • Upravit
3.8.14 11:58
@Anonymní píše:
@kočička Evička ajaaaj, takhle bych teda nechtela skoncit. On me ale zna takovou, bude mu vrtat hlavou, kde se najednou stala zmena.

ať mu vrtá hlavou co chce, musíš si hájit své zájmy, život je prostě změna, řekni mu, že už to nemůžeš takto vydržet a chceš to jinak, ať se s tím kluk nějak popere. Klidně bych mu i vmetla, že ať teda zaplatí chůvu abys mohla jít do práce a měla nějaké peníze i pro sebe, třeba by na to slyšel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 11:59

@kočička Evička no, mela jsem zdravotni problemy a chtel tu chuvu zaplatit, ja bych tohle ale nesnesla, zvladli jsme to bez ni. Takze tohle mu rict nemuzu, vzal by me vazne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky